سلام
این عطر هارو تست کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که گفتین رایحه ای ترش داره. البته شیرینیِ گلی ای هم هست که در این ترشی غوطه وره. شیرینی ای بسیار نرم و ملایم و مهربان!
در ابتدای اسپری بسیار رایحه ای نزدیک به لایت بلوی دی اند جی زنانه داره. از عطرهایی که تا به حال باعث سردردم شده. بله باهمون رایحه خنکش! :n09:
فکر نمیکنم این عطر باداشتن رایحه لایت بلو بتونه برای من سردرد ایجاد کنه چون به مراتب ملایم تر وشیرین تر از اونه.
هرچند استفاده کنندش که من نیستم:n02: اما مادرم هم که قرار بود مصرف کنندش باشه هیچ علاقه ای به لایت بلو نداره.
این رایحه ی ترشِ لایت بلویی تا به آخرِ تغییر نت های عطر حضور کمرنگی داره اما در آخر تقریبا محو میشه وعطر حالتی شیرین تر به خودش میگیره. یک رایحه ی ترش وشیرین ، ملایم و کاملا زنانه. فکر میکنم بازهم حضور رایحه ی چای عامل اصلی رضایت من از این عطر بود. اگر رایحه لایت بلو رو همراه نداشت حتما میخریدمش.
توضیح خانم فرزین نیا:
رايحه گل صد توماني.مختص طرفداران رايحه هاي ملايم،خنك،تند و شيرين. تركيب اين عطر به گونه اي حرفه اي است كه در نهايت رايحه اي متعادل ايجاد كرده و تندي و شيريني يكديگر را خنثي و ميانه مي كنند.عطري دخترانه و زيرك،اگرچه رمانتيك است اما هوشمند و دقيق است.
عطر برگ درخت چای ، لیمو و مشک و عنبر ،رایحه ای شیرین و تا حدی علف گون ایجاد می کنند. که در انتها با عطر چوب درخت سدر ، این رایحه قوی و ماندگار می شود.بویی کاملاً شیرین و خنک دارد. خوشمزه و خوش طعم است اما در کنار این ملایمت حالتی تیز و تا حد بسیار کمی صابونی از آن به مشام می رسد که پس از ماندگاری بیشتر بروز می کند.
قیمت 100 میل حدود 155 هزار تومن
رایحه ای شیرین و کرم و پودر مانند.
با اینکه در یکی از سایت ها این عطر خنک معرفی شده اما به نظرم کاملا چهار فصل ومعتدل، به همراه کمی تیزیه. اما در کل بوی سنگین و شیکی برای یک خانم میانسال داره. ترکیب بهار نارنج و رز در نت نخستین، غلظتِ شیرینی این عطر رو کمی بالا برده. البته وجود ترنج در کنار این دو ، شدت این شیرینی رو مقداری کاهش میده. تیزی عطر رفته رفته پس از اسپری و گذر از نت اولیه، کاهش پیدا میکنه و روایح گلی بیشتر خودنمایی میکنن. اما رایحه ی کرم و پودر همچنان پا برجاست. تا اینکه در آخر ما رایحه ای متضاد از تندی وملایمت خواهیم داشت. رایحه ای مرکب از مشک وچوب صندل به همراه ردپایی از نت های قبلی که سبب جذابیت عطره.
اگه اشتباه نکنم یکی از بهترین عطرهای دوست خوبمون اتقیا خانم هست:happy:
عطری گرم و شیرین با رایحه ای خوراکی مانند که رایحه آناناس و ترکیب مشک و چوب صندل که در اکثر عطر های شیرین هست در اون قابل تشخیصه. البته رایحه ی یاس و نعنا هم در این عطر حضور دارن که در شیرینیِ عطرِ گل ها ومیوه های دیگه غرق شدن. نمیدونم از ترکیب چه موادی در این عطره که برای من بویی نزدیک به بوی نوشابه پرتغالی داره! و کمی هم نزدیک به رایحه ایفوریا از کالوین کلاین...
قیمت حدود 85 تا 90 هزار تومن
و در آخر عطری که خریدم:
عطری بسیار بسیار خنک، میوه ای وگلی. در ابتدای اسپری رایحه ی میوه ها حضور دارن. مخصوصا سیب و بلوبری که باز مرکبات در این نت از غلظت شیرینی جلوگیری میکنن اما در مقابلِ خنکی این عطر هیچ چیز غالب نیست و تامدتی یخ بودن عطر به وضوح مشخصه.
تااینکه نوبت به خود نمایی گل ها میرسه. اول یاس بنفش که در این نت با مگنولیا و برگ بنفشه ترکیب میشه و بعد رز که حضورش هر لحظه از آغاز عطر احساس میشد.
انگار گل رز خواسته دینشو نسبت به حضور نامش در این عطر ادا کنه وبرای مدتی کاملا رایحه عطر رو به خودش اختصاص میده. تاجایی که حس میشه برای خودش یک نت جداگانس.
و در نت آخرهم همان ترکیب مشک و چوب صندل به علاوه اقاقیای برزیلی که شیرینی ملایمی رو ایجاد میکنه.
تقریبا مثل نت آخر لالیک له آمور اما بازهم ملایم تر...
البته بوییدن این عطر صرفا از شیشه و بدون تست تنها شیرینی دارو مانندی رو به نمایش میگذاره که ذات واقعی عطر رو هرگز توصیف نمیکنه.