سرویس منم امشب بعد از مدتها افتضاح بود با پشتیبانی چت کردم گفت مشکل پهنای باند توی مرکز داریم مخابرات گفته تا دو روز دیگه حلش می کنه
سرعت دانلود اپرا به 3 هم نمی رسید عملا دیال آپ بودم نه ای دی اس ال ولی قول داد تا 2 روز دیگه درست بشه:13:
Printable View
سرویس منم امشب بعد از مدتها افتضاح بود با پشتیبانی چت کردم گفت مشکل پهنای باند توی مرکز داریم مخابرات گفته تا دو روز دیگه حلش می کنه
سرعت دانلود اپرا به 3 هم نمی رسید عملا دیال آپ بودم نه ای دی اس ال ولی قول داد تا 2 روز دیگه درست بشه:13:
کلا سرعت های تهران و کرج از سرعت های شهرستان کمتر هست، از یک طرف مبلغ اشتراک ها در تهران نصف شهرستان هست ولی خوب سرعت توی شهرستان ها بهتره.نقل قول:
من 3 شب و روز هست دان نکردم ولی محدودیت من رو هنوز چه روز و چه شب بر نداشتن!!!
فردا میرم دفتر مرکزی ببینیم چکار میشه کرد اگر جواب قانع کننده ای نداشتن همون موقع فسخ میکنم! اینترنت گرفتم که بتونم دانلود کنم نه این که از شب تا صبح کامپیوتر روشن باشه برای 200-300 مگ!!!
باز هم شب گذشته سرعت ها پایین بود متأسفانه با تورنت بیشتر از 20 نمیشد،در کل 512 مگ گرفتم...ولی یک چیزی رو من امتحان کردم با آی دی ام سرعت کمی بالاتره نسبت به تورنت یعنی تا 30 هم میرسید اما خوب نمیشد با آی دی ام گرفت بدبختانه...خدا کنه زودتر این قضیه رو تموم کنن...من تو این ماه حدوداً 10 گیگ گرفته بودم،در صورتی که ماه پیش تا 18 گیگ گرفتم و بعدش سرعت ها بعد ساعت 3 خوب میشد ولی این ماه سر 10 گیگ ترکیدم و بعد از ساعت 3 هم درست نمیشه...
حرف دل منو زدی داداش !نقل قول:
خدایی حیفه 3 تومن سیستمه که واسه 300 مگ تا صبح روشن باشه :41:
سلام شما از من بپرس که توی یک مرکز مخابراتی هستیمنقل قول:
من شاتل 2مگ دارم شبا سرعتم بیشتر از 35 نمیره از هر لینکیم امتحان کردم حتی از سایت اپرا
من دارم میرم شنبه قراردادم رو فسخ کنم
در کل شاتل تو مرکز مخابراتی ما شبا افتضاحه
راستی 128 رو هم رو 170 کیلو میبندن تو مرکز خاتم خود دانی حالا
سرویس 512 اکو شاتل برام الان شده 2 مگ چه باحال ولی هنوز تست نکردم ببینم شبا هم همینه سرعت یا نه؟
دیشب من از ساعت 1 تا راس هفت سرعتم بالای 30 نمیرفت
کلا 100 مگ دانلود شد
50-50 هست! شاید همین سرعت رو بهتون بده شاید هم مثل من 20kb/s هم نتونید دانلود کنید!نقل قول:
من هم همین کار رو میکنم! دوستانی که مشکل سرعت شبانه دارید یا سرعت روزانه تون رو محدود کردن، خواهشا فردا همگی به نمایندگی شهر خودتون اعتراض کنید تا بلکه یک فکری بکنند.نقل قول:
آره همه فردا برین ISP یه کم سر و صدا کنین و یه مدت شارژ نکنین تا بفهمن !!
من فردا شارژم تموم میشه میرم ISP کلا فسخ میکنم !