دوستان من چن وقتيه شبها اينترنتم همش قطع و وصل ميشه،بطوري که صفحهرو به زور باز ميکنه،دانلود که جای خود داره و پينگ هم که ميگيرم چنين وضعیتی داره
کسی چنین مشکلی داره؟ علتش چی هس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان من چن وقتيه شبها اينترنتم همش قطع و وصل ميشه،بطوري که صفحهرو به زور باز ميکنه،دانلود که جای خود داره و پينگ هم که ميگيرم چنين وضعیتی داره
کسی چنین مشکلی داره؟ علتش چی هس؟
ساکن کجاید(کدوم شهر یا استان)؟؟؟؟نقل قول:
استان مازندران-شهر بابلنقل قول:
اینترنت رایگان شبانه پارس آنلاین تا 6 صبح هست یا تا 7، من الان که 6 و 10 دقیقه ست، هنوز حجم مصرفی رو میزنه رایگان.
بستگی به منطقه ای داره که ساکنیدنقل قول:
اینترنت رایگان شبانه پارس آنلاین تا 6 صبح هست یا تا 7، من الان که 6 و 10 دقیقه ست، هنوز حجم مصرفی رو میزنه رایگان.
یک بار امتحان کن
اگه بعد از 6 هم می زنه رایگان پس تا 7 رایگانه براتون
فقط یادتون باشه قبل از 7 دیسکانکت شید / برای اطمینان بیشتر 6:55 دیسکانکت شید
من خودم این مشکل رو دارم و پینگم از 300 پایینتر نمیاد اما سرعتم دانلودم خوبه 1.20 تا 1.48...به پشتیبانی تهران یا شهر خودتون زنگ زدی؟؟؟بگو تا خطت رو چک کنن.نقل قول:
روزا خوبه،شبا 1 به بعد چنین مشکلی دارمنقل قول:
خط رو بگم از نظر نویز چک کنن یا چی؟
خودم که تو تنظیمات مودم رفم از لحاظ نویز به نظر خوب میومد
سایت پارس آنلاین برای شما هم باز نمیشه یا فقط منم؟
دیشب ساعت ها که عقب جلو شده بود از من 620 مگ کم کرد
یه لحظه شوکه شدم !
خیلی نامردیه ! : D
قیمت هر دو یکیهنقل قول:
پس سرعتشون هم یکی خواهد بود
ممنون. میشه در مورد راه دوم یه توضیح بدید که دقیقا باید چیکار کنم و با این کار چه اتفاقی سر اشتراک باقیمونده ام میوفته؟ راه اول و سوم که خفن بود مخصوصا سومی!:46:نقل قول:
کسی اینجا سرویس 1 مگ از پارس آنلاین گرفته ؟ سرعت چطوریه؟ من سرویس 256 دارم الان
تو پنل من نوشته واسه تمدید نامه اداری باید بدید؟ یعنی اگه نامه ندم سرویس 1 مگ بهم نمیدند به صورت آنلاین ؟
پارس آنلاین کی تعرفه هاش رو تغییر میده یا کمتر میکنه؟
الکیه بگو بعدا میدمنقل قول:
تعرفه هاشو بیشتر میکنه کمتر نمیکنه
1مگ:
کسی این سرویس جدید نا محدود پارس انلاین رو داره؟
حالا 128 یا 256 فرقی نمیکنه ..
سرعتش چجوریه؟
اونایی که حجمی دارند چجوری نامحدود بگیرند؟ تو پنل که نیست!؟ نکنه میخوان از این راه هم تیغ بزنن؟ :31:
عزیز برار خودشون هم میگن هنوز نمیفروشیمنقل قول:
از این ور هم تو پپنل نزدن
از همون ور هم انگار شاید از اول مهر شروع کنن :31:
البته این یه حدسه :31:
افت سرعت داری ؟
من میخوام اگه سرعت دانلود 1مگ همیشه بالاتر از 125kb/s هست بگیرم
و سرعت لود شدن صفحه ها بالا باشه
نقل قول:
من زنگ زدم گفتن تا يكي دو هفته ديگه اين سرويساي نامحدود رو ارائه نميدن
پینگ پارس و لود صفحاتش منو راضی میکنه نسبت به اسیا حتی ساعت 1 به بعد هم با اینکه دانلود دارم راحت صفحات لود میشننقل قول:
اما سرعت دانلود خیلی نوسان داره بعضی اوقات 220 بیشتر اوقات سرعت واقعی میشه یعنی همون بالای 100 ساعت 1 به بعد نمیدونم تا چند شاید 3 اگه از سرور قوی دانلود نکنی سرعت میشه 30 ولی از 4 به بعد 220 هم میاد
این پارس آنلاین یک دزد تمام عیاره:
من ساعت 7 دیس کانکت کردم اما ساعتشو زده 8:22 توگزارش و 1 گیگ هم کم کرده!!!
راه حلش چیه که پس بگیرم؟
دوست عزیز منم به این تله افتادم !!! ساعت سیستمم اتوماتیک روز 20 سپتامبر یه ساعت عقب رفت(به خاطر daylight saving time) در حالیکه تو ایران هنوز ساعتا تغییر نکرده!!! اگه تونستید پس بگیرید ما رو هم بی خبر نذارید :11:نقل قول:
قبلا يادمه يه مبلغي ميگرفتن براي اينكه بتوني از يه اشتراك دو جا استفاده كني.نقل قول:
حالا كار نداريم!
اگه مخشون رو بزني خط خونه جديد رو رانژه كنن خب از يوزر و پسورد قبلي ميتوني استفاده كني.
همون مثل قبل فرم ثبت نام پر كنيد. نهايتا 2 ماه هزينه آبونمان مخابرات رو ازتون بگيرن(ماهي هزار تومن)
ساعت سیستم من جلو نرفته این ساعت پارس بوده یک ساعت جلو رفته!!!چون من daylight saving time رو غیرفعال کرده بودم!!نقل قول:
جالبه سر ساعت 1 اتوماتیک دیسی شدم و 260 mb ازم کم شد
دیدن زیادی دانلود میکنیم دارن حرکت میزنن
واقعا که خیلی پارس انلاین خیلی کثیفه
2 شب سرعت شبانه خوب شده بود دید دانلود میکنیم دوباره کردنش مثل اول
یادمه قبلا چند شب سرعت دانلود بالا بود و دانلود نداشتم و تا 2 هفته سرعت شبانه بالا بود تا 1 شب دانلود کردم دوباره گند
شد
واقعا سیستم مزخرفی دارن حیف که پیشگامان رو ول کردم
سلام !! من امروز از یکی از دوستام شنیدم که جدیدا پارس انلاین دانلود شبانه رو برداشته . شما چیزی میدونین؟؟؟
عجیبه بعضی اوقات دی سی ها ثبت نمیشه اگر دیسی کنم بعد برم تو پنل ثبت میشه اگر دیسی کنم نرم تو پنل یه بار ثبت میشه یه بار نمیشه!
خیلی مسخرست
انگار پارس انلاین باز شبانش خوب شد الان چند شب هست همش در حدود سه و بالاتر دانلود میکنم دیشب هم 3.89 دان داشتم خبریه؟
از شنبه تا 3 شنبه این هفته برای من مثل سرعت روزانه بود ولی دوباره گند شد امیدوارم برای تو نشهنقل قول:
دوست عزیز ، بدون شوخی خودت دهنت سرویس نشد اینقدر تست گذاشتی ؟نقل قول:
ساعت رسمی کشور از امشب یک ساعت عقب کشیده میشه
حالا با این اوضاع دانلود شبانه رو با ساعت جدید شروع و تموم کنیم یا همین ساعتی که الان هست؟
کسی تا حالا نامحدود پارس آنلاین گرفته ؟؟؟
سرعتش چجوریه ؟؟؟
خوبه ؟؟؟
اینو خیلی قشنگ اومدی :31:نقل قول:
/نه خودت بهتر میدونی من چرا هی تست میزارم تا دهنه یه عده رو سرویس کنم...:46:نقل قول:
عجب دهن سرویس بازاریه اینجا:31:
در هر صورت لازمم نیست خودتون رو نشون بدید هاا...
:31: آره دیگه کلا اینجا هم پارس دهن سرویس میکنه هم یوزرها:31:
پارس آنلاین جدیدا چند تا سرویس نامحدود با قیمت مناسب گذاشته , از دوستان کسی داره یا میدونه سرعتشون چطوره؟
من قبلا گرفتم البته اون زمان که 128 داشتنقل قول:
سرعت حداکثر به 32 میرسید! با ماهی 60 تومن پول ناقابل. در کل نامحدوداش خیلی گرونه!
ممنون یعنی بدون پرداخت هزینه (بغیر از 2 ماه آبونمان) این اشتراکم رو انتقال بدم به خونه جدید؟ هزینه راه اندازی هم لازم نیست؟نقل قول: