شبانه هم همین طوری هستش؟نقل قول:
Printable View
شبانه هم همین طوری هستش؟نقل قول:
قطعا بنده هم وقتی یکی از دوستان از سرعتش راضیه و از اون عکس و سند میزاره خیلی خوشحال میشم و امیدوار میشم که پس شاید اوضاع داره کمی بهتر میشه و بر منکر این خوشحال شدن لعنت.همونطور که گفتم فقط به خاطردرخواست دوست دیگرمون جناب hoseinsps بود و چون ایشون گفته بودند از وقایع عکس بگذارید خواستم که مراحل کاری رو که قبلا توضیح داده بودم مصور بزارم و بعدش هم باز همونطور که گفتم سوالی بکنم از اساتید با توجه به عکسها که چرا این speedtest.net نتایج رو با سرورهای مختلف به صورت متفاوت نشون میده؟که کسی جواب نداد متاسفانه.نقل قول:
لزومی نداره هی پشت سر هم اینهمه عکس بذاری. به همون ذکر پهنای باند شبانت در پاسخ اکتفا کنی کافیه دیگه اینقدر عکس گرفتن پیاپی و مدرک گذاشتن نمیخواد
در جواب دوست عزیزم bestinternet باید بگم اگر به عکسها توجه بفرمایید ساعت در همه عکسها هست و مشخصه که این سرعتها همش مربوط به ساعات رایگان شبانه است.حالا باز دوستان بگن چرا این همه عکس میزاری. :n02:واسه اینکه کاربران عزیز متوجه بشوند آنهم به صورت مستند که این سرعتها مربوط به ساعات رایگان است.نقل قول:
شبانه هم همین طوری هستش؟
امروز چرا انقدر اینترنت قطع میشه؟
با تشکر :n16:نقل قول:
من که زنگ زدم دقیقا همین سوالو پرسیدم ، گفت تا حالا سرویستون رو تغییر ندادین گفتم نه گفت چون کاربر قدیمی هستین از توی پنل کاربری فقط تا 2 مگ میتونید بگیرید اما ما میتونیم! براتون تا 12 مگ سرویس رو بدیم.نقل قول:
الآن شما سرویستون چند مگ ـه ؟! تایم رایگان و غیر رایگان چقد بهتون سرعت میده ؟! چون مشهدین پرسیدم .نقل قول:
دوستان مشهدی اطلاع بدم بهتون که دو روزه اومدم پارس فقط به خاطر سرعت شبانه که بازم خیلی تفاوت نکردـه ! هفته پیش آخرین شب هایی که صبا داشتم حدود 50 60 بود سرعت الآن با همون سرویس یه مگ و پهنای باند 9 مگ حدود 70 80 میده سرعت تایم رایگانو ! پس سمت پارس نیاید که وضعیت خرابه . اینم بگم که پینگ پارس کمی از صبا بهترـه و سرعت روزانه صبا هم از پارس بهترـه ! اینم در جواب sleeplessness که گفتن اطلاع بدین .
ایشاا... مقصد بعدی های وب هستش . :n18:
من 128 دارم الان 8 سال هست که صبانتم ، شبانه الان حدود دو هفته ای میشه بین 20 تا 35 بستنش ، قبلش تقریبا 100 تا 120 بود ، قدیمترها 200 تا 230 هم داشتمنقل قول:
روزانه هم همون 120 اینا
پاسخ نمایندگی برای این مشکل اینه که پهنای باند شبانه ی عده ای رو درست کردیم و بقیه هم در آینده !نقل قول:
انشالله تا دوسال دیگه درست می شه فقط یکم صبر نوح می خواد:n19:نقل قول:
در تعجبم که افتاب از کدوم طرف در اومده که جواب درست دادند اون سری که به من می گفت دانلود شبانه ات باید 8 باشه برو خدا رو شکر کن
ممنون از دوست عزیز که در مورد پارس اطلاع دادند
با تشکر :n16:نقل قول:
آقا البته من نسبت به شما مشتری جدید صبانت هستم ولی تا قبل از یک هفته پیش تقریبا هیچوقت سرعت شبانه ام بیشتر از 70 نمی رفت.و وقتی که شما میگی یک زمانی سرعتت تا 120 یا 230 هم بوده تعجب میکنم و به آن زمان شما حسرت میخورم.البته الان سرعت شبانه ام خوب شده و امیدوارم سرعت شبانه شما هم خیلی بهتر شود.نقل قول:
اگه شانس ما باشه که پهنای باند اون یک عده ای رو هم که میگن درست کردن باز خرابش میکنن.به درست کردن پهنای باند بقیه نمیرسه :n02:نقل قول:
اینا قبلا که توی قرارداد چیزی نگفته بودن برای هر چیزی یه جوابی داشتن ، اگه 128 باشی میگن سرعتت باید 16 باشه پس یه چیزی هم بدهکاری ، اگرم 2 مگ و 4 مگ و بالاتر باشی میگن چون ساعت شبانه ترافیک شبکه بالاست سرعتا پایین میاد !
الانم که خودشونو راحت کردن:
مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریقبستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت
نمیدونم بلخره کی یه روزی می رسه که اینترنت با سرعت خوب و قیمت مناسب و حجم نامحدود داشته باشیم؟؟؟ :sad:
دوستان امشب سرعت سرورهای خارجی(سرعت دانلود)به 150 تا 250 رسیده(ساعت 3 نیمه شب)و سرعت سرورهای داخلی به 250 تا 350 رسیده است.یعنی نسبت به چند شب گذشته حسابی کم شده.خوب دوستان ظاهرا چشمو زدن و سرعت شبانه ما دوباره داره رو به نابودی میره. :n03:
امشب سرعت شبانه منم پایین اومده 2 مگ سرعت شبانه 80 کیلو هست در صورتی که شبهای قبل 150 بود !
اینترنت شما روی چند مگ بسته شده که 300 دانلود دارین !؟نقل قول:
دوستان امشب سرعت سرورهای خارجی(سرعت دانلود)به 150 تا 250 رسیده(ساعت 3 نیمه شب)و سرعت سرورهای داخلی به 250 تا 350 رسیده است.یعنی نسبت به چند شب گذشته حسابی کم شده.خوب دوستان ظاهرا چشمو زدن و سرعت شبانه ما دوباره داره رو به نابودی میره.
سلام
این وضعیت خط دوم بنده - 2 مگ محدود - ساعت 5:50 صبح - تایم رایگان
اولی رو فرستادم برا رانژه پارس ....
ولی گفت بین 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه ...
باید یه نفر تخلیه کنه تا من جایگزینش بِشم :((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر که جدیدا در تایم رایگان حدود 2 ساعتی اصلا دانلود نمیکنه ! فقط صفحه وب باز میشه ! :n02:
امروز بر خلاف شبهای گذشته که با 2 مگ میتونستم 7 گیگ دانلود کنم، بیش از 1 گیگ عایدم نشد!
سایتها هم با فلاکت باز میشدن.
سلام.
دوستان حتماً در نظر دارید که ماه مبارک شروع شده و بخش زیادی از کاربران تا سحر (ساعت 3.5 تا 4.5 در بعضی مناطق) بیدار هستند...
(صرفاً جهت یادآوری گفتم...)
خیر ربطی ندارد !نقل قول:
بنده دیشب رو امتحان کردم تا 02:01:45 سرعت بالا بود بطور ناگهانی از اون لحظه سرعت شد یک چهارم .
این بطور واضحی نشون میده 1.ساعت سرورشون تنظیم نیست 2.عمداً سرعت رو از ساعت 2 کم می کنند
ضمن اینکه دو-سه هفته هست که اوضاع اینطوره. از این گذشته همونطور که قبلا توضیح دادم سرعت اونهایی هم که بالاست موقتیه
سرویس من روی 6 مگ بسته شده.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
دوستان حتماً در نظر دارید که ماه مبارک شروع شده و بخش زیادی از کاربران تا سحر (ساعت 3.5 تا 4.5 در بعضی مناطق) بیدار هستند...
(صرفاً جهت یادآوری گفتم...)
من هم نظر mohrd رو دارم.به دلیل شروع ماه رمضان و بیداری خیلی از کاربران تا سحر احتمالا سرعتهای شبانه پایین اومده آخه طبق مستنداتی که در صفحات پیش اراعه دادم(ببخشید حمزه کیبوردم خرابه نوشتم اراعه :n02:)که اون مستندات مورد انتقاد دوستان هم قرار گرفت به علت دقیق بودن و زیاد بودن یک هفته ای بود که سرعت شبانه فوق العاده شده بود. و اینکه جناب 3274 میفرمایند عمدا کم میکنند خوب قطعا همینطوره ولی چه ربطی به رد کردن مساله ماه رمضان داره.البته این مساله ماه رمضان هم یک حدسه که به نظر ممکن میاد و گرنه بله این امکان هم هست که امکانش هم کم نیست که کلا دوباره سرعتهای شبانه رو خراب کردن.آدم باید همه احتمالات را در نظر بگیرد.و این هم که بخواهیم بگویم که کلا دوباره عمدا سرعت شبانه ها را آوردند پایین(برای کسایی مثل من که مدتی بود سرعت شبانشون عالی شده بود)و دیگه همیشه این سرعت پایین برقراره هم اشتباه .چه برای سرعت بالای شبانه نباید زود ذوق زده بشیم و خیال کنیم دیگه واسه همیشه سرعت شبانه درست شد و چه برای پایین آمدن سرعت شبانه نباید زود قضاوت کرد که دیگه واسه همیشه سرعت شبانه خراب شد.برای هر دوی اینها بعد از 1 تا 2 ماه تست میشه نظر قطعی داد.نقل قول:
خیر ربطی ندارد !
بنده دیشب رو امتحان کردم تا 02:01:45 سرعت بالا بود بطور ناگهانی از اون لحظه سرعت شد یک چهارم .
این بطور واضحی نشون میده 1.ساعت سرورشون تنظیم نیست 2.عمداً سرعت رو از ساعت 2 کم می کنند
ضمن اینکه دو-سه هفته هست که اوضاع اینطوره. از این گذشته همونطور که قبلا توضیح دادم سرعت اونهایی هم که بالاست موقتیه
تشکر از جناب 3274 بابت دادن اعتماد به نفس بیشتر که به من دادند :n02: آره داداش امکان داره به خاطر شب بیداری تعداد بیشتری از کاربران بابت ماه رمضون این مشکل پیش بیاد.(در ضمن اون کاربرا هم به قول شما بیکار نیستند مسلمونند احتمالا تا سحر بیدار میمونند)در هر صورت اگر اینطور باشه خوش به حالمون اگرم اینطوری نباشه بد به حالمون. اعتماد به نفس نداشتن شما هم kill we :n02::n12:بعدشم داداش گل سرعت شما افت کرده بوده از ما که چنین نبوده.واسه همین الان که افت کرده چنین احتمالاتی رو میدیم.گفتم احتمال نگفتم که یقین.خودتو و خودشو ناراحت نکن :n01::n02:میخواهی چند تا دیگه از اون آمار باحالا که خیلی دوستشون داری برات بدم :n08:
تازگیها در کانکت شدن زیاد خطای اشتباه بودن یوزرنیم و پسورد میده، برای شما هم همین طوره؟
من الان 10 روز دانلود شبانه ام محدود شده :( سرویس یک مگ دارم ولی دانلود فاجعه پایینه :( بعد اون تاریخی که یکروز کامل قطع بود اینطوری شده مال من
کس دیگه تجربه مشابه داره ؟
بله دوست عزیز مشابه شما من هم بعد اون تاریخ وحشتناک محدود شدمنقل قول:
تست سرعت شبانه ام هم تو امضام هست
من ۹ روز دیگه سرویس دارم اگر محدود نشدم بدون پاچه گیری و ... تمدید میکنم اگر هم در طول دوره محدود شدم دوباره پاچه میگیرم میگم حداقل حق خودم رو بهم بدید دیگه اگرم ندادن که دیگه کاملا حق بامنه میرم شکایت اگر محدود شدم تو ۹ روز میرم دم شرکت یه تف میکنم میرم بالا درخواست جمع اوری یه تف دم در موقع برگشت عینک افتابی هم میزنم پیرنمم باز میزارم دکمه هاشون موهام رو طلایی میکنم و فشن میزنم و یه بلوز نازک نخی هم زیر پیرنه میپوشم بایه شلوار لی با رنگ نچندان روشن و نچندان تیره بعدم میرم سوار یه ماشین گرون میشم و باسرعت میرم به سمت افق و محو میشم
افق رو گفتم خاطرات رو زنده کنم و شاد شیم :D
راستی کلتمم دستم میگیرم مشکی پرس خورده یا نفره ای کاملا صیقلی و تمیر دوتا خشاو اضافه هم کنار جیبم اورزون میکنم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
پست توهین آمیز خلاف قوانین انجمن هست و در صورت تکرار با کاربر خاطی برخورد میشود.
این کارو نکن جک تو به زاپاس قول دادی!!!نقل قول:
دوستان سرعتهای شبانه امشب به این صورت بود که دانلود از سایتهایی با سرور داخلی 700 سرعت دانلود داشتند.سایتی که سرورش خارج از کشور بود 200 سرعت داشت و سایتی که جناب mehdi.sh معرفی کردند 700 سرعت دانلودش بود.دانلود از لینک مستقیم آپلودباز 350 تا 390 سرعت داشت و سرعت دانلود با قندشکن از ف.ی.س.ب.و.ک 250 بود.خدا رو شکر نسبت به دیشب خیلی بهتر شده بود اما بازم به خوبی چند شب قبلتر نبود.این تستها را حدود ساعت 3 نیمه شب انجام دادم.خوب ساعت 4:30 صبح هم همین تست رو کردم تقریبا همین سرعتا بود اما سایت با سرور خارجی سرعتش به 250 رسیده بود و یک لینک هم از آپلودبوی 350 تا 400 سرعت داشت.بقیه هم همون سرعتای قبلی بودن.خوب قسمت سوم آزمایش تست سرعت از تمامی لینکهای بالا رو هم ساعت 5:30 صبح گرفتم.تمامی لینکها حتی سرور خارجی و ف.ی.س.ب.و.ک در این ساعت با سرعت 700 کیلوبایت دانلود میشدند.واقعا جزو معجزاته. :n04:.عکس دیگه نذاشتم چون باز به مذاق بعضی دوستان خوش نمیاد.چاکر همه. :n16:
دوستان من امتحانی 1 ماه نامحدود گرفتم بعد 10 گیگ عوضیا محدود کردن صفحه دیگه باز نمیشه اگه اینجوری باشه که ************** :@
خیلی سرعت پایین اومده شبانه هم کاملا قطعه اینترنت نمیشه اعتراض کرد؟
نامحدود 128
سرعت دانلود من 120 شده دلیل هم بیدار بودن کاربرا و دانلود هست نه چیزه دیگه
نه اون برادر منو کشته من نمیتونم باید انتقام خون برادرمو بگیرم نمیشهنقل قول:
زاپاس هم زیر ماشینه پنچر کردم کاری نمیکنه در امن و امانیم
تست سرعت همین الان:n21:
کاهش ناگهانی سرعت در ساعت 2:05
من نمیدونم اینا این چند روز چشونه؟
من سرعت 6 مگ دارم ولی از 2 روز پیش نزدیک شاید 10- 20 دفعه قطعی داشتم توی روز و همش پهنای باندم رو میکشن پایین !
خوبه از جای دیگه هم اینترنت دارم در غیر این صورت با مشکل مواجه میشدم.
امروز هم دوباره همین کار رو تکرار کردن . ساعت 7 که دانلودم تموم شد قطع کردم دیگه وصل نمیشد هر کاری کردم بعد از 1-2 ساعت وصل شدم دیدم باز پهنای باندم رو از 6144 آوردن رو 1400 !
برای کس دیگه ای هم این مشکلات پیش آمده یا فقط من تنهام ؟
اینم تست سرعتم در این لحظه :
همونطور که قبلا گفتم دلیلش کاملا مشخصه چیهنقل قول:
و قطعا علتش اونی نیست که دو تا کاربر قبلا گفتند ( : بیدار ماندن بعضی کاربرها که در روز کار و شغلی ندارند)
دیشب سیستم روشن شده ولی ساعت شروع وپایان نداده بودم هیچی دانلود نکرده به خاطر این که ساعت سیستمم تنظیم نمیشد هر چی میزدم تا خاموش میشد و دوباره روشن میکردم دوباره به هم میریخت که دلیلش رو خوشبختانه پیدا کردم ولان درسته ولی ساعت نداده بودم صبح دیدم هیچی نیست اینقدر سوختم این قدر سوختم که حد نداره
خب برآیند حرفهای دوستان اینه که "افزایش سرعت شبانه با سرویس بالاتر گرفتن" هیچ تضمینی نداره ، بنده قیدشو زدم همین 128 رو ادامه میدم ، بین جیب خودم و جیب گداگستر ، جیب خودمو انتخاب کردم :n02:
با توجه به سرعتهای بالای عجیب شبانه در شب گذشته معلوم شد این کاهش سرعت پریشب ظاهرا موقتی بوده چون همونطور که آمار دیشب رو در صفحه گذشته دیدید (که برخی دوستان اصلا از دیدن و مشاهده چنین آماری خوششون نمیاد :n02: :n18:)سرعتهای دیشب عالی شده بود.البته یک کلمه بگم دوستان الان 2 سال هست که صبانت تا تونسته پوله مفت ازم گرفته و یک سرعت افتضاح شبانه بهم داده بنابراین اگر تا 4 سال دیگه هم بر فرض محال سرعت شبانه فوق عالی بهم بده(الان باز بعضی رفقا میگن عجب اعتماد به نفسی منم بهشون میگم :1:)شاهکار نکرده و تازه حقمو داده.البته با این که به قول یکی از دوستان من اعتماد به نفس شیر را دارم ولی من هم فکر نمیکنم این افزایش سرعت به این شدتی که تو یک هفته گذشته دیدم پایدار بمونه.آخه مثلا 50 تا یا 100 یا 200 تا سرعت میرفت بالاتر یه چیزی یکدفعه سرعتم رسیده به 700 :n04: واسه همین حتی با این اعتماد به نفس بالا به قول اون بنده خدا بازم فکر میکنم همین روزها سرعتم به همون 50 شبانه برسه.ولیکن الان که بالا بردن بازم جای بسی امیدواری و تشکر ازشون رو داره.بعدشم خوش به حال اونایی که بیکارن چون شبا وقتی پای نت میشینن میتونن صبحها جاش بخوابن.من بیچاره صبح که مثل سربازا باید محل کارم کارت بزنم عصرها شغل دوم و تازه شبها که میرسه باید رسیدگی کنم به کار وبسایت خودم که کلی سوال و درخواست رو جواب بدم و کلی مطلب جدید و فیلم آپ کنم تو وبسایتم.ساعت 5صبح میخوابم ساعت 8 بیدار میشم ساعت 9 کارت میزنم.خلاصه به قول دوست عزیزمون ما و شمایی که شبا پای نت بیداریم هممون بیکاریم :n19:
من با حرف شما موافقم.من که به حساب سرویس 6 مگ دارم الان تازه یک هفته است که سرعت شبانم فوق عالی شده و تا قبل اون افتضاح بود.این که وضعم همینطوری بمونه اصلا معلوم نیست و احتمالش کمه.اگر حداقل 2 ماه اینجوری بود سرعتهام اونوقت میتونم به شما هم پیشنهاد بدم که سرویسهای پهنای باند بالا رو بگیری ولی الان هیچ توصیه ای نمیتونم بهتون بکنم و همین کاری رو که میخواهید انجام بدید بهترین کار است.نقل قول: