زنگ زدم گفت نيازي نيست فقط گفت اس ام اس اومد پول رو واريز كنيد خدا كنه اس ام اس بياد ؛'(نقل قول:
Printable View
زنگ زدم گفت نيازي نيست فقط گفت اس ام اس اومد پول رو واريز كنيد خدا كنه اس ام اس بياد ؛'(نقل قول:
نقل قول:
من شخصا وقتی اس ام اسش میاد پولو نمی ریزم!
صبر می کنم تا پبغامش تو اون نوار بالای ecare ظاهر بشه!
20 گيگ يک ضرب دانلود کردي ؟نقل قول:
اوني که اونجاس رو که ولش کن واسه 2 مگ هم زده 1100 گيگ.
حداکثر دانلود (ايده آل) واسه 1مگ اونم اگه بدون 1ثانيه اتلاف وقت و با سرعت فيکس روي 128 توي 1 ماه ميشه چيزي حدود 316 گيگ.
با اشاره به اون خواستم بگم که خودشون دانلودو مجاز دونستند! و این ایمیل اخطار با اون در تضاده!نقل قول:
-
یه ضرب نه والا
مثلا یه فایل هفتصد مگی رو می ذارم
بعد وسطاش گاهی pause می کنم
گاهی هم کامل دانلود می کنم اما بعدش چند ساعت دان نمی کنم
اینجوری!
تو بخشی که چارت مصرفی رو نشون میدهد، برای 512 نامحدود 300گیگ حداکثر حجمی بود که نسبت مصرف حساب میکرد.
پس این قابل قبول هست که واسه 1 مگ 600 گیگ باشه.
آقا با قند شکن دانلود می کردی که اخطار اومد ؟نقل قول:
از چه سایتی ؟
از کی شروع کردی به دانلود و موقعی که روزی که اخطار اومد چند گیگ دانلود کرده بودی ؟
اگه نمی تونی اینجا بگی تو پی ام بگو از کجا و با چی دانلود می کردی و با IP چه کشوری که شاید بشه فهمید بر چه اساسی گیر می دن.
راستی شما تهرانی ؟
نقل قول:اينطوری حساب کنيم آره. منتهي ميگم همونقدر که اين سيستم اخطارشون غير منطقي هست که واسه 20 گيگ واسه کاربرها اخطار مياد. اين حجمي هم که گذاشتم بي منطق هست.نقل قول:
هرچند که کلا همه چيزشون مثل اينکه منطق نداره فعلا.
مثل اوايل که پشتيباني کلا تعطيل بود و يا اينکه تمديد بايد مودم خاموش ميشد و چند ساعت بعد روشن ميشد و يا اينکه اوايل ماه ها رو جاي شروع با کاربر با شروع ماه هاي معمولي حساب ميکردن (يعني اگه کسي فرضا 25 ام ماه ثبت نام ميکرد ، بايد پول 5 روز رو ميداد تا ماه تموم شه و بعد واسه ماه بعد از يکم پول ميداد) احتمالا اين سيستم خط مشي هم فعلا همينطوري هست ....
اگه 20 گيگ رو يک ضرب و يا توی کمتر از 2 روز دانلود کرده بودی ميشد تقريبا به قطعيت رسيد که اين سيستم خط مشي روی ميزان روزانه و توي روز های اول حساس هست......
الان شما 1مگ محدود بگيری ميتونی بدون اين مشکل ها علاوه بر حجم عادی که داری حدود 70 گيگ هم دانلود شبانه داشته باشي!!!!!!
قند شکن اينجا احتمالا کاربرد نداره.نقل قول:
چون حجم ثبت شده رو خودش ميگه 20 گيگ دانلود کرده و توي E-care هم همين حدود ثبت کرده (اين 3 گيگ شامل حجم آپلود+وب گردی هم ميشه ). اگه با قند شکن دانلود کرده بود 23 گيگ احتمالا ميشد حدود 40 گيگ.
IP هم ايرانسل اصلا نميفهمه که به قند شکن وصل شديم ، چه برسه به حدس زدن کشور.
IP رو فقط سايت هايي که واردشون شده و استفاده و از سرورهاشون دانلود کرده ميتونن متوجه شن.
این موضوع واسه محدود ها هست؟؟ یعنی سرویس های محدود ، دانلود شبانه اش هم محدود هست؟ اونم 20 گیگ؟؟؟:n04:
از کی اینطوری شده؟ من یادم میاد محدود که داشتم شبانه زیاد دانلود میکردم. فکر کنم 35 40 گیگ هم دانلود میکردم!
نه......نقل قول:
habstem قبلا محدود بوده و اين ماه نامحدود گرفته و اخطار هم گرفته.
ميگم الان محدود ها بيشتر ميتونن دانلود کنن.
حدودا یک چهارم از دانلودهام با قندشکن هم بودهنقل قول:
من روزای اولش زیاد دانلود نکردم (5-6 روز اول)
بعدش شروع کردم به دانلود
و تا روز 11م من فقط 23 گیگ استفاده کرده بودم که اخطار اومد
واقعا تو 11 روز 23 گیگ چیزی نیست که :|
آی پی هم آلمان
خودم تهران
راستی
من زیاد از سایت ها دانلود نکردم، بیشتر از طورنط رو سرورم دانلود می کردم و از سرورم واسه خودم
منتها این اواخر که مهلت سرورم رو به پایان بود، همه رو تو گوگل درایو آپلود کردم که خودم از گوگل درایو دانلود کنم...
وقتی که اخطار اومد در حال دانلود از گوگل درایو بودم !
يعني از اين 20 گيگ که ميگی دانلود کردی حدود 5 گيگ با قندشکن بوده ؟ چه مدليش رو استفاده کردی ؟ هنوزم واسه تا روز 11 ام 23 گيگ توی ecare ثبت شده ؟ (خيلي مهم) آخه سيستم اينا بعضي وقت ها تا 24 ساعت طول ميکشه تا ميزان مصرف رو توی ecare ثبت کنه.(حتی اگه شما بعد از دانلود مودم رو reboot کنی)نقل قول:
يک چيزی راجع به اينکه اگه سرور رو با استفاده از اينترنتشون استفاده کنی بود که البته فکر نميکنم کاری که واسه تورنت کرده باشی نمونه ی اين کار باشه چون این کار فقط يکجوری ميشه گفت مستقيم کردن تورنت توی سرور واسه خودت باشه که من هم بعضی وقت ها انجام ميدم(البته من سرور ندارم).
23 گيگ اصلا چيزی نيست واسه 11 روز اونم واسه اينترنت 1مگ ولی اگه بتونی دقيق تر بگي خيلي عالي ميشه.
اينترنت 1 مگ ايده آل دانلود يک روزش ميشه حدود 10.5 گيگ. حالا اگه شما توی 6-5 روز اول مثلا حدود 2 گيگ دانلود کرده باشی و توی چيزی کمتر از 3 روز 23 گيگ دانلود کرده باشی (مثلا چيزی حدود 2.5 روز يعنی چيزی کمتر از 60 ساعت) يعنی از حدود %80 ظرفيت روزانه ميشه گفت استفاده کردی که ممکن هست باعث اين اخطار شده باشه.
البته يک راه ديگه هم واسه اين سيستم خط مشی هست که البته فکر نکنم باشه و فعلا بايد چيزهای ديگه رو حساب کرده.
=====
نظر حود من اينه که کلا سيستم خط مشی مصرف کاملا مسخره و بيخود هست چون وقتی به شما اينترنت ميدن که ميگن نامحدود هست يعنی اينکه به هيچ کس حتی خودشون هيچ ربطي نداره که چقدر دانلود ميکنی. اسمش نامحدود هست و يعنی هرچقدر دوست داری استفاده ميکنی. حالا ميخواد 1مگابايت باشه يا 200 گيگابايت.
اين سوال هایی که ميکنم و روش هایی که ميگردم که اخطار رو توجيح کنم فقط واسه اينه که از سيستم اينا بشه سردرآورد تا ببينيم چطوری هست و تا چقدر ميشه دانلود کرد و که بشه بهترين استفاده رو کرد و يا اينکه اصلا ارزش داره يا نداره و اگه کاربر جديدی هم خواست اضافه بشه بدونه با چی طرف هست.
قند شکنم kریـو! (اینم مال خودم بوده! رو سرورم کانفیگ کرده بودم!)نقل قول:
شاید از 5 گیگ هم کم تر (در واقع یادم می رفته که در حال دانلود به قندشکن وصلم و بعد که یادم می اومد، قطعش می کردم!)
الان که روز 12م هست مصرف 29 گیگه (دیشب و امروز حدود 3 گیگ دانلود کردم)
اينترنت 1 مگ ايده آل دانلود يک روزش ميشه حدود 10.5 گيگ. حالا اگه شما توی 6-5 روز اول مثلا حدود 2 گيگ دانلود کرده باشی و توی چيزی کمتر از 3 روز 23 گيگ دانلود کرده باشی (مثلا چيزی حدود 2.5 روز يعنی چيزی کمتر از 60 ساعت) يعنی از حدود %80 ظرفيت روزانه ميشه گفت استفاده کردی که ممکن هست باعث اين اخطار شده باشه.
این فکر کنم خیلی محتمل باشه !
پ.ن: البته نه، زیادم محتمل نیست!
آخه سرعتم در حد 120 کیلوبایت در ثانیه بوده (گاهی تا 170 هم می رفته ولی سریع می اومده پایین مثلا رو 110! :| )
به طور میانگین همون 128 کیلوبایت بوده
مرسی از پی گیری تون :n01:
خواهش :n01:
چيزی که توي اين چند سالي که اينترنت مثلا پرسرعت اومده و از اين شرکت های مختلف اينترنتی(خصوصا...خصوصا...خصو ا با اين ايرانسل و اون 707 ) فهميدم اينه که تنها راه استفاده خوب از اين سرويس هايي که ميدن اينه که فقط و فقط کاربرها با هم ارتباط داشته باشن و سعي کنن که مشکل هم رو حل کنن وگرنه که به خودشون اميدی نيست.
اگه DU meter داری که چه عالي و تونستي گزارش روزانه مصرفت رو واسم پ.خ کن ، اگه هم نداری هر وقت که تونستی و وقت داشتی مصرف ثبت شده روز 8ام تا 11ام رو (8-9-10-11) از خود ايرانسل توي قسمت ريز مصرف حساب کن و بگو.
ميتونم بگم اين سيستم قندشکن به احتمال %99 حجم و سرعتت رو حدود 1.9 برابر نشون ميده و ثبت ميکنه.
قسمت پ.ن : :n02:
به ميانگين سرعت خيلي کار نداره (هرچند که با ميانگين 128 که ميشه همون 1 مگ جور در مياد) مهم حجم مصرفي ثبت شده توی همون بازه زماني هست.
نقل قول:
موافقم کاملا!
DU meter ندارم ولی الان دیگه دارم! نصبش کردم
و در مورد ریز مصرف هم راستش جاشو پیدا نمی کنم!
کجاست؟!
و بابت پ.ن. هم ممنون :n02:
پ.ن!!
یافتمش!!
توی E-care:نقل قول:
خدمات مشترکين ==> جزئيات تماس/مصرف
اونجا بازه زماني شروع و پايان رو انتخاب ميکني بعدش دردسر و داستان جمع کردنشون شروع ميشه :n02:
خواهش بابت پ.ن :n02:
نقل قول:
یا علی :n04: کاش خروجی اکسل می داد !!
آره :n09:نقل قول:
اگه فکر ميکني مصرف تا قبل از روز 8ام خيلي کمتر و راحت تر هست ميتوني مصرف اون زمان رو حساب کني و از مصرف کل کم کني که مصرف 11 روز بدست بياد.(البته الان روز 12 هست و بايد اون روز رو هم کني)
مصرف رو براتون پ.خ کردمنقل قول:
الانم باز یه اخطار دیگه اومد !
نقل قول:
مرسي.
روز 12ام يعني امروز 27 ارديبهشت که اصلا محاسبه نميشه.
ميانگين مصرف اگه براساس 7 روز آخر باشه ميشه 27%
اگه بر اساس 7 روز اول باشه 25% ميشه
ميانگين کل هم چيزي حدود 25% هست.
اگه مصرف 3 روز آخر باشه ميشه 31 درصد
اکه ميانگين مصرف های 3 روزه که اون 5.85 گيگ رو دارن حساب کنيم ميشه 35(اگه روز سوم روز 5.85 باشه) و 30 درصد (اگه روز اول روز 5.85 باشه)
ميانگين مصرف 2 روزه رو هم که ولش کن اصلا چون هم احمقانه هست و هم همش درصد بالايي ميتونه بشه که اصلا معني نداره.
======
حالا نتايج کلي :
يک موقعي به نظر ميومد که اخطار اول واسه 1مگ ها روی 60 گيگ و واسه 2مگ ها روي 120 گيگ مياد چون اکثرا اين اتقاق ميوفتاد. (يعني حدود 19 درصد ظرفيت ماه) اما اخطار وقتي ميومد که به اين حجم برسي. البته خب واسه همين هم مثال نقض بود و نميشد حساب کردش.حالا اگه بازه ها رو کم کرده باشن اين درصد ها ميشه باشه اما خب احمقانه هست و بعيده.
حالا يک حالت ديگه داره ، ممکن سيستم بر اساس نسبت مصرف شبانه به مصرف عادي محاسبه کنه اگه حجم اصلي توي ساعات شبانه مصرف شده باشه ديرتر اخطار بگيري که واسه اينکار شما بايد مصرف 1تا7 صبحت رو محاسبه کني که اينطوري(البته دقيق براي شما محاسبه نکردم) کمتر از 5 گيگ مصرف شبانه بوده و در کل کمتر از 16 درصد مصرف رو ساعات شبانه داشتن که باز هم با تعريف اخطار ميخونه. البته اگه تعريف که بر اساس ميزان دانلود شبانه درست باشه هنوز ميزانش مشخص نيست ولي شده کسايي که با اين وضعيت رفتن حدود 30 درصد ظرفيت رو مصرف کردن.
و البته محاسبه ميشه اصلا طور ديگه اي باشه :
1.خط مشي مصرف واسه 1مگ و 2مگ بر اساس فرق داشته باشه که بعيده
2.خط مشي واسه يوزر های جديد و قديمي فرق داشته باشه. منظور من از جديد فقط جديد بودن نيست و شامل تغيير تعرفه هم ميشه.
نقل قول:
یا من خسته ام، یا شما پیچیده گفتی!!!:n04:
می خواید امتحانی هم شبا دانلود کنم هم روزا؟
یا فقط شب ها؟
یا چی؟
!
:n26:
ميانگين ها که اول گفتم ميانگين مصرف خودت بودش:n02:نقل قول:
اون قسمت "نتايج کلي" هم مقايسه وضعيت شما با يک سري از نتايج قبلي بود که داشتيم و شايد به نوعي ميشد اخطار شما رو توجيح کرد:
نتيجه اول ميگفت اگه يک يوزر مصرف کل دوره يک ماهه اش اگه بيشتر از 19 درصد بشه اخطار اول رو دريافت ميکنه.ميانگين هاي شما بيشتر از 19 درصد بود اما توي فاصله يک هفته اي نه فاصله يک ماهه که واسه بقيه ميومد. حالا اگه مقايسه درصد مصرفي رو به جاي يک ماه کرده باشن يک هفته اون موقع ميشه گفت اخطار به اين دليل اومده. اما مشکل اينه که اگه اين کار رو کرده باشن واسه همه همش بايد اخطار بياد که نميشه و بعيد هست.
قسمت دوم که گفتم يک حالت ديگه هست اين بود که گفتم که سيستم اينا براش مهم هست چه ميزان از دانلود هاي شما توي ساعات شبانه و چه ميزان توي ساعات عادي و پر مصرف بوده. واسه شما 16 درصد کل دانلود هات توي ساعات شبانه و 84 درصد توي ساعات عادي بوده. بودن يوزرهايي که درصد مصرف شبانه که داشتن بيشتر از 50 درصد کل مصرفشون بوده و ميزان بيشتري از 120 گيگ دانلود کردن و حتي اخطار هم نگرفتن.
قسمت آخر هم گفتم که ممکنه
1.نحوه محاسبه خط مشي 1مگ ها و 2مگ با هم فرق داشته باشه. بيشتر کاربرهايي که اينجا پيگر اين وضعيت بود (مثل خودم) اکثرا 2مگ بودن و اين نتايج بيشتر اساش 2مگ ها بودن. البته اين که يک شرکت واسه هر سرعتي يک خط مشي تعريف کرده باشه بعيده
2.گفتم که خط مشي مصرف رو واسه کاربرهاي نامحدود جديد مثل شما که قبلا محدود بوديد و يا از بعد دي و بهمن ماه 92 ثبت نام کردن اعمال ميکنن و واسه نامحدود هاي قديمي تر مثلا کسايي که 3-2 سال هست دارن اعمال نميکنن يا جور ديگه اي حساب ميکنن.
شما الان يکمي اصلا دانلود نکن(4-3 روز) و بعد هم چند روز فقط فاصله 1:05 تا 6:55 دانلود کن (بدون قند شکن) ببين چي ميشه.
به هيچ عنوان نبايد محدود بشي چون ميري تو محدوده اي که ديگه هيچ کس چيزي نميدونه و کلا بايد صبر کرد.اگه محدود شي فکر کنم حداقل يک ماه وضعيت خرابه و در ضمن ميزان محدوديت حجميت واسه رسيدن به خط مشي خيلي کمتر ميشه.....
نقل قول:
آهان
حالا بهتر فهمیدم :n02:
3-4 روز !:n28:
ببینید با این کار موافقید:
امشبو دانلود کنم
بعدش، یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه اصلا دانلود نکنم
و 1:05 تا 6:55 چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه دانلود کنم
شنبه صبح اگر عمری باقی بود !! نتیجه رو بگم ؟
یا مثل این بار ریز مصرف رو براتون بفرستم؟
:n16:
دانلود توي ساعات عادي رو که اصلا بيخيال شو فعلا مگه حجم هاي خيلي پايين يعني همون وبگردي يا تهش 2-1 آهنگ.نقل قول:
اگه دانلود واجب داری امشب توي ساعات شبانه دانلود کن. ولي اگه ميشه صبر کنه صبر کن تا5شنبه و يا حداقل 2-1 روز ديگه توي دانلود شبانه دانلود کن(دوشنبه يا سه شنبه). و بعدش 3-2 روز اصلا دانلود نکن و بعدش شروع کن به دانلود فقط شبانه از همون آخر هفته (پنجشنبه يا ترجيحا جمعه).
چون فاصله اخطار اول و دومت خيلي کم بوده ميترسم که محدود شي خصوصا اگه اخطار سوم رو هم بگيري با دانلود شبانه امشب.
کاري که خودت گفتي هم خيلي خوبه ولي به طور کلي اگه اخطار سوم رو گرفتي شديدا توصيه ميکنم که فوري دانلود رو توي هر ساعتي واسه چند روز قطع کني چون بعد از اخطار سوم فقط ديگه ميمونه محدود شدن سرعت.
آقا من بعد از غروب آفتاب دیگه گیرایی م میاد پایین تا طلوع بعدی ! :n02:نقل قول:
این طور که فهمیدم، بهتره امشبو دانلود نکنم تا پنج شنبه؟
(ولی اگه واجبه، تو شبای دوشنبه و سه شنبه دانلود کنم)
نهایتا جمعه شروع کنم به دانلود شبانه؟!
بعد کی نتایج رو بدم به شما؟!
اگه می دونستم نامحدود این جوریه همون محدود خودمو می گرفتم، شبا دانلود می کردم!
وایمکس لعنتی :n27:
و تشکر ویژه از راهنمایی های شما :n11:
به اين خوبي متوجه شدي که.نقل قول:
آره بهتره که امشب و فردا اگه دانلود واجب نداری توي ساعات شبانه هم دانلود نکني تا هر حجمي ميخواد ثبت بشه ، بشه و با توجه به اخطارهاي پشت سر هم يکمي زياد روت زوم شده.
اگه امشب تا دوشنبه شب دانلود نکردي از 4شنبه شب يا 5شنبه شب شروع کن (فقط شبانه) (البته با يکمي ريسک ميشه 3شنبه شب هم شروع کني.
اگه هم تا 2 شنبه دانلود کردی بعد از دانلود 2 يا 3 روز دانلود نکن و بعد شروع کن.
فعلا به نظر ميرسه که حجم شبانه بيشتر هم هست با اين وضع....
دوستان من یه مودم 130 دارم که در مورد سیگنال دهی کلی مشکل دارم ، در پوشش زرد هستم برای همین مشکل بیشتر شده . داخل یکی از اتاق ها بالای پنجره RSSI روی 75 هست و CINR بین دو بازه 24 تا 26 هست و پینگ اکثرا تایم اوت هست و گاهی روی 200 تا 300 در نوسان. مودم رو بیرون اتاق در ایوان و حیاط در جایی که با هزار بدبختی واسش ساختم قرار دادم ، RSSI روی 70 بود ولی هر چند دقیقه یکبار روی کانکشن مثلث زرد میومد و اگه زده بودم دانلود ، دانلود متوقف میشد و حتی گاهی تا ریبوت نمیکردم درست نمیشد . حتی در کنار پنجره نورگیر که بردم سیگنالم RSSI روی -66 بود ولی باز هم کانکشن و ارتباط اینترنت قطع میشد ! و باز هم مثلث زرد کانکشن . خودم فکر میکنم اون جاهایی که شدت سیگنال بهتر بوده ولی نویز هم زیاد بوده وگرنه نباید بدتر میشد . هر جای خونه که بگید امتحان کردم و کلا چند روزه اعصاب همه رو خراب کرده این مودم . الان تصمیم گرفتم یه جعبه ای چیزی طراحی کنم که هم تهویه داشته باشه و هم مانع نفود باران باشه ببرمش روی پشت بوم ! شما دوستان لطفا میزان RSSI خودتون رو بگین و پینگ بگیرید بگید چه طوری هست نتیجه . دستور ping 4.2.2.4 -t میخوام بدونم کسانی که شدت سیگنال بهتری دارند آیا پینگ بهتری هم دارن یا نه ؟
سلام به همه دوستان
من میخواستم برای محل کارم که در بازار تهران هست ( 17 شهریور - سبزه میدان ) اشتراک وایمکس خریداری کنم اما :
1- آما آنتن دهی وایمکس ایرانسل با توجه به شلوغ بودن این محدوده چطوره ؟
2- آیا کسی از دوستان اینجا هست که توی بازار از وایمکس استفاده کرده باشه ؟
3- مودم همراه قدرت و آنت دهیش خوب هست ؟
پیشاپیش از همه تشکر میکنم ...
نقل قول:
گفتین چند روزه که این طوری شده، درسته؟
این مشکل مثلث زرد شدن رو بچه های همین فروم داشتن تو این مدت
من خودم دو هفته نتم اینجوری بود خیلی رو اعصاب بود
الان شکر خدا دیگه درست شد
شاید برای شما هم از همین مشکل ها باشه
یه مدت صبر کنید به نظرم درست می شه
ما هم جز صبر کاری نتونستیم بکنیم :|
مثلث زرد يعني اينکه به اينترنت وصل نيستيد که اين توي 2 حالت ميتونه باشه:نقل قول:
1.اينکه مودم توي اون لحظه اصلا به آنتني وصل نيست.
2.مودم به آنتن وصل هست اما اينترنتي درکار نيست.
واسه اين مورد دومي:
اين مشکل همونطور که habestem هم گفت واسه خيلي ها پيش اومده و کاري جز صبر نميشد انجام داد ولي خب اون موقع همزمان خيلي از کاربرها با هم بودن و الان فکر نکنم اون شرايط باشه.
يک احتمال ديگه هم هست که مودم شما با آنتني که بهش وصل هستي مشکل پيدا کرده باشه (من هم اين مشکل رو با يک آنتن دارم که با وجودCINR و RSSI و حتي سرعت خيلي خوب واسه خودش همين مشکل رو پيدا ميکنه و هرچقدر هم جاش عوض شه فرقي نميکنه ) راهش اينه که اگه ميتونيد از اين آنتن قطع بشيد و با يک فرکانس ديگه به يک آنتن ديگه وصل بشيد. احتمالا مشکل حل ميشه و اگه نشد که خدا به دادتون برسه چون که بايد به 707 زنگ بزنيد. (اگه مجبور شديد به 707 بزنگيد من همون امتحان کردن بردن مودم به پشت بوم بهتر هست)
مقدار RSSI هم که داری واسه اين چيز ها مثل قطع شدن اونقدر ضعيف نيست.
من به RSSI -79 هم وصل شدم و قطعي نداشتم. به پينگ هم کار نداره. آنتن الان من RSSI -48 داره (مودم فضاي خارجي توي منطقه سبز) و پينگ 4.2.2.4 تايم اوت هم ميده و معمولا حدود 230 هست.
در ضمن توي اين چيزا CINR مهمتر هست معمولا که اونم من الان با CINR 26 تايم اوت هم دارم.
دوست عزیز ممنون برای توضیحاتی که دادین ، مشکلم همون مورد دوم هست آنتن داره ولی ارتباط اینترنتی قطع هست به عبارتی سند داره ولی رسیو نداره ( از داخل تنظیمات مودم میشه فهمید )نقل قول:
من فکر میکنم نویز باشه یا همون دکل که گفتید ، جالب اینه جایی که من آنتن دهی بدتری دارم اصلا این مشکل مثل زرد به وجود نمی یاد ولی جاهایی که امتحان کردم و آنتن بهتری داشته مشکل قطع شدن ناگهانی بوده .
یه مورد دیگه : من الان 2 ساعت هست دارم با مودم آپلود میکنم که دمای مودم به 49 درجه رسیده !
برای شما هم دما اینقدر بالا میره ؟ مودم الان توی ایوان هست زیر سایه و باد ملایمی هم میخوره .
مشکل قطع شدن ناگهانی همون آنتني که بهش وصليد اگه با تعويض جا ميگين که درست ميشه (حالا سيگنال بخواد قوي تر يا ضعيف تر بشه)پس مشکلتون نويز هست (من هر جا بردم مودمم باز قطع ميشد). اگه با تعويض جا به يک آنتن ديگه وصل ميشيد که خب هيچي داستان يک چيز ديگه هست. اگه با تعويض جا درست ميشه که همون جاي بهتر بريد.نقل قول:
والا من اصلا نميدونم که دماي مودمم رو از کجا ميتونم ببينم:n02:اگه ميشه بگيد کجا چون واسه منم جالب هست بدونم که دماي مودم چقدر هست. البته با لمس کرن مودم ميتونم بگم که دماش 49 نيست:n02:
در کل اما فکر نميکنم آپلود يا دانلود نبايد تفاوتي تویی دمای ايجاد شده داشته باشن. دمای 49 هم معمولا دمای بدي نبايد باشه اما توی دفترچه مودم نوشته که تا چه دمايی رو ميتونه تحمل کنه.
این ایرانسل خدا لعنت کرده معلوم هست داره چیکار.میکنه؟! :|
3-4 روزه سرعتم افتضاح! 5 دیقه وصل میمونم. بعد از اون قطع میشه. هیچی باز نمیکنه!!!
اعصابمو خورد کرد!!!!
ای خدا!!!!!!!!
10 روز مونده فقط 115 گیگ؟! :((((((((
وضعیت لیست سیاه: نیستم
جماعت. چک کنید بینم شما هم نمیتونید به 3591500 یا 3596500 وصل بشید؟ من که نمیتونم. Modulation هم روی 1/2 میمونه. درحالی که قبلا به 5/6 هم میرسید و پاش میکشید و به سرور سگجون وصل میشدم تا 32 سرور باز میکردم و دانلود میکردم. نمونش imdb-dl. الان بیشتر از 8 تا باز نمیکنه. سرعت هم..... بعد 5 دیقه هم هیچی باز نمیکنه. حتی سایت ایرانسل
توی بهترین جای خونه به کانالی وصل میشه که -90 دسیبل RSSI داره!!!!
باز دوباره اون داستان وصل شدن و بعد از چند دقيقه قطع شدن اينترنت با وجود وصل بودن به آنتن پيش اومده ؟ يکي ديگه هم همين مشکل رو دوباره داشت.............نقل قول:
بايد ببيني که با اون فرکانس به چه آنتني وصل ميشي و آنتن رو بگي چون با يک فرکانس توي جاهاي مختلف به آنتن هاي مختلف ميشه وصل شد و هر فرکانس شامل 2-1 آنتن ميشه که مودم سعي ميکنه به آنتن بهتر وصل بشه.
با اينحال من دائم به 3591500 وصل هستم و آنتن ايده آل من هم توي اين فرکانس هست.
Modulation چي هست و چيکار ميکنه و مقدارش چطوريا خوبه ؟
واسه تعداد کانکشن توي IDM اگه هستي سعي کن توي Downloads==> option ==> connection سرعت رو تغيير بدي و يک عدد ديگه براش ثبت کني و بعد تعداد max connection رو هم عوض کن و يک عدد ديگه انتخاب کن. تعداد کانکشن موقع دانلود ميشه اون مقدار جديد و بعدش دوباره برگردون رو حالت قبلي. (واسه من اينطوري شده بود که هرکاري ميکردم بيشتر از 2 تا وصل نميشد و با اينکار درست شد)
بابا چشم اميد ما واسه رسيدن بدون دردسر به 200 گيگ به تو بود :دي
توی همون منوی تنظیمات صفحه اولش هست میزنه : RF Temperatureنقل قول:
مودم من مدل 130 هست ، شاید مودم شما مدل دیگه ای هست که این آیتم رو نداره . البته دمای 49 در ظهر هست و الان دما 35 شده .
این فرکانس که میگید رو میشه دستی عوض کرد ؟ طوری که همیشه رو اون فرکانس بمونه ؟
اگر بعله بگید چه طوری ؟ ممنون میشم:n16:
دوستان رفتیم وایمکس ایرانسل گرفتیم
مودم WIXFMM 130 رو گرفتم . تو خونه 4 تا چراغ سیگنالش روشن میشه و ثابت میمونه. 2 - 3 دقیقه کار میکنه و دوباره همه چراغا میپره و خاموش میشه.
هی قطع و وصل میشه. مشکل چیه ؟ وقتی توی خونه 4 تا چراغ ثابت میشه یعنی اینکه از نظر قدرت سیگنال نباید مشکلی باشه ، پس چرا هی قطع میشه ؟
سرعت 128 گرفتم... اینقدر افتضاحه که ترجیح میدم با همون سیمکارتش برم اینترنت.
یکی به من بگه مشکل چیه ؟ مودم مشکل داره ؟ دکل مشکل داره ؟ انتظار بیشتر از این نباید داشته باشیم ؟ 250 تومن پول بی زبون به ... رفت ؟ چی شد ؟ :n02:
خاک بر سر شدم یعنی ؟:n04:
من مودم فضای خارجي (Outdoor ) دارم.نقل قول:
RF Temperature نديدم تا حالا ولي باز ميگردم.
روش حذف فرکانس که هست. اما اينکه توي مودم شما چطوري هست رو نميدونم.
واسه مودم من:
ميری قسمت Wimax و اونجا يک ليست فرکانس و هست که ميشه حذف کرد و يک قسمت داره که ميشه فرکانس اضافه کرده. (خيلي واضح هست وقتي ميري قسمت Wimax )
از اونجا فرکانس هايي که معمولا آنتن هاش مناسب نيست رو حذف ميکني و فرکانس هاي مناسب رو نگه ميداري. ولي حتما ، حتما قبل از حذف فرکانس ها ، فرکانس ها و پهناي باندشون رو يادداشت که بالاخره به کارت مياد.
نقل قول:
مبارکه :)
ايشالله که راضي باشي....
وقتي ثابت ميشه اينترنت هم وصل ميشه ؟ يا اينکه فقط چراغ يک مدت ثابت ميمونه و اينترنتي درکارنيست؟
مرسی... ولی پشیمونم الاننقل قول:
اره وقتی ثابته اینترنت کار میکنه ولی سرعتش در حد دیال اپه... 2 دقیقه کار میکنه و همه چی از اول شروع میشه.
چراغا خاموش میشه ... 1 دقیقه صبر میکنم تا ثابت شه ، 2 دقیقه استفاده میکنم و این چرخه ی مزخرف ادامه داره
چي بگم والا..... راستش منم اميدي نداشتم کاربرهاي جديد راضي باشن ....ايشالله بهتر ميشه حالانقل قول:
چه سرعتي داري ؟محدود هستي يا نامحدود ؟
ببين اگه اينترنت وصل ميشه و بعد قطع ميشي معمولا معنيش اين هست که مودم فکر ميکنه آنتن بهتري پيدا کرده و سعي ميکنه به اون وصل شه.
تعداد چراغ هاي روي مودم ها يعني RSSI که ميشه يک چيزي مثل قدرت سيگنال . يک فاکتور مهم تر CINR هست که ميشه کيفيت سيگنال.
ممکنه که RSSI بالا باشه و CINR کم باشه که باعث افت شديد سرعت ميشه.
اول از همه شما برو به صفحه تنظيمات مودم و توي قسمت wimax يا status (مودم هاي داخلي دقيق نميدونم کجاست) وببين به چه آنتن که معمولا نوشته BS ID يا چيزي مثل اين و با چه فرکانسي وصلي و حتما مقدار هاي CINR (ممکنه چندتا باشه) و RSSI رو بگو. (ميتوني print screen بگيري واسه راحتي کار)
4چراع مودم روشن ميشه ؟ مودم 5 تا چراغ داره ؟
3591500 من هم قطع شد.............نقل قول:
128 3 گیگ در ماه
5 تا چراغ داره که یکیش مال وای فای هست. 4 تاش برای سیگنال
فاصله قطعی هاش منظمه . جوریه که ادم شک میکنه براش تعریف شده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميخوام ناميدت کنم يا زده بشي اما اگه امکانش رو داشتي روي اين سرعت ها اگه تونستي ADSL بگير يا وايرلس و...نقل قول:
ايرانسل سرعت 128 واقعي ميده يعني ايده آل ميشه 16 و تا وقتي سرعت کمتر از 2 نباشه کاري نميکنه.
البته خوبيش اينه که واسه اين سرعت ميشه بالاخره يک آنتن که 16 تا بده پيدا کرد.
============
از همين BS ID و فرکانس قطع ميشه ؟
ببين امشب و الان مثل اينکه ايرانسل طبق روال حدود 20 روزه قبلش همش گند ميرنه و آنتن ها همش مشکل پيدا ميکنن. الان توي همين 2 صفحه غير از خود من 2 نفر ديگه هم مشکل قطع و وصلي آنتن يا اينترنت يا اصلا از کاافتادن فرکانس دارن.......
CINR و RSSI فاجعه باري نداري که سرعتت تا اين حد پايين باشه. (البته اينکه توي مودم هاي داخلي کدوم مقدار هاي CINR بهتر هستن کسايي که مودم داخلي دارن بهتر ميدونن)
راستي سرعت دانلودت هم پايين هست يا فقط پيج ها رو کند و دير باز ميکنه ؟ (آخه پيج باز کردن ايرانسل کلا اصلا جالب نيست)
اين مشکل اگه ادامه دار باشه و مربوط به مشکلات الان نباشه با حذف کردن فرکانس آنتن مشکل دار درست ميشه.
شما الان به آنتن به ID: 00:00:15:06:bf:20 با فرکانس 3586500 با پهناي باند 5000 کيلوهرتز وصل هستي.
ميتوني با حذف کردن فرکانس 3586500 کلا به اين آنتن وصل نشي. ولي من ميگم که يکم صبر کن چون اوضاع قاطي هست مثل اينکه امشب (منم الان به يک آنتن داغون وصل هستم و آنتن هاي خوب قطع هست)