بله اونم از نوع LTE-A Cate6 که تا 300 مگابیت ساپورت میکنه!!نقل قول:
Printable View
بله اونم از نوع LTE-A Cate6 که تا 300 مگابیت ساپورت میکنه!!نقل قول:
ما که چندین ساله در حسرت دیتای موبایلیم:n21: سال 93 هم تموم شد هنوزم تو شهر ما خبری نیس از هیچکدوم از اپراتورای گرامی:n38:نقل قول:
مگه کدوم شهری؟نقل قول:
از دوستان اندروید باز کسی نبود کمک کنه؟نقل قول:
متاسفانه زیاد از اندروید سر در نمیارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
امیدوارم کار کنه:n01:نقل قول:
SignalReset is a tool that automatically toggles airplane mode to reset the gsm or cdma network signal.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این لینک مستقیم دانلود کنید
بهتره در انجمن تخصصی موبایلستان یا اگر انگلیسی میدانید که ظاهرا اینطور هست، در انجمن XDA مطرح کنید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
درست نشد
تو موبایل.ستان هم گذاشتم ولی اونجا پشه پر نمیزنه دیگه مثل سابق شلوغ نیست :n37:نقل قول:
دیشب رام 4.4.4 رو دانلود کردم اگه دست نشد ری اینستال می کنم ببینم چی میشه
ببخشید ولی این روش منم استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه.نقل قول:
البته اینقدر خودم همین یه کد که بلدمو توی این تاپیک ارسال کردم، خجالت میکشم تکرارش کنم!
کد زیر را وارد کنید:
در بخش phone information ، وسطای صفحه از لیست preferred network type گزینهی WCDMA Preferred را انتخاب کنید.کد:*#*#4636#*#*
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اولین رفتم سراغ همین
تو همین قسمت یه گزینه هست به اسم رایو باند که روی USA است نمیدونم درسته یا نه؟
احتمال میدم این برنامه باند فرکانسی کشور رو عوض کرده باشه
پ.ن: با تشکر از همه دوستان عزیز، فاکتوری ریست کردم درست شد.
این برنامه، برای پیدا کردن و انتخاب دکل های اطرافتون عالی عمل میکنه ولی متاسفانه یه باگ داره و اونم این که دکل انتخاب شده رو نمیشه کنسل کرد
کدوم منطقهنقل قول:
بجنورد که نسل چهارم پیدا نمیکنه اصلا
نقل قول:با چه نرم افزاری سیگنال رو دکل قفل میکنینقل قول:
این گوشی Y550 بهتر هستش یا P7 ؟ چون الان خودم Y530 دارم که سرعتش واقعا روی اعصابهنقل قول:
چند پست قبل هم نوشتمنقل قول:
signal guad info
حدود ۲ ماهیه که من ازنسل چهارم استفاده میکنم . من تقریبا در تمام نقطه های بجنورد امتحان کردم و تفریبا همه جا آنتن داره . این تست هم در خیابان ژاله (بسیج) گرفته شده . بعضی جاها آنتن ضعیفه مثل خونه ما که با یک خط آنتن هم تا ۸ مگ میدهنقل قول:
فکر کنم منظورشون Signal Guard هست نسخه pro شم هست ولی پولی حدود 24 دلار ، این نسخه بدون باگ احتمالا
پ.ن : اینم لینکش
الکی منتظر بسته های نوروزی ایرانسل موندم انگار خبری نیست
بسته سه ماه 18 مگ گرفتم وقتی کد رو میزنم همه 18 گیگ رو نشون میده یعنی اینکه حجم رو قست بندی نکرده؟
نسل 4
تست ۳جی همین الان بازار موبایل تهران
اقایون محترم بفرمایید که کسی هست که usim رو با سیم کارت قدیمی ایرانسل از نظر سرعت اینترنت 3g و 4G تست کرده باشه ؟
با معمولی ک اصلا به 4g نمیتونید وصل شیدنقل قول:
تو 3g هم سرعت فرقی نداره
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ممنون . ولی به نظرم تو 3g هم تاثیر داره . من مغازه یکی از دوستان که بودم سیم کارت usim داشت گذاشتم رو موبایل 511 هواویم . سرعت 7 مگ فیکس میداد . اما سیم کارت و دراوردم قدیمی رو گذاشتم سرعتم به زور به 2 مگ میرسه . البته بیشتر نتونستم تست بگیرمنقل قول:
بعید میدونم من خودم با سیمکارت قدیمی راحت تا ۱۸ مگ سرعت گرفتم رو نسل ۳نقل قول:
دیگه فک نکنم بیشتر بده سرعت
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
این تفاوت مطمئنا بخاطر نوع سیمکارت نبوده.شاید در اون لحظه کیفیت اومده پاییننقل قول:
کلا ارائه usim فقط برای درآمدزایی بیشتر از طریق جو 4g هست وگرنه هیچ تفاوتی بین سیمکارتها نیست.
دوست عزیز ، لطفا با اطمینان در خصوص مطلبی که از آن اطلاع کافی ندارید اظهار نظر نفرمایید.نقل قول:
نقل قول:
SIM is a old guy, but USIM (card's name is UICC, USIM is logical module) is new designed specially for UMTS (3G) generation. While SIM can also be used to access 3G, USIM has extra advantages over SIM:
3G Video Calls (not supported with SIM)
Higher Security: USIM introduces new algorithm to prevent unauthorized access to phone line. Plus, it encrypts your calls and internet traffic with stronger encryption keys. It stores contacts securely too.
Bigger and Improved phonebook: USIM allows you to store thousands of contacts (limit on SIM is 255). Each contact can now contain email id and more than one phone number.
USIM can run small applications like computer (SIM's analog is simple SIM menu which can't compute something by own other than communicating with carrier's server).
شنیدم مراکز ایرانسل بطور رایگان سیمکارت رو با usim عوض میکنند، درسته؟ یا 10 ت رو باید داد بهرحال؟!
نمایندگی مشهد رو کسی نمیدونه کجاست؟
خودم فکر کنم حوالی 600 دستگاه و اونورا یک دفتر ایرانسل به چشمم خورده که همیشه هم شلوغه، نکنه همونه؟!
ایرانسل سیمکارت قدیمی تبدیل به میکرو سیمکارت میکنه ؟
این سیمکارت میشه رو گوشی دیگه بعدا استفاده کرد مدل که سیمکارت معمولی میخواره (بزرگ)
ایرانسل سیمکارت قدیمی تبدیل به میکرو سیمکارت میکنه ؟
این سیمکارت میشه رو گوشی دیگه بعدا استفاده کرد مدل که سیمکارت معمولی میخواره (بزرگ)
منم قبلا که معمولی داشتم با الان که usim گرفتم سرعتش فرق خاصی نکرده اصلا
یوسیم ها هم به صورت چند تکه هست که توی هم جا میره تبدیل میشه یعنی هم نانو هم میکرو و هم مینی میشه
اگه یوسیم باشه که خودش به همه نوعی تبدیل میشهنقل قول:
اگه سیم معمولی هست باید بری موبایل فروشی ها با کاتر برات اندازه کنند پوکه سیمکارت رو هم نگه میداری هروقت لازم شد براحتی جاش میزنی
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
الان سرعت ایرانسل با این سیم کارتهای جدیدش به چه حدی رسیده؟؟یعنی سرعت دانلود روی PC چقدره؟سایت باز کردنش چطور خوبه؟
بعد این تعرفه های جدیدی که گذاشته و بعضا تا 50% تخفیف زده آیا موندگاره یا حالت جشنواره داره؟
سیمکارتای جدید(یوسیم) از 4g پشتیبانی میکنه که سرعت خوبی داره میده. بچه های فروم تا 21 مگ یا بیشترم گرفتن! من خودم با 3g سرعتم تا 900 کیلوبایت میره:n26: در مورد طرحای 50 درصد فعلا که هنوز هست اما احتمالا تو سال جدید برش دارن...نقل قول:
بله ، تشریف ببرید دفتر اصلی ایرانسل ، اونجا رایگان براتون عوض می کنند.نقل قول:
دفتر ایرانسل مشهد هم خیابان قاضی طباطبایی هست (امتداد بلوار ارشاد یا هممون 600 دستگاه که خودتون فرمودید)
من فکر کنم سه هفته پیش اونطرف کار داشتم و رفتم ، حدود نیم ساعت توی صف بودم و برام رایگان عوض کردن (البته من نمیدونستم رایگانه) و همون لحظه هم فعال شد.
سرعت صفحه باز کردنو درست کنن دانلود به چه دردی میخوره :n03:
تست دانلود همین الان - رشت
محتوای مخفی: تست
شیراز سرعت 4g پایین اومده حتی با انتن پر هم نهایت سرعت 6 مگ هست
واقعا!!!!من حاضرم سرعت دانلودم نصف بشه ولی سرعت وبگردی زیاد بشهنقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
داداش آخه چطوری با این سرعت دانلود میکنی ! من که طرف میدان مصلی هستم اصل صفحه باز نمیشه و خیلی مواقع قطعی آنتن داشتم بخاطر همین قید ایرانسل زدم:n01:نقل قول:
درستهنقل قول:
سرعت وبگردی و پیج باز کردن روی نسل ۳ حتی روی dc_hspda اقتضاست ولی روی نسل ۴ عالی می شه
تو شهر ما همراه اول خیلی خوبه واسه وبگردی اینا سرعت دانلودشم بین 5 تا 7 مگ متغیرهنقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان چه گوشی یا مودمی رو که به صرفه باشه برای 4g پیشنهاد می کنید که سرعت خوبی هم بده