يه سوال ديگه:
آيا اينترنت مخابرات زياد قطعي داره؟
ممنون كه جواب ميدين
Printable View
يه سوال ديگه:
آيا اينترنت مخابرات زياد قطعي داره؟
ممنون كه جواب ميدين
بستگی به منطقه مخابراتی تون داره. من مرکز دستغیب هستم راضیمنقل قول:
من وصالم خوبه؟نقل قول:
دزدی که بدونه شک میکنن!شما یه زنگ بزن پشتیبانی بگو چه خبره؟شاید دانلود های شبانه روهم توی مصرف جاری مینویسن بعد کم میکنن.ولی باز شما حتما یه زنگ بزننقل قول:
ظاهرا مخابرات سرعت دانلود شبانه رو روی 100 محدود کرده!!شما هم این مشکل رو دارید؟
چه سرویسی دارید ؟نقل قول:
والو کاکو جون من زنگ زدم میگه که نه اوکی هست سیستم کنتور انداختنمون !!!نقل قول:
خودمم گیج شدم،شبانه مگه از ساعت 1 نیست تا 7؟نمیدونم والا چجوری حساب کتابش !!جواب درست حسابی هم که نمیدن !!!
مشکل از خود بنده بود.خط نویز داشت توی روز هم سرعت پایین بود.الان دیگه مشکلی نیستنقل قول:
چرا از 1تا 7هنقل قول:
والا اینا خودشون هم به خودشون اعتماد ندارن!مثلا پسر عموم ساعت 1:05 دانلود میکرده بعد که چک کرده دیده از حجمش کم شده!من زنگ زدم پرسیدم که چرا اینجوریه؟پشتیبانی گفت که بهتره دانلود هاتون رو 1:15 یا 1:20 شروع و کنید و از اون ور هم ربع ساعت زودتر تموم کنید!گفتم مودم هم خاموش روشن بشه؟گفت بهتره که بشه این یعنی خودشون هم اعتماد ندارن به خودشون!دیگه بالاخره هر ISPی یجور میدزده باید بسازیم ظاهرا!
جدی؟البته فکر کنم همینه،نامردا من از 1:5 میزاشتم تو کنترل حساب دیدم زده از 1:20 یعنی این همه مدت سر من کلاه رفت؟!!انقل قول:
امشب تست میکنم ببینم ایا حقیقت داره؟یادم افتاد اون زمان ها که نصفه شب باید بلند میشدیم حرف n قبل یوزر میزاشتیم :n13::n04::n30:
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی صدگل شیراز در استان فارس شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در مرکز مخابراتی صدگل شیراز می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
سلام دوستان شیرازی من قصد دارم از یکی از شرکتای ارایه دهنده سرویس adsl بگیرم
الان به نظرتون بهترین شرکت سرویس دهنده تو شیراز کدومه؟ تو سرعتو خدماتو ...
الان کدوم شرکت دانلود شبانش بالاست صبا نت و پارس که خراب کردن فن آوا هم میگن داغون داغونه کسی از همیار نت هست اخه زنگ زدم همیار گفت سرعت شبانه مثلا 512 روی 20 هست که خیلی داغونه اسیا تک هم که به درد نخورد
مخابرات سرعت شبانش چطوره مرکز سلمانم
دوستان جریان مصرف منصفانه چیه؟میخوان دانلود های شبانه رو محدود کنن؟کسی اطلاعی نداره؟
بیست نت ؟ تو سایت که اسمی از منصف و انصاف نیاورده شما کجا خوندید ؟نقل قول:
هنوز مخابرات چیزی اعلام نکرده که میخواد این طرح رو پیاده کنه یا نه.ظاهرا این یه قانون شده و همه ISP هم باید اجراش کنن!نقل قول:
مثلا صبانت الان اجرا کرده.پارس آنلاین ظاهرا داره اجرا میکنه.ولی فعلا خبر رو از سایتش برداشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم بدونم کسی اطلاعی نداره راجع به این موضوع برای مخابرات؟
از قسمت مشخصات حساب اینترنت و سربرگ محدودیت های ترافیک به موردی که دوستمون اشاره کردن احتمالا بی ربط نیست!!نقل قول:
نت ما که حدود 2 روز میشه خیلی وضعیت ناپایدار و افتضاحی داره...معلوم نیست باز دارن چه خوابی میبینن برای کاربرا
بقیه دوستان شما هم یه تحقیقی بکنید در مورد این موضوع اگه به نتیجه ای رسیدید اعلام کنید ممنوننقل قول:
ای بابا، یادش بخیر. دوره ی کارشناسی روزی 40 گیگ تو دانشگاه می گرفتم، گذشت تموم شد. اخر دوره ی ارشد به زور راه دور زدن محدودیت سرعت دانشگاه جدیدمو پیدا کردم، اونجام روزی 20 گیگ می گرفتم، اونم تموم شد. حالا که برگشتم خونه، من موندمو اینترنت آسیاتک که مدتیه صفحه هم دیگه به زور بالا میاره و چون پیش شمارم 649ه، کلاً دو سه تا ISP تو شیراز بیشتر پشتیبانی نمی کنند.
رو خط تلفن دوممون دادم 2020 وصل کردن، ماشالله اونم پینگش بین 600-200 میلی ثانیس و 5-6 تا hopام بیشتر از آسیاتک رد می کنه ولی سرعت سایت بالا آوردنش صد شرف داره به آسیاتک. البته زنگ زدم گفتن شبانه نداره ولی تو قسمت ریز مصرفش امکان جداسازی ترافیک شبانه و روزانه وجود داره، جریان چیه؟ بعضی دوستان می گن بالای 6 ماه بگیری شبانه داره ولی پشتیبانیش گفت کلاً نداره مگر تو جشنواره پاییزی اعلام کنن.
اگه دوستان واسه خطهای 649، ISP خوب سراغ دارن معرفی کنن. اگرم نظری در مورد ماتریکس دارید دریغ نکنید، چون اونم از معدود ISPهایی که به 649 خدمات می ده ولی سایتش اونقد داغونه که جرعت نکردم برم سراغش.
راستی، اگه تو سیستم بیست نت از "سایر منوها" برید تو قسمت تغییر تعرفه، جایی که محدود یا نامحدود بودن تعرفه رو باید انتخاب کنید، تو قسمت نامحدود نوشته "رعایت مصرف منصفانه جهت جلوگیری از اختلال در کاربری سایر مصرف کنندگان الزامی است." من جونه خودم می خواستم "نامحدود پیش پرداخت" بگیرم، فکر کردم واقعاً نامحدود داره، خودشون برام نامحدود پس پرداخت (پر سرعت حجمی) ثبت کردن که گیگی پول می گیره نه ماهیانه.
KCC ميرفتي براي دانلود؟؟؟گروه شما حدس ميزنم كي بوده چند تا بچه برقي!!!!
برای دومین بار در سال جاری صورت گرفت
کسب رتبه اول ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) توسط آسیاتک
براساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی، آسیاتک به عنوان رتبه اول ارائه كننده برتر خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) در سه ماهه دوم سال ۱۳۹۳ معرفي شد.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي از ارزيابي اپراتورهاي دارنده پروانه ارائه خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) و معرفي ارائهكنندگان برتر سرويسهاي ارتباطي و فناوري اطلاعات در سه ماهه تير،مرداد و شهريور خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، غلامرضا داداشزاده گفت: از بين شركت هاي ارائهكننده خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL)، شركت انتقال دادههاي آسيا تك، رتبه اول، شركتهاي پارسان لين ارتباطات و آريا رسانه تدبير (شاتل) به طور مشترك رتبه دوم و داده گستر عصر نوين رتبه سوم را كسب كردند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري با اشاره به اينكه قانونمندي، توسعه و اجرا، رعايت تعرفههاي مصوب، كيفيت سرويس، پشتيباني و بويژه رضايتمندي مشتريان از شاخصهاي ارزيابي اپراتورهاست، افزود: در اين ارزيابي شركتهاي پيشگامان توسعه ارتباطات، نداگستر صبا، عصر انتقال دادهها، انتقال دادههاي رهام داتك، دادهپردازي فن آوا و شركت مخابرات ايران به ترتيب رتبههاي چهارم تا نهم را كسب كردند.
لازم به ذکر است براساس ارزیابی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارایهکنندگان برتر سرویس های ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد، آسیاتک در سه ماهه ابتدای سال نیز توانسته بود از بین ۱۲ شرکت ارائهکننده خدمات اینترنت پرسرعت (ASDL)، رتبه اول ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت کشور را از آن خود نماید.
این در حالی است که آسیاتک در راستای حرکت به سمت بهبود کیفیت دسترسی به اینترنت و سایر خدمات شبکه ای تنها به ارزیابی های انجام شده در سازمان تنظیم مقررات بسنده نکرده، تا آنجا که به دنبال کسب رتبه در همه ارکان و لایه های شرکت درسال جاری این شرکت موفق شد در یازدهمین دوره ارزیابی ملی کیفیت ایران که به مناسبت روز ملی کیفیت از سوی سازمان ملی استاندارد ایران برگزار می شود؛ در سومین دوره ارزیابی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان شرکت برتر شناخته شود. همچنین این شرکت با حضور در جایزه تعالی منابع انسانی که هرساله از سوی انجمن مدیریت منابع انسانی ایران برگزار می شود، موفق به دریافت تقدیر نامه 4 ستاره تعالی منابع انسانی شد.
دوستان بهترین اینترنت شبانه رایگان با بودجه بین 15-20 تومن کجاست؟
بچه ها اینطور که به نظر میرسه مثل اینکه جدی جدی میخوان شبانه رایگان رو حذف کنند (یا یه هزینه جدا برای اون بگیرند)... :|
توی گوگل یه سرچ کنید...
وضع سرعت در مرکز مدرس بسیار هراب و پینگ تایم بالا هست
من دوسالی میشه مشترک هستم این سه گیگ شامل من هم میشه?
بلهنقل قول:
در سایت باید اقدام کنیذ
سلام
من تاحالا اینترنت شاتل داشتم میخوام شرکتم را عوض کنم
خودم نظرم روی مخابرات فارس هست یا آسیا تک کدامش بهتره؟
آیا بجز این دومورد جایی بهتر وبا قیمت مناسبتری پیشنهاد می کنید؟
کسی نیست تجربه اش را در اختیار ما بذار؟نقل قول:
نقل قول:کدوم مرکز هستید و پیش شمارتون چنده؟نقل قول:
دلیل جمع آوری از شاتل؟
مخابرات را پیشنهاد نمی کنم اگر هم خواستید بگیرید به صورت پیش پرداخت بگیرید که روی قبض تلفن نباشه که هزینه گزاف نیاد
مرکز سعدیه با پیش شماره373نقل قول:
والله من از کاربران قدیمی شاتل هستم من اکو128 یک مگ داشتم فکر کردم سرویس آرت یک بهتر از اکو هست با بخش فروش هم صحبت کردم گفتند هیچ فرقی نداره فقط آرت نامحدود است
وقتی تغییر سرویس دادم دیدم افت شدید سرعت در دانلود وباز شدن پیج ها دارم هنوزنیم ساعت نگذشته بود گفتم میخوام برگردم به همون سرویس قبل یک بعد از ظهری با اکثر مسئولین صحبت کردم تا اینکه قضیه به مدیریت کشید ولی حاضر نشدند سرویس مرا به قبل تغییر بدهندهمش می گفتند طبق قانون شرکت نمیشه کاریش کرد
حقیقتش بخاطر قانون خشک و بی محتوا وغیر قابل گذشت شاتل دیگه علاقه ندارم مشترک این شرکت باشم ضمن اینکه سرویس یک مگش با4گیگ ترافیک ونداشتن ساعت رایگان حدود23000تومن میدادم که با قیمت مخابرات اختلاف فاحشی داره مخابرات همین سرویس با5گیگ میده17500تومن
اسیا تک هم قیمتهاش خیلی بالاست
خوب مگه مخابرات مشکلش چیه؟
پیشنهادتون کجاست؟
رقم بعدش؟ هزینه زیاد میادنقل قول:
سلام
سرعت روزانه آسیاتک کم شده ؟
3730نقل قول:
مگه میشه!!؟
آسیاتک با پهنای باند 12 مگ براتون باز میگذاریم ماهیانه4 گیگ:15000 تومان 6 گیگ:21000نقل قول:
یکساله 24 گیگ 97000
یکساله 48گیگ 146000
ارهنقل قول:
سلام
سرعت روزانه آسیاتک از 680 رسیده به 400 . این موقتیه یا دائمی ؟ بعد از تمدید مثل شرکتهای دیگه میشه یا همین جور می مونه؟
ولی قیمت هارا که توسایت آسیاتک دیدم خیلی بیشتر از اینها بود!؟
ضمن اینکه شنیدم پشتیبانی خوبی نداره؟
بدون تعصب مخابرات مشکلش چیه؟
پهنای باندتون را باز می گذاریمنقل قول:
از پشتیبانی 20نت بهتره
از کسانی که داشتند بپرسید
من از مخابرات بعد از تقريبا ٢،٣ سال جمع آوري كردم به تازگي (به دليل هزينه هاي گزافي كه روي همون قبض ميومد و دزدي ها و...)بوسيله هزار جور تبصره و.. ازتون پول ميگيرن!البته بعضي هارو هم ميشناسم كه قيمت خوبي مياد رو قبضشون!ولي خب سيستم محاسبه هزينه و ترافيكشون هم بسيار گيج كننده و مسخره هستش!نقل قول:
اما خب جدا از اين مسايلي كه گفتم قطعي خيلي كم داشتم!سرعتم هم خيلي خوب و راضي كننده بود و در مورد پشتيانيش كه شما گفتيد به نظره بنده خيلي خوب بود و هميشه جواب گو بنده از طريق ٢٠٢٠ بودن
معلوم نیست باید پیش کی شکایت کرد
به کی گفت
این شاتل در مرکز مدرس چی کار کرده که شب جمعه و جدیدا عصرها این قدر سرعت میاد پائین که گوگل هم به زور باز میشه
پس با این توضیحاتی که شما دادین اگر بصورت دستی شارژبشه دیگه نباید مشکلی پیش بیادنقل قول:
ضمنا شما که محابرات را جمع کردین کجا را انتخاب کردین؟
به نظر من اینترنت توایران همین مشکل راداره چون نظارت کافی روی کار شرکتهای ارائه دهنده این خدمات انجام نمیشه
شما به مخابرات.شاتل و آسیاتک سربزن قیمتها رامقایسه کن هرکدامشون یک قیمتی درج کردند
این یعنی بی نظمی در کارنظارت از طرف وزارت مربوطه!!!