اینجا تهرانه! من امروز جمع آوری کردم! :n19::n20:
I Won't return to you hiweb!
Printable View
اینجا تهرانه! من امروز جمع آوری کردم! :n19::n20:
I Won't return to you hiweb!
سرعت من روی 4مگ بسته شد بود اما الان اوردنش روی 1 مگ ایا برای شما هم همین اتفاق افتاده الان با 256 نهایت سرعت 100 هستش
نقل قول:
تغییری ندادن ... همون 4 مگه هنوز
سلام.
1-های وب رو 1-2 ما هم تمدید کنی ساعات رایگان رو داره و میشه استفاده کرد ازش ؟
2-آیا میشه چک کرد حجم باقی مونده خودت رو در سایت ؟
3-برای خریدش توی (شهرستان) کافیه تو سایتش ثبت نام کنی و درخواست بدی و ماهانه اینترنتی پرداخت کنی ؟ یا حضوری هم باید رفت؟
سلامنقل قول:
1- برای شبانه رایگان باید سرویست زیر یک مگ (خود یک مگ هم هست ) و حجم ماهیانه 3 گیگ یا 8 گیگ داشته باشی (برای یک ماه) برای سه ماه و بالاتر هم همچینین هست.
2-بله
3-من توی سایت بررسی پوشش رو ک انجام دادم بهم زنگ زدن و یک یوزر و پسوررد دادن،با همون اینترنتی ثبت نام کردم،برای ثبت نام لازم نیست حضوری بری و پول رو هم میشه اینترنتی پرداخت کرد.
های وب واقعا خیلی دیگه غیر قابل تحمل شده , تا ظهر خوبه بعدش دیگه خراب میشه انگاری که لیمیتر گذاشتن دلیلشم واضح هستش کمبود پهنای باند . حالا قضیه استریم و پینگ دیگه بماند .
فقط آسیاتک بگیر عالیه
4 مگابایت بگیر
شبانه هم داره 2 تا 8 صبح
برعکس دوستان من که تاحالا مشکلی نداشتم! بسته ویژه تندر دارم (گردباد با فشفه کمتر) مرکز مخابراتی سلمان فارسی تهران (سعادت آباد)
با SNR Margin Downstream 4 سرعت دانلود از 1MB/s پایین تر نمیاد و اکثرا دور و بر ۱.۵ مگابایت دانلود میکنه ، یعنی حداکثر سرعت! (با نویز فوق بالا)
سرعت دانلود با نویز زیاد (اکثر اوقات) : بین 1.4 - 1.2 MB/s
بدون نویز :
۱.۴ الی ۱.۷ MB/s
خوبی شرکت قابلیت خرید فشفشه هست :D
حداقل برای من که ماهی ۱۰۰ گیگ بیشتر دانلود ندارم خیلی به صرفه هست برای سرعت ۸ مگ ! تازه بدون نیترو نیروزا رو ۱۲ بستن!
به نظر من اول ۱ ماه تست بگیرید اگر مشکلی نبود استفاده کنید !
بعضی مواقع بازی آنلاین که میکنم پینگش مثل شاتل میشه (بدتر نشده تا حالا)
پینگ به 8.8.8.8 :
Min : 80
Max : 136
در کل برای من رضایت بخش بود ! البته هر مرکز مخابراتی کیفیت متفاوت داره :(
شاید سرعتی که من میگیرم داخل یه مرکز مخابراتی دیگه ای ممکن نباشه!
قطعی هم من ندیدم البته بگم من از ساعت ۵ ظهر تا ۶ صبح استفاده میکنم که مشکلی نبوده ، روزانه چک نشده هنوز :)
این فیلم هم ببینید ;) IDM ندارم بعدا با IDM دانلود میزارم :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فشفشه ۴۰ گیگ ۳۰ روزه رو فعال کنم، شبانه رایگانم میمونه یا میپره؟
فشفشه و شبانه هیچ ارتباطی باهم ندارند . تنها زمانیکه بسته نیترو بخرید شبانه غیرفعال میشه . :n18:نقل قول:
دوستان این فشفشه و نیترو چیه تو سرویس های وب؟
فشفشه: بسته های ترافیکی ارزان با مدت استفاده محدودنقل قول:
نیترو: با فعالسازی این قابلیت استریم دانلود شما تا 8 مگ یا 12 مگ بالا میره ... البته بازم به مدت محدود
منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
با ذکر منبع share کنید.
Enjoy
منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
با ذکر منبع share کنید.
Enjoy
اقا جدیدا اینترنت شما داغون نشده الان که به کلا خط های وبم قطعه این اتفاق جدیدا میفته فقط هم شبا اینجوریه دو تا خط دیگمم اوضاع خوبی ندارن شبا یکی در میون قطعن مخصوصا شاتل که افتضاح شده. باز مخابرات قابل تحمل تره
اوضاع شما چطوریه؟؟
- - - Updated - - -
اقا جدیدا اینترنت شما داغون نشده الان که به کلا خط های وبم قطعه این اتفاق جدیدا میفته فقط هم شبا اینجوریه دو تا خط دیگمم اوضاع خوبی ندارن شبا یکی در میون قطعن مخصوصا شاتل که افتضاح شده. باز مخابرات قابل تحمل تره
اوضاع شما چطوریه؟؟
منم دقیقا این مشکلو دارم.نقل قول:
حدود ساعت 10 شب 4G ایرانسل، های وب، مخابرات، وایمکس ایرانسل همشون با هم به شدت کند میشه!
منظورم از کند شدن واقعا کنده و غیر قابل استفاده میشه.
فکر میکنم اینا از عوارض فیلترینگ مثلا هوشمنده! به طور کلی در اینترنت اختلال ایجاد کرده.
بقیه تاپیک ها رو هم بخونید همه این مشکلات رو دارن، مخصوصا شب ها.
- - - Updated - - -
منم دقیقا این مشکلو دارم.نقل قول:
حدود ساعت 10 شب 4G ایرانسل، های وب، مخابرات، وایمکس ایرانسل همشون با هم به شدت کند میشه!
منظورم از کند شدن واقعا کنده و غیر قابل استفاده میشه.
فکر میکنم اینا از عوارض فیلترینگ مثلا هوشمنده! به طور کلی در اینترنت اختلال ایجاد کرده.
بقیه تاپیک ها رو هم بخونید همه این مشکلات رو دارن، مخصوصا شب ها.
- - - Updated - - -
سرویس 256
سلام.
فشفشه 40 گیگ 30 روز رو فقط برای تابستون گذاشتن؟ بعد از تابستون حذف میکنن؟
برای فعال کردنش میشه نیترو 1 روز رو خرید که 31 روز بشه بعد فشفشه 40 گیگ رو فعال کرد؟
سوال اول اینکه از عید نوروز تا حالا این فشفشه بوده !نقل قول:
سوال دوم رو از خودشون بپرسین ولی فکر کنم نشه چون ~> فشفه ۴۰ گیگ ۳۰ روز
به خاطر این گفتم که توی توضیحات گفته برای فعال کردن حداقل باید 31 روز از زمان سرویس باقی مانده باشدنقل قول:
آها فکر کردم زمان فشفشه رو افزایش داد ! بله میشه اینکارو کردنقل قول:
دوستان های وب ارسالش(آپلود) رایگان هست ؟
خیر رایگان نیست آپلود و حساب میشه :n33:نقل قول:
اقایون این نویز خط ما درست نشد
از های وب هم کارشناس اومد گفت مشکل از مخابراته، نامه زدن واسه مخابرات
مخابرات هم جواب داده مشکلی از ما نیست !
من موندم این وسط ! مشکل از کیه ؟ برم یه شرکت دیگه اوضاع فرقی میکنه ؟
رایگان بود داخل وبسایتشون دیدم ;) ولی خیلی صداشو در نیاوردننقل قول:
از سر خط چک کردین ؟ :) اگر بله و نویز داشتین مشکل مخابراته ولی اگر از سر خط نویز نداشتین مشکل داخلیه و باید مستقیم سیم بکشین پشت مودمنقل قول:
همون کارشناسه چک کرد گفت سر خط هم نویز دارهنقل قول:
خوب مخابراتم که میگه مشکل از ما نیست
نقل قول:
نقل قول:
آقا شرمنده من اشتباه اطلاعات دادم
الآن که تو پنل چک کردم ظاهرا کم نمیکنه
:n15:
مخابرات کلا مدلشه ! شما برو اونجا یا زنگ بزن بگو بیان چک کنن !نقل قول:
فاصله با مرکز مخابراتی چند متر/کیلومتره ؟
از جای دیگه اینترنت داشتین ؟ / دارین ؟
بفرما دوست من ;)نقل قول:
اگه کم میکنن سریع زنگ بزن پیگیری کن
- منظور از ترافیک هر دوره، مجموع ترافیک دریافتی در آن دوره است و ترافیک ارسال رایگان در نظر گرفته میشود.
- توی این صفحه گفتن
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لحظه ترسیدم ! آدم از کلاهبرداری بعضی شرکتا چیزی سر در نمیاره کهنقل قول:
فاصله حدودا 3 کیلومترهنقل قول:
نه از جای دیگه نداشتم
سلام دوستان سرعت دانلود 256 kb چنده؟
سلام .نقل قول:
سرعت روز و شب 256 کیلوبایت .
آپلود محاسبه نمیشود و رایگان است دوست عزیز !نقل قول:
متاسفانه مخابرات در این خصوص با شرکت های خصوصی و مشتریانش همکاری نمی کند ، مگر اینکه در مخابرات آشنا داشته باشیدنقل قول:
یعنی سرعت 256 کیلوبیت بگیرم سرعت دانلودم 256 کیلوبایت میشه؟؟؟؟ پورتا بازه مگه؟؟؟ من پرسیدم گفت سرعت دانلود 32 کیلوبایته خواستم مطمئن بشم :)نقل قول:
- - - Updated - - -
در سرویس های محدود معمولا پورت شما را بر روی سرعت بیشتر بسته میشودنقل قول:
میتونه مشکل از فاصله با مخابرات باشه و یا خراب شدن سیم ها از مخابرات تا خانهنقل قول:
یا هر سروری که تست می گیرم تعدادی تایم اوت می بینم کسی همچین مشکی با های وب نداره راه حلی نداره ؟