شما کدوم شهری؟نقل قول:
من حتی امروز که میخواستم دوباره شارژ کنم بهشون گفتم ولی حتی تاکید میکرد که باید نامه رو حضورا بیاری شرکت و مهرش هم باید اصل باشه و ...:13:
Printable View
شما کدوم شهری؟نقل قول:
من حتی امروز که میخواستم دوباره شارژ کنم بهشون گفتم ولی حتی تاکید میکرد که باید نامه رو حضورا بیاری شرکت و مهرش هم باید اصل باشه و ...:13:
من تهران هستم...
سلام دوستان . بابا دمتون گرم.... تركونديد اين تاپيك رو ! هزار و صد و نه صفحه !!؟؟
من آرت يك دارم . همونطوري كه مي دونيد ، ترافيك آرت 1 ، دوازده گيگه . ولي توي پنل كاربري كه ميرم ، نوشته حد اكثر ميزان مصرف 18 گيگ !
اين چيه جريانش ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از 12 گیگ استفاده کنی هزینش روی فاکتور یکی دو ماه بعد میاد....نقل قول:
جریانش اینه که تا18 گیگ میتونی مصرف کنی و بیشتر از 12 گیگ اگه مصرف کنی هزینه ترافیک اضافی را در فاکتور دوره بعد حساب میکنن!نقل قول:
این 3 گیگ هدیه به مناسبت سال تحصیلی جدید داستانش چیه ؟ اگر هدیه هست برای چی پول میگیرن؟ یعنی من که 128 دارم به جای 29.900 باید24 تومن بدم با 3 گیگ ترافیک بیشتر؟
کدوم 3گیگ به مناسبت سال تحصیلی؟!نقل قول:
به جای 29900 خوبه که 24 داد:31::27:
اگه این منظورته که برای تهران هست و مشترکین جدیدکد:http://shatel.ir/content/view/700/128/lang,fa_IR/index.html
سلام
دوستان من از کاربرای داتک هستم الان سرویس حجمی 128 داتک رو دارم می خوام اما چون داتک سرویس رایگان شبانه نداره من هیچ دانلودی نمی تونم داشته باشم به همین علت مجبورم برای کم نگه داشتن هزینه و از سرگیری دانلودهام چون مدتیه تقریبا 3 ماه دانلود نکردم حتی یه ترک ویدیوکلیپ ...
بگذریم ! خلاطه می خوام شاتل بگیرم! حتی مدارک شرکتی هم دارم که اکو 512 بگیرم ! فقط میمونه یک سوال ! اگه من 128 بگیرم شبانه به من 512 شیر میده یا 128 و اگه 512 بگیرم چطور!؟
راستی من یک کارت تخفیف دارم اما ی خوام برای یکی از دوستانم هم سفارش شاتل بدم بنابراین یک عدد کارت تخفیف دیگه هم لازم دارم! کسی میتونه شماره کارت برام بفرسته اگه میشه به آیدی یاهوم بفرستین ممنون میشم Y!ID: liferfooie و یک سوال دیگه میشه دوستان سرعتشون رو با این سایت هم شب و هم روز تست کنن به من بگن ؟ ترجیحا از سرور سانفرانسیسکو استفاده کنیناز همکاریتون صمیمانه سپاسگذارمکد:http://www.speakeasy.net/speedtest
سلام
دوستان من 128 حجمی داتک دارم به خاطر free نبودن شبانش نمی تونم دانلود داشته باشم 2gig چیه که آدم بخواد دانلود هم داشته باشه خلاصه به همین خاطر تصمیم گرفتم با شاتل عوض کنم! تماس گرفتم دیدم هم پرت خالی داره هم اکو رو رو خط من ساپورت می کنه می خوام 512 اکو رو بگیرم ! مدارک شرکتی هم ارم اونو قبول هم نکنن کارت دانشجویی نشون میدم ... از اینا هم که بگذریم میمونه چند سوال و نکته که ممنون میشم پاسخگو باشین !
اینترنت شبانه شاتل سرعتش با سرعت روزانش یکیه ؟ یعنی اگه 128 بگیرم شب هم 128 دارم یا 512 شیر شده ؟ اگه 512 بگیرم شبانش چطوری میشه ؟
راستی برای یکی از دوستامم دارم میگیرم اما چون هم خودم می خوام هم دوستم 2 تا کارت تخفیف لازم دارم یکیش موجوده اما دومی رو ندارم کسی هست بتونه کمکی کنه ؟
راستی میشه لطف کنید از این سایت هم یه تست سرعت بگیرید ؟!! نشون بدید !! ممنون میشم
ترجیحا از سرور سانفرانسیسکو استفاده کنید . متشکرمکد:http://www.speakeasy.net/speedtest
برای خیلیا 128 همون 512هنقل قول:
شب و روز سرعتش فرق نداره
512 هم همون 512ه نامردا!!!!!!!!!!!!
این تست ها بستگی به مرکز مخابراتت داره...نقل قول:
1-
Download Speed: 556 kbps (69.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 99 kbps (12.4 KB/sec transfer rate)
2-
3-
Download Speed: 620 kbps (77.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 107 kbps (13.4 KB/sec transfer rate)
ببخشید میشه بگید این 3 گیگ که جدیدا قراره اضافه بشه دقیقا به چه کاربرایی تعلق میگیره ؟!
درسته همینه برام پیامک زده بودن فکر کردم به همه میدن:46:نقل قول:
سلام
منم امروز رفتم 3 ماه تمدید کردم 30000 تومن پیاده شدم............
به نظر من 128 بگیر چون خودشون 512 به شما تحویل می دند و اگر در اصفهان زندگی می کنید با این شماره 6290399 می تونید هر دو نفر تخفیف بگیرید که به نام رامین درخشان می باشد .نقل قول:
مرسي !!! .نقل قول:
جریانش اینه که تا18 گیگ میتونی مصرف کنی و بیشتر از 12 گیگ اگه مصرف کنی هزینه ترافیک اضافی را در فاکتور دوره بعد حساب میکنن!
اشتباه شد. مدیر تاپیک این پست رو پاک کنه.
خیر . شما همون 29900 میدی برای 3 ماهه با حجم 5 گیگ اما 3 گیگ هم هدیه بهت میده که مجموعا میشه 8 گیگ.که ارزش این سه گیگ اگر میخواستی پول بدی و به عنوان حجم اضافه بخری میشد 29900+24000نقل قول:
من سرویس 512/256 رو دارم اما سرعت آپلود من وحشتناک پایین هست! ( 30 کیلوبیت بر ثانیه)
میگید پیگیری کنم درست میشه؟
توی تنظیمات مودم نگاه کن ببین اپلود استریم را چند زده؟!نقل قول:
و با سرور باکو تست بگذار...
نقل قول:
يه فايل بالاتر از 2 مگابايت تو سايت RapidShare آپلود كنيد.
اونجا سرعت آپلود رو در Progress Bar ميتونيد ببنيد.
ممنون میشم اگه توضیح بدید چطور این کار رو بکنم. مودم من سمفونی 602 هستش.نقل قول:
جالبه دوباره تست کردم نتیجهاش این شد:
با این حال بازم کمه آخه 256 کجا 127 کجا...
توی Address Bar مرورگرت(ترجیحاIE) ای پی مودمت که برای اکثر مودم ها 192.168.1.1 هست را وارد می کنید اگر ازت یوزر نیم و پسورد خواست هر دو را admin میزنی و اوکی میکنی وارد صفحه Basic مودمت میشه و در اونجاDownstream / Upstream (Kbps) را نوشته...نقل قول:
ممنونمنقل قول:
این از تنظیمات:
اما یک سوال، از این منو کجا میشه یوزر و پسورد رو وارد کرد؟ یوزر پسوردی که شرکت شاتل بهمون داده رو منظورم هست.
از دوستان یه سوال داشتم من اکو 128 دارم داون استریم من رو 572 اگه اکو 512 سفارش بدم داون استریم من 30 تا میاد پایین ؟؟؟؟با توجه به پست دوست قبلی مون....\
خوب اینجا ایرانه...:31::27:نقل قول:
این راهنمای نصب مودمت را ببین!کد:http://www.shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
سلام . به نظرتون چند سال دیگه می تونم به اینترنت وصل شم.؟؟؟
خوب شما 19 روز منتظر تخصیص پورت بودید و 11 روز هم رانژه اش طول کشیده رانژه اش مشکل داشته! یک پورت دیگه دادن بهت الان خط شما در مرحله رانژه شدن هستن که بستگی به مرکز مخابراتت داره ممکنه 2 3 روز طول بکشه و ممکنه مثل دفعه قبل 11 روز طول بکشه!و بعدش هم که دیگه زیاد طول نمیکشه یکی دو روز...نقل قول:
اگه توی مخابرات اشنا داشته باشی یک روزه ردیفه رانژه!
سوختم ADSL ام را باد برد.
ASDL رفت، دوباره Dialup رو اورد...
:19:
:19:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
چی شده؟! خدا بد نده!نقل قول:
چطور شده که adsl رفت! کجا رفت:27::31:
انگار سوختگی شدید بوده! اینهمه اسمیلی:31:
سلام
من همین الان echo 512 م وصل شد
بعد صد سال ! ( پست اولم رو تو تاپیک پیدا کنید میبینید بعد چند صد ساله :دی )
سلام
اقایون اگه میشه بگید در کل اگه بخوایم یه 128 art1 بگیرم البته 6ماه چقدر برام اب میخوره . (تمام هزینه ها رو درنظر بگیرین )
ممنون
این مودم ایسوز چقدر شبیه مودم سمفونی منه!نقل قول:
حالا کدوم بهتره ایسوس یا سمفونی؟
کدوم شرکت از مودم اون یکی کپی برداشته؟ چون تا چند وقت دیگه میخوام یک مودم وایرلس بگیرم نمیدونم کدوم برند بهتره.
مبارکه!:10:نقل قول:توصیه می کنم اولین بار 6 ماهه نگیری اول یک ماهه بگیر اگه دیدی مشکلی نداری و راضی هست بعد بگیر..نقل قول:
ART1 هم که ماهیانه 28.000تومان هست...
+
هزینه نصب هم 15 تومان - کارت تخفیف=5 تومان هزینه نصب..
-----------------
=32000تومان
در صورت پرداخت به صورت 3 ماهه 2%، 6 ماهه 5% و يکساله 11% تخفيف به مشترك تعلق ميگيرداره دقیقا همونه:31::27:نقل قول:
asus اصلی تره هست..
به به به سلامتی مبارک باشه نیما جون :31:نقل قول:
سرعتت هم که عالیه
تبریک:46::8::10:
از سرور لندن تست بگیری به نظر دقیق تر میاد
اكو 128 دارم با 512 هم عوض نميكنم:8::8::8::40::40::40:
راستی برای ما که کاربران خانگی هستیم echo 128 نمیدن؟؟
مخابرات برای سرویس art 128 برای اولین که بخوای استفاده کنی چقدر پول میگیره؟
چرا eco 128 میدن به کابر خانگی برای بیشتر از 128 هم باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی...نقل قول:
البته ممکنه 128 اکو را 512 ببندن...
مخابرات؟!:13:
منظور از مخابرات یعنی پورتی که در اختیار ما قرار میده و هزینه ابونمان و...
یعنی چی 128eco رو 512ببندن؟
اگه میشه هزینه اکو رو هم بنویس. 128
به نظر شما اکو 128 بهتره یا art128؟دلیلش رو هم بگو لطفا
ممنون
نهنقل قول:
از اون محله رفتیم
الان محله جدیدمون نداره ای دی اس ال