جهت مشاوره و خرید مودم باید برید تاپیک خودشنقل قول:
پایداری و سرعت عالی داره ایرانسل واسه وبگردی هم خوبه اما هزینه هاش بیشتره ک فعلا ارایه دهنده برتری تو کشوره
Printable View
جهت مشاوره و خرید مودم باید برید تاپیک خودشنقل قول:
پایداری و سرعت عالی داره ایرانسل واسه وبگردی هم خوبه اما هزینه هاش بیشتره ک فعلا ارایه دهنده برتری تو کشوره
من حدود ۸ گیگ از بسته هدیم مونده ( روی مودم E3372)
میخام امشب چندتا چیز دانلود کنم و بسته ۱ ساعته ۹۰۰ تومنی نامحدود بگیرم
میترسم مثه همراه اول بشه، چون بسته ۴ گیگی هدیه همراه اول به خاطر بسته دانلود شبانه (بسته نامحدود خریده بودم) پرید و پشتیبانی هم جواب درستی نداد
باید صبر کنم تا بسته هدیه تموم شه یا میتونم بسته بخرم استفاده کنم ؟
میتونی بخری فقط مواظب باش که بعد از 20 گیگ یه ساعته از 8 گیگ اصلیت دانلود نکنهنقل قول:
سلام
حداکثر سرعت 4g+ در (iphone 6s plus)گرفتید چند مگابایت بوده؟(تست سرعتی که در (iphone 6s plus) گرفتم تا 30 مگابایت بود اما در گوشی lg v20 تا 60 مگابایت سرعت داره)
با تشکر
اینترنت فور جی ایرانسل من چرا مثلا الان ( معمولا شب ها) سرعتش این همه افت می کنه؟
تا قبل ساعت ۸ من سرعت دانلودم بین ۳ تا ۴ مگ بود ولی الان رو ۷۰۰ کیلوبایته نهایتش !! دلیلش چیه؟ اینم بگم نهایت سرعتی که من تونستم از فورجی ایرانسل بگیرم 7 مگ بود .
آخه شهر پر جمعیتی هم نیستیم که بگم این موقع شب همه اینترنت فورجی استفاده می کنن !!
4G
3 اسفند - ساعت 1:36 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------
ساعت 22:53
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
٤جي پلاس ايرانسل با ايفون سازگار نيستنقل قول:
اون ٣٠ مگي كه گرفتي همون ٤جي هست
و اون ٦٠ مگ رو ال جي ٤ جي پلاس هست
با تشكرنقل قول:
امكان داره سازگار بشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
با تشكر امكان داره سازگار بشه؟(اون ٣٠ مگابايت بهترين حالتش بوده اكثر مواقع زير ده مگابايت سرعت اينترنت هست)نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فكر نكنم سازگار بشهنقل قول:
چون اپل تعاملي با اپراتورهاي داخل ايران نداره
سرعتي كه شما ميگيري رو باند ٣ يا روباند ٧ هست و پلاس نيست براي همين سرعت درمقابل گوشيهايي مه پلاس ساپورت ميكنند پايين هست