ايكس باكس من بعد از اينكه درايو را آپگريد سخت افزاري كردم 2 روز به خوبي كار كرد و همه بازيهارا اجرا ميكرد اما امروز اصلا دي وي دي ها را نميشناسه و هيچ پيغامي هم نميده انگار كه بازي داخل نزاشتي چكار كنم
ايكس باكس من بعد از اينكه درايو را آپگريد سخت افزاري كردم 2 روز به خوبي كار كرد و همه بازيهارا اجرا ميكرد اما امروز اصلا دي وي دي ها را نميشناسه و هيچ پيغامي هم نميده انگار كه بازي داخل نزاشتي چكار كنم
نه مثل اینکه نمیتونه LT2.0 رو تشخیص بده و به همین خاطر Reflash نمیکنه.نقل قول:
شما دستگاه از دستت افتاد یا هاردش ؟نقل قول:
ببین باید یبار هارد رو Format کنی تا Sector هاش Refresh بشن بعد تست کنی اگه باز مشکل داشت باید هارد رو عوض کنی.
چون هارد های مغناطیسی موجود در بازار همگی به کوچکترین ضربات حساس اند.
باید هارد رو باز کنید و اتصالات رو چک کنید و امتحان کنید اگه باز همون مشکل رو داشت باید هارد رو توسط یه Hard Box به PC وصل کردهنقل قول:
و توسط نرم افزار های Storage Manager هارد رو Format کنید , اگه تو سیستم کار کرد پس هارد سالمه و میتونید دوباره اونو تبدیل به هارد 360 بکنید (آموزش هاش هست ) اگه کار نکرد یعنی اینکه مرخصه.
از پاساژهای :نقل قول:
ولیعصر , ایران , رضا , پایتخت , پاساژ حافظ فروشگاه یگانه , توپ خونه
در صفحه ی اول تا حدودی فرق کلی توضیح داده شدهنقل قول:
اگه با آخرین ورژن abgx360 پچ شده باشن اجرا میشه.نقل قول:
دستگاه رو در زمان کار با DVD جابهجا نکردین ؟نقل قول:
اگه نه دستگاه رو یکبار باز کرده اتصالات رو چک کنید و تست کنید.
به سلامتی یا نا سلامتی آبدیت جدید اومد موسوم به13604
لینک دانلود برای فلش:
کد:www.xbox.com/system-update-usb
من كه اپديت كردم به راحتي هم گريز اف وار رو انلاين بازي كردم
[QUOTE=s.j-rez;6544433]به سلامتی یا نا سلامتی آبدیت جدید اومد موسوم به13604
لینک دانلود برای فلش:
[/QUOTEکد:www.xbox.com/system-update-usb
حالا جیکار کنیم اگه رو lt2.0بزنیم میبره؟
[QUOTE=devasations3000;6544746]دوستان توسط خود من تست شد مشکلی ندارهنقل قول:
اگه رو LT+2.0 بزنین نمیپره ، ولی قبلش استاک کنین چون احتمال فلگ زیاده...
سلام دوستان دیروز بازی FIFA 12 رو خریدم و گذاشتم و پیغام داد که می خوای آپدیت کنی منم Yes رو زدم و بعدش که دستگاه روشن شد این عکس اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر بازی دیگه ای هم می زارم باز همین پیغام میاد. چش شد این یهو؟ چی کار کنم که درست شه؟
ممنون
دوستان یه خبر خوب . امروز رفتم واسه دوستم LT2 بریزم اشتباهی LT رو ریختم رو CD-ROM کامپیوترم ، بعد الان این CD-ROM رفته به حالت Vendor Mode ! :دی
به راحتی هم بن خواهی شد ! :دینقل قول: