نقل قول:
تماس گرفتم با پشتیبانی
گویا این 210 امتیاز (به اصطلاح 3 گیگ هدیه نوروزی) در واقع 210 امتیاز از امتیازات قبلی که داشتید کم میشه اگر هم نداشته باشید چیزی نمیتونید بخرید :n02:
در مورد هدیه نوروزی هم انگار تعرفه ای واسشون تا به امروز اعلام نشده
Printable View
نقل قول:
تماس گرفتم با پشتیبانی
گویا این 210 امتیاز (به اصطلاح 3 گیگ هدیه نوروزی) در واقع 210 امتیاز از امتیازات قبلی که داشتید کم میشه اگر هم نداشته باشید چیزی نمیتونید بخرید :n02:
در مورد هدیه نوروزی هم انگار تعرفه ای واسشون تا به امروز اعلام نشده
واقعا که خسته نباشن ! همش دروغ میگن ! ما فکر کردیم 210 امتیاز میخوان به خاطر عید بدن !نقل قول:
متن خبرشون هم کلاهبرداریه:n02:نقل قول:
به قسمت تغییر مشخصات برونقل قول:
الکی یک چیز رو تغییر بده و ۱۰۰درصد پرش کن.(با id تلگرام و اینستاگرام اینا)
۲۱۰ رو بگیر
من id چرت دادم چون عضو این شبکه ها نیستم.
ممنونم از توضیحات
اقا من این پین کد 3 گیگ هدیه رو دریافت کردم یه کد شبیه این هستش حالا این کد رو چطور باید وارد کنم ؟ رفتم قسمت خرید ترافیک اون تیک استفاده از بن تخفیف رو زدم یه قسمت (مخصوص دارندگان کارت تخفيف) با 2 تا کادر باز کردم حالا کد رو چطور باید وارد کنم !! هر جور وارد میکنم قبول نمیکنه
8-VXX4UM2EFKT
ممنون از پستتوننقل قول:
انگاری باید ویرایش اطلاعات همه رو پر کنید تا 210 تا امتیاز بده من یه عکس نداده بودم فقط که پر کردم 210 امتیاز داد
پشتیبانیشون هم خنگ تشریف دارن:n02:
نقل قول:
این پست رو نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------
خطا در اخذ جایزه "پین با ارزش سه گیگ ترافیک (210 امتیاز)" در هر "30" روز ، شما می توانید تعداد حداکثر 1 درخواست ثبت کنید.
:n08:
من 210 امتیاز گرفتم کافیه به قسمت ویرایش اطلاعات تو باشگاه برین و آی دی تلگرام و اینستا رو وارد کنید :n18:
نقل قول:من تا حالا هیچ قسمتی رو کامل نکرده بودم ! امروز همه قسمت ها رو کامل کردم ولی فقط همون 5 امتیاز رو به خاطر فعال کردن ایمیل داد !نقل قول:
تو باشگاه با شماره تلفن و رمز لاگین کننقل قول:
تو پروفایل چند درصد نوشته کامل کردی؟ ۱۰۰ اش کن حتما
شماره تلفن و ایمیل رو هم فعال کن.