بله دیگه ota اپدیت میکنم، باشه الان نتورک رو ریست میکنم اطلاع میدمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بله دیگه ota اپدیت میکنم، باشه الان نتورک رو ریست میکنم اطلاع میدمنقل قول:
درست فرمودید، نتورک رو ریست کردم تجمیع شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
سرعت دانلود شبانه رایگان من بشدت افت کرده و الان یه هفتس اینجوریه مال شمام همینطوره ؟
چجوری میشه تشخیص داد که تجمیع شدهنقل قول:
در گوشی آیفون کد زیر رو به دقت شماره گیری کنید:نقل قول:
ستاره ۳۰۰۱ مربع یک دو سه چهار پنج مربع ستاره
سپس از منوی ظاهر شده گزینه سروینگ سل اینفو رو تاچ کنید و در صفحه ظاهر شده مقابل گزینه فرک باند ایندیکاتور هر عددی نشان دهنده وضعیت اتصال شماست، اگر عدد ۳ بود یعنی به باند ۳ متصل هستید اگر ۷ یعنی به باند ۷ اگر اعداد زیاد بودند مانند اسکرین شاتی که قرار دادم یعنی فرکانسها تجمیع شدند.
با توجه به این عکس تجمیع صورت گرفته؟نقل قول:
علامت منفی نشان دهنده چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعا تجمیع صورت گرفته اما اون علامت منفی رو من نمیتونم تحلیل کنمنقل قول:
دیشب که بد نبود، حدود 30 مگ، لینک هام خیلی پر سرعت نبودن.نقل قول:
امروز ولی از عصر کچل کرد مارو بسکه آنتن رفت و اومد.
مال من شدیدا افت کرده یعنی کلا در طول یه شب چیزی در حدود 2 گیگ دانلود کرد در صورتیکه تا یکی دو هفته قبل اینطوری نبود البته از بسته های 6 ماهه که شبانه رایگان داشت استفاده میکنم انگار الان کلا برداشتن این قضیه رایگان شبانه رو درسته؟چون من به سایتش سر زدم چیزی ندیدم:n13:نقل قول:
سلام ظاهرا همراه اول شبانه نامحدود را بی سروصدا حذف کرده ولی تعجب میکنم اینجا هیچ بحثی از این موضوع نیست!!!
من همین الان دارم رایکان دانلود میکنم.نقل قول:
دوستان پروژه آنلاک مودم D100 رو آغاز کردم و با باز کردن مودم کلیه اطلاعات حقیقی مودم رو پیدا کردم و در حال جستجو هستم عزیزانی که میتونند کمک کنند خوشحال میشم تشریف بیارند تو تاپیک زیر:
انگار که برداشتن ولی برای بسته های که از قبل خریده شده بوده هنوز فعاله. سرعت من هم کم شده ولی چون دانلود زیادی ندارم خیلی دقیق نمیتونم ولی به شدت شما کم نشده.نقل قول:
کسانی که قبل از این تاریخ بسته خریدهاند، تا پایان بستهشون، شبانه رایگان رو دارند. اما از این تاریخ به بعد دیگه شبانهای در کار نیست.نقل قول:
این مطلب رو پشتیبان همراه اول در کامنتهای پیج اینستاگرام اشاره کرده. این هم تصویر این کامنت بلکه این بحث برای همیشه مشخص بشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 16 گرفتم بسته بازم شبانه رایگان واسم پشتیبانی ها هیچی نمیدون از خودشون یه چیزی میگن
من بیست و دوم تمدید کردم رایگان دارم همین امروز تا ۷ صبح کلی دانلود کردمنقل قول:
من خودم هنوز تا چند وقت دیگه بسته م اعتبار داره ولی فکر میکردم همچین موردی باشه، ولی خب اگر سیم کارتتون دائمیه بازم احتیاط کنید بد نیست.نقل قول:
بازم مدل بسته هارو عوض کردن . 6 ماهه 10 گیگ 35 تومن گرفته بودم برای شبانه رایگان الان دیگه 6 ماهه
کمتر از 20گیگ نداره اونم 55 تومن . تازه نمیدونم همینو بگیرم شبانه اش برقراره یا نه ؟ یه عده میگن داره یه
عده میگن نه ..
کلا عین تونل وحشته . معلوم پیچ بعدی چه شوک دیگه ای در کاره !
خیلی وقته اون طرح حذف شده
ایا از کیفیت نت این شرکت راضی هستید؟ نوسان نداره؟ قطو وصلی؟ با نرم افزاری کارمیکنم که نباید نت قطع بشه دنبال ارتباط پایدار هستم برای خیلی زیاد اهمیت داره هر لحظه قطعی کلی ضرر داره واسم چون پیک موتوری هستم تو اسنپ سطح شهر مشهد کارمیکنم چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟ رایتل؟ همراه اول یا......
من سیم کارت به همراه اول ترابرد کردم ( انلاین ) دو روز بعد سیم کارت برام اومد
عکس از کارت ملی انداخت و رفت الان دو روزه سیم دستم ولی فعال نشده
تو سایت همراه اول گفته با پیش شماره 667 اس ام اس میاد که باید عدد 1 بفرستید در جوابش
والا اس ام اس هم نیومده برا سیم کارت فعلیم الان واقعا موندم کی فعال میشه
برا ترابرد فقط حضوری به دفاتر همراه اول یا پیشخوان خدمات دولت مراجعه کنید و اونجا حضوری انجام بدید . الان باز هم برای پیگیری مشکل با مدارک موجود به امور مشترکین همراه اول در مخابرات شهرتون مراجعه کنید .نقل قول:
من طرح یک ساله داشتم که شبانه دانلود میکردم و مشکلی نبود ولی از ۱۵ ابان تا ۱۷ ابان ۱۰۲ گیگ کم شده از حجمم
شکایت کردم میگن مشکلی نبوده و تخفیف اعمال شده در حالی که من فقط شبا دانلود دارم
کسی هست مشکل مشابه من داشته یاشه؟
بالاخره شما طرح رو از قبل داشتید و ظاهرا کسای دیگه که از قبل هم طرح داشتن، مثل خود من مثلا، مشکلی نداشتن. بررسی کنید ببینید دقیقا توی چه ساعت هایی دانلود داشتید.نقل قول:
اگر میگن تخفیف اعلام شده پس این 102 گیگ دقیقا در چه زمانی مصرف شده؟
توی ریز کارکرد اگر گزینه ی دیتا رو انتخاب کنید توی همراه من یه لیستی از مصرف بهتون میده، اونجا بررسی کنید ببینید دقیقا چی به چیه.
اگه دیدید اشتباه از طرف شما نیست حتما شکایت کنید به 195، اگر هم دیدید اشتباه از طرف شما بوده سهوا، به نظر من به خاطر اینکه درست بهتون توضیح ندادن مشکل از کجا بوده باز هم شکایت کنید!، وقت خیلی زیادی هم نمیگیره.
دوستان برا نسل 4 باند 3
rssi=100
rsrq=9
snr=10
قاصله از سایت 500 متره خوبه؟
البته این اعداد تا یک متری پنجره هس
مودم یو اس بی 3g چه مدلی پیشنهاد میکنین
میخام واسه دانلود شبانه استفاده کنم
با مودم lte روی شبکه ۳جی سرعت دانلود نزدیک به ۴ مگابایت در ثانیه هست
مودم حتما قابلیت پشتیبانی از 3.5g داشته باشه
سلام دوستان الان برای استفاده از اینترنت شبانه چه راهی را پیشنهاد میدین؟
خرید بسته نامحدود شبانه به صورت روزانه هفتگی و ماهانهنقل قول:
کسی نحوه فعالسازی Volte رو S7 edge بلده؟
با وجود اینکه پشتیبانی میکنه ولی هیچ گزینه ای تو تنظیمات نیست
کسی نحوه فعالسازی Volte رو S7 edge بلده؟
با وجود اینکه پشتیبانی میکنه ولی هیچ گزینه ای تو تنظیمات نیست
TelFiنقل قول:
رو نصب کن شاید فعال بشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول باشند با قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت. نحوه برقراری تماس از طریقVoLTE هیچ تفاوتی با تماس عادی ندارد.
گوشی های تلفن همراه Huawei P۱۰ ، Huawei p۱۰+ ، Samsung S۸ ، Samsung S۸+ ، LG M۷۰۰(Q۶ Plus) و LG M۷۰۰(Q۶ Prime) اولین مدل های تلفن همراه با قابلیت پشتیبانی از VoLTE همراه اول هستند. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن ها با قابلیت پشتیبانی از سرویس VoLTE اضافه خواهند شد.
مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند می توانند با به روزرسانی های تلفن های همراه خود و شماره گیری*۱۰*۲۴۵۱# این سرویس را فعال نمایند. در صورتیکه مشترک قابلیت اتصال نداشته باشد، این مطلب با شماره گیری*۱۰*۲۴۵۱#به وی اعلام خواهد گردید.
*10*2451#Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
سلام
دوستان اینترنت شبانه برای من هر از چند دقیقه کاملا قطع میشه .. یعنی خط مشکلی نداره ها ولی دیگه دیتا رد و بدل نمیشه .. فقط اگه با نرم افزار باند رو عوض کنم دوباره درست میشه و باز چند دقیقه بعد قطع میشه .. آیا برای شما هم همینطور هست ؟؟؟
جالبه که توی روز این اتفاق اصلا نمیفته !!!
سلام.نقل قول:
گاهی همین طوره. البته در طول روز هم هست.
گوگل پلی تو تایم شبانه اصلا ابدیت نمیکنه
چند وقت صبح میزارم ابدیت تکان نمیخوره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
ظاهرا تحریم کردهنقل قول:
بنازم اپل رونقل قول:
اپ استورش ن دیگه از ۱۱ به بعد ارور ۱۰۰۹ رو میبینم ن اینکه تو اپستور نیاز به قندشکن دارم
دمش گرم حیف کشور ما بخاطر سیاست های غلط راه برای ورودش نذاشته والا بهترین برند تو جهانه و از خدمات عالیش بی بهره ایم
استور ماکرو در چ حاله؟ من خیلی وقته از ویندوز خداحافظی کردم
ظاهرا من اشتباه کردم، و مشکل رایتل بود و الان با نت ایرانسل اوکیه :n02:نقل قول:
متاسفم که فانتزی هاتون رو خراب کردم :n16: :n11: