داداشه من تو گرین کار میکنهنقل قول:
- :n20:
Printable View
داداشه من تو گرین کار میکنهنقل قول:
داداش شما مشکلت حل شد؟ تونستی بازی کنی؟نقل قول:
خوش بحالت:n02:نقل قول:
داداشه من تو گرین کار میکنه
شما این link ببین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو از TOMSHARDWARE گرفتم .تقریبا بهترین سایت باسه سختافزاره.مال ۲۰۱۴ هست.
بهترین گرافیک کارتا تو اون range قیمتی هست که زده.اگه میخوای گرافیک کارت خوب تو سیستمت بزاری یکی از این ها رو بگیر.فک کنم 7770 از نظر قیمتی به ۷۷۵۰ نزدیکه ولی بهتره.r7 260 x هم ۷۰-۸۰ تومن گرون تره ولی یه سرو گردن بالاتره.بعرشم فک کنم با این گرافیک کارتهای amd سیپییو هم amd بگیری بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین بازیسنتر بذارید
داداش لينكت مشكل داره اصلاحش كن:15:نقل قول:
لول رو تو 8 نصب کردم و از کپی ویندوز ایکس پی استفاده کردم برای جایگزینی
الان که زدم برای پچ اخر 1 گیگ رو داره دانلود می کنه :n04: تازه امیدوارم همین باشه و بیشتر نشه:n04:
سلام به همه . دو تا خبر دارم .
اول . هنوز دی سی میشه .
دوم . بعد از دی سی دیگه کرش نمیکنه و میشه وصل شد . فقط از درست بودن تمام تنظیمات از جمله مودم و کامپیوتر مطمئن شین .
راستی تازه فهمیدن dns هم با پورت udp کار می کنه . پس کسی قرار نیست این پورتو ببنده .
شاد و صبور باشید .
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
اگر کسی میدونه این ارور چیه خوشحال می شم بدونم . از تو لاگ های لول درواوردمش . احتمالا دلیل دی سی باشه
Unknown enet disconnected
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
منبع خبر؟ فهمیدن؟ زیرساخت فهمیده؟ :n02:نقل قول:
جمله "زیرساخت فهمیده" آرایه متناقض نما داره :n09:
صحت خبر تایید نمیشه! ریکانکت نمی تونم بشم هنوز ((ولی softether دوباره کار میکنه و پینگم اومده پایین! (خوب نشده ولی دیگه رو 400-500 هم نیست))) بازم قطع میشه! دوستان من با softether وقتی tcp انتخاب میکنم هم قطع میشه کسی اطلاعات داره در این زمینه؟
ultra rapid fire تا کی هست؟ میتونید co-op بزنید زیر 10 مین تموم میشه فرست وین هر روز ای پی شو بگیرید!
دوستان اینجور که من شنیدم میگن یکی از کابلای فیبر نوری مخابرات قطع شده حالا راست و دروغشون به خودشون مربوط یه سری از دوستام دارن بدون هیچ مشکلی بازی میکنن...
(14 روز طول میکشه یعنی یه کابلو درست کردن!)
حالا یکی مثله من باس چیکار کنه؟:n13:ما تو خونه چند نفریم که با کابل لن از یه مودم نت میگیرم حالا وقتی من رو حالت بریدج میزارم فقط یه نفر میتونه از اینترنت استفاده کنه و برای دیگران ارور یوزر و پس ممیدههههههههه:n28:نقل قول:
منم نمی تونم وصل شم خیالت جمع مشکل 100% از سرویس دهندست ،بعضی وقتا نمیدونم اینا کدوم پورتو میبندن که لول بالا میاد ولی فقط سرویس چتش نمیاد:n24:نقل قول:
من می گم این قدر زنگ بزنیم پشتیبانی هامون که کلافه شن درستش کنن
ميثم جان وقتي Bridge ميزاري بايد رو هر كلاينت يه كانكشن بسازي و تو اون كانكشن يوزر و پس رو وارد كني. ولي اون راهي كه بهت گفتم ديگه اين مشكلو نداره از صفحه مودم ديسكانكت كانكت كن:n16:نقل قول:
تو كليه قراردادهاي ISP ها با كاربران يكي از بندهاش اينه كه پورت هاي UDP در ايران داراي مشكله و تضميني براي تداوم برقراري ارتباط در اين پورت داده نميشه.نقل قول:
من اينو ديروز تو قراردادم ديدم. ديروز كه زنگ زدم به شاتل بهم گفتند.:n03:
Man "kerio" test kardam, moshkel hal mishe vali ping kheili balast
چنین چیزی واسه مخابرات نبود من کلش و خونده بودمنقل قول:
من مودمم tp link کلش رو گشتم همچین چیزی نداشت :n03:
با IP مودمت وارد شو (192.168.1.1)نقل قول:
معمولاً در اكثر مودمها در صفحه WAN ، يكي از رديف ها IP اتصال به اينترنتو نوشته زيرشم دكمه ديسكانكت داره.
192.168.1.1 اصلا واس من باز نمیشه :n13:
آخیش بعد 3 سال بازی رو پاک کردم راحت شدم ...
>
محتوای مخفی: <<<<<<
مهدي جان همانطور كه اونروز تو بازي بهت گفتم بايد مودمتو ريست كني.نقل قول:
البته اگه با تنظيمات مودمت آشنا نيستي با كمك پشتيباني ISP و تلفني اينكارو انجام بده.
يه سوراخ پشت مودمت هست كه اگه چند ثانيه با سوزن اونو فشار بدي مودمت ريست ميشه بعد بايد تنظيمات اينترنت و يوزر و پسورد و رنج ISP تو از اول وارد كني.:14:
مرسی از راهنمایینقل قول:
هی دو بار این اتفاق تو یک روز افتاد دارن Penta kill میکنم 4 تا رو زدم رسیدم پنجمی ks میکنن :n24:
zyra هم خفن op هست یک تنه جور تیم رو کشید :n09:
من هنوز بعد 10 مین قطع میشم کسی راه حلی پیدا نکرد Bridge کردم مودم رو ولی wifi ش قطع میشه اذیت میکنه
مال همه که 192.168.1.1 نیست
شما تو cmd بزن ipconfig /all اونی که جلو gateway مینویسه رو تو مرورگر بزن صفحه کانفیگ مودمت میاد
behtarin karo kardiنقل قول:
حرف شما كاملا صحيحهنقل قول:
قبلا با هم از همين روش مطمئن شديم كه IP مودم همينه:n10:
همین 192.168.1.1 رو میزنه ولی نمیدونم چرا نمیره!نقل قول:
به local ای پی بده وارد میشهنقل قول:
از دوستان عزیز خواهشمندم که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا ثبت نام کنند . این مطلب هایی که اینجا میزارید اونجا هم میتونین بزارین.!!! بیاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو شلوغ و پرمطلب کنیم که ایشالا در اینده نزدیک بشه بهترین و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کسانی که توجه میکنند . (مطمئنم هیچ نفر توجه نکرده) :n02:
بیاید دست در دست هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازیم :n20:
واضح تر میگی؟ به چی چی بدم؟:n02:نقل قول:
والا منم شاتلم اما هیچ کی چیزی در این مورد به من نگفت :n14:نقل قول:
:n15: خود پرسیدی بعد میگی نیازی نیستنقل قول:
:n02:
در ضمن به تو نصیحت از من
که اگه می خوای اون فروم فیلتر نشه آیکون کاتا و بقیه موارد مورد دار رو استفاده نکن :n02:
من نزدیک 2 گیگ از حجمم پریده اما هنوز نتونستم آپدیت کنم
نت من یه مشکلی داره که سر 1 ساعت دی سی میشه
الانم آپدیت یه فایل 250 مگی میگیره که نت من بیشتر از 150 نمی گیره تو یه ساعت :n04:
یعنی تک کانکشنش بیشتر نمی گیره وگرنه سرعت کلی 250 هستش :n28:
در جواب (خود پرسیدی بعد میگی نیازی نیست) باید بگم اونموقعه مشکل دیسی شدن داشتم الان که نمیشم لازم نیستنقل قول:
و در جواب (در ضمن به تو نصیحت از من
که اگه می خوای اون فروم فیلتر نشه آیکون کاتا و بقیه موارد مورد دار رو استفاده نکن) باید بگم که مرسی از راهنمایی چون حواسم نبود .
سلام دوستان عزیز
مشکل دیسی هنوز حل نشده ؟ :(
برای من که هنوز هستش دیس شدن دوستان همه همدیگه رو ادد کنید نرمال و رنکد همه با هم بریم :n02:
البته من بین بچه ها ضعیفم :n07::n01:
من دیسی نمیشم :n19::n20::n08:
مطمئنی که درست شده؟؟؟؟؟ :n13:نقل قول:
نقل قول:
نه درست نشده من دیسی نمیشم :n07: البته من با قند شکن میرم پینگ عالی تو 250 اینا!
قند شکنه چی هست ؟ من با تونل و inet میرم بازم دیس میشم
دلت خوشه ها!:n02: تازه دردسرات شروع شده!:n09:نقل قول:
بعد یه روز، دیگه نهایت یه هفته به هر دری میزنی تا لول بازی کنی،منم از دو سالو نیم پیش که معتاد شدم بالای 20 دفعه به دلایل مختلف این بازی رو حذف کردم،ولی بعد یه مدت دست از پا درازتر میرفتم سراغ هارد داداشم و دوباره کپی میکردم تو هاردم،حتی چندبار مجبور شدم بازیو از اول آپدیت کنم.:n28:
آخریشم به خاطر همین کنکور ارشد!:n02:
پاک کردن از هارد دیسک کامپیوتر کاری نداره که،مهم اینه که از ذهنمون پاکش کنیم.