یکی لطفا به من جواب بده .
یه بازی PES 2012 خریدم از دبی . نسخه پال هست .
دستگاه Xbox Slim هست موقعی که بازی رو میزارم توش region error میده .
یه بازی دیگه هم دارم ، فیتنس هست اونم پال هست ولی اجرا میشه .
مشکل چیه ؟
یکی لطفا به من جواب بده .
یه بازی PES 2012 خریدم از دبی . نسخه پال هست .
دستگاه Xbox Slim هست موقعی که بازی رو میزارم توش region error میده .
یه بازی دیگه هم دارم ، فیتنس هست اونم پال هست ولی اجرا میشه .
مشکل چیه ؟
نه 300 نیست اما 350 هستش 4 گیگنقل قول:
ببین روی پال 50 جواب میده برو تو تنظیمات کنسول 2 تا حالت پال داره یکی 50 , یکی 60 روی هر دو امتحان کن اگه حل نشد دیگه مطمئن باش NTSC هستش بازینقل قول:
برخی بازیها با اینکه ntsc و pal هستن ولی فاقد قفل امنیتی هستند ولی برخی دیگه که قفل امنیتی منطقه ای رو دارن دیگه روی دستگاهی با رجیون متفاوت اجرا نمی شن بازیهای شما یکی دارای قفل هست و دیگری بدون قفل منطقه ای.نقل قول:
درایو من 0401 Lite-on هستش
وقتی دستگاه رو خریدم برام 1.91 ریخته بودند با داشبورد 13599
LT+2 و JungleFlasher v0.1.89 Beta 284 رو هم دانلود کردم
میشه من رو راهنمایی کنید چطوری خودم بریزم روی دستگاه؟
دوستان اگه از ایکس باکس برای دیدن فیلم روی دی وی دی هم استفاده کنیم (مثل دی وی دی پلیر)، به دستگاه آسیب میزنه؟ ممکنه درایوشو ضعیف کنه؟ ممنون
دوستان من دیروز نسخه ی usb 13599 رو از سایت خود ایکس باکس دانلود کردم و امرووز گذاشتم دستگاه اپدیت بشه که وسط اپدیت گفت فلش رو دوباره وصل کن که وصل بود و منم دوباره بیرون اوردم و وصلش کردم به دستگاه و یه چیزی دوباره پر شد!!!
الان وقتی میرم داشبرد دستگاه رو ببینم همون قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده(هر چند میدونستم اگه اپدیت بشه کپی خورش میپره ولی الان همون داشبرد قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده!!!)
وقتی فلش رو دوباره وصل میکنم تا اپدیت بشه هم اپدیت نمیشه و هیچی نمیاد دیگه!!!
تا حالا هم با دستگاه به لایو نرفتم و همین الان تو قسمت info (فک کنم) اینو نوشته:
الان این دقیقآ چی میگه و من باید چیکار کنم؟؟؟بن یا فلگ نشدم؟؟؟کد:http://up5.--------.com/images/krm19ajdl4lrpid7mwn0.jpg
ببرم بیرون بدم هم اپدیت کنن و هم lt 2 رو بریزن؟
ویرایش:داشبرد اپدیت شد(اشتباه از من بود)
الان فقط یکی از دوستان لطف کنه بگه اون نوشته عکس چی میگه؟؟؟
دوستان بعد از آپدیت جدید روی ایکس باکس بازیای قدیمی هم اجرا میشن؟یا باید جدید گرفت؟
والا چرا بالاخره یکمی تاثیر داره به خصوص اگه فت داری ولی خوب اونقدرا نیست که فیلم نبینینقل قول:
------------------------------------------
آموزش اینجا هست سایت بازیسنتره:نقل قول:
------------------------------------------کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=45884
خاصیت داشبرد13599 فلش کردن به استوکهنقل قول:
فلش شده به ورژن استوک بایدLT+2بریزی یا خودت بریز یا بده بیرون ولی یکم سخته ها!!!!!!
خاصیت داشبرد13599 فلش کردن به استوکه
فلش شده به ورژن استوک بایدLT+2بریزی یا خودت بریز یا بده بیرون ولی یکم سخته ها!!!!!![/QUOTE]
حالا اگه ابدتش کنم lt1.91میبره؟
اگه اره .........باید بگم که یکی از دوستان گفتند که اگه ابدیت کنی نمیبره
اگه نه هیجی دیگه مرسی
سلام من این تاپیکا دنبال نکردم و یه سوال دارم . ال تی 2 برا Slim اووووووووووووومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟