کسی نیست یک نظری داشته باشه؟نقل قول:
کسی نیست یک نظری داشته باشه؟نقل قول:
نقل قول:
معمولا الان دیگه usb خور میگیرن . اما اگه قیمت مناسب بفروشین همونطور که دوست عزیزمون فرمودن تا 70-80 بفروشین عالیه . اولش قیمت بالا بگین و بعدا با کمی تخفیف پایینتر بدین.
ببخشید یه سوال قبلا پرسیدم هیچکس جواب نداد.الان یه مدته که موقعی که از روی usb آهنگ پخش میکنم یکدفه میپره بیرون و روی صفحه هدیونیت مینویسه alarm و صدای رادیو پخش میکنه. گاه و بیگاه اینجوری میشه.قبلا اینجوری نبود توی دفترچه پایونیر هم هیچ چیز در خصوص پیغام alarm ننوشته.پخشم پایونیر 1450 هستش. چکار کنم ؟ یه سوال دیگه اینکه دقیقا چجوری میشه پخش رو در بیارم تا کابلهای پشتش رو چک کنم ؟
یعنی چی چه جوری میشه پخشو در بیارین!!!نقل قول:
خب پخش در بیارین چه جوری نداره که پخش به وسیله شما در میاد
ماشین چی هست؟ اگه پرایده که اون سه تا دکمه تهویه هوارو بکنین و کلید چرخشی درجه فن رو هم بکنین بعد زیر قاب دوتا پیچ هست اون دوتا رو باز کنین بعد قاب تهویه کامل در بیارین بعد دو طرف پخش دوتا پیچ داره اونارو باز کنین پخشو بکشین بیاد بیرون:n13:
چه جوری نداره هر ماشین بود فقط شما یه پیچ گوشتی بردار جلوش واستین یه چپ چپ خوب بهش نگاه بندازین خودش بهتون میگه خب چه جوری بازم کنین
با توجه به اینکه تشخیص 6975 اصلی خیلی سخت شده انواع 6975 الان ریخته
به نظرتون این چه طوری هاست؟آکبند هستا
پشتش زده ژاپن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mx 165 کامپوننت خوبیه. کیفیت ساختش هم نسبتا بالا هستش ووفر خوش صدایی داره. این مورد هم که اشاره کردی مشکلی نیست یه کوچولو تو تنظیمش دقت کنی صدای خیلی خوبی میتونی بگیرینقل قول:
اکثر این پخشها یه آمپلی وصل میشن شما پشت پخشتو نگاه کن ببین خروجی RCA داره یا نه اگه داشته باشه میتونی وصل کنی. 1073 هم قیمتش پاینتر از 450 تومن هستش. من جات بودم از پخشهایی نظیر کنوود - جی وی سی - آلپاین و.... استفاده میکردمنقل قول:
با سلام من یه سوال داشتم. من تو خونم دو تا باند خوب دارم که کیفیتش خیلی خوبه. یه زمانی روی ضبط سی دی خور خونم بوده. حالا اون ضبط خراب شده. سوال من اینه که آیا میشه من این باند ها رو به ضبظ ماشینم وصل کنم؟ یعنی ببرم بیرون قابش رو در بیارن و خود بلندگو رو تو ماشین بزارن. امکانش هست یا چیز خاصی باید بخرم؟ مرسی
نقل قول:
محاله بتونید نوشو پیداکنید . اگه پیدا هم کنید دست دوم در حد اک .
6975 اصل باید صداش شنیده بشه تا تفاوتشو بفهمید . هیچ جوری قابل تشخیص نیست . فقط لعنت به ای چینی ها که نمیزان یه جنس خوب همیشه اصل بمونه
سلام دوستان
2 شب پیش رفتم مغازه رفیقم تازه هاچ بکش رو از صافکاری گرفته بود ( داده بود سقف و بدنه رو محکم کاری کنه!)
دیدم 2 تا ساب 15 بسته رو ماشین
اینم عکس ها : اگه بی کیفیت هست ببخشید چون گوشی و دوربین مناسبی همراهم نبود و همچنین شب بود
مارکش رو یادم رفت بپرسم ولی عجب صدایی داشت
از 3-4 متری ماشین موهام داشت تکون میخورد
سقف ماشین بالا پایین می شد صدایی میداد انگار داری سقف ماشین رو می تکونی!
گوشیم رو گذاشتم رو سقف نیم متر پرت شد هوا
تو مغازه همه چیز داشت می لرزید
اینم عکس آمپش البته یکم تاریکه:
گفتم عکس ها رو بزارم شما هم ببینید
اره این با اصلش مو نمیزنه پشتشم زده ساخت ژاپن قیمت 180 هستش:n08:نقل قول:
هر کی خواست بگه بهش لینک خرید بدم
دوستان من الان از خیابون عباسی تهران اومدم
دنبال یک هدیونیت معمولی بودم که 4 خروجی هم باشه و فقط AUx و USB داشته باشه
که بهم پایونیر 2550 رو معرفی کردن !
دوستان مارک های دیگه ارزونتر ندارن ؟ یعنی ارزونتر از 250 60 تومن باشه ولی امکاناتش 4 خروجی و usb , aux و سی دی باشه
البته مارک متفرقه نباشه
قیمت ها بالارفته متاسفانه ...نقل قول:
پیشنهاد میکنم دست دوم تهیه کنید اینجوری مدل های بالاتر پایونییر یا کنوود رو میتونید تهیه کنید .
دوستان یه آمپلی معرفی کنید شدیداً لنگ یه آمپ هستیم که این ساب جدید رو درایو کنه
اگه دست دوم پیدا بشه که عالیه
حد اقل 700-800 rms
پایونیر mvh-155 ورودی یو اس بی و aux دارهنقل قول:
مثل 2550 دو جفت خروجی rac داره
ولی سی دی نمیخوره قیمت هم بین 205 تا 220
سلام.
دوستان این پخشهای تصویری پایونر که صفحه ال سی دی اون موتور داره و بیرون میاد رو میشه رو 405 در جای مخصوص پخش نصب کرد؟
من دنبال یه پخش مناسب برای 405 هستم .دوست دارم تصویری باشه .دور بین عقب رو ساپورت کنه.بلوتوث داشته باشه (داخلی) که بشه به موبایل وصل کرد برای صحبت حین رانندگی
بودجه ملاک اصلیم نیست . ملاکم اول امکانات دوم متناسب بودن قیمته .
لطفا چند مدل با حدود قیمت روز بگید ؟
یه سوال دیگه من فکر میکنم پایونر بهترین انتخابه موافقید ؟ البته از مارکهای دیگه که امکانات فوق رو داره هم که فکر میکنید خوبن معرفی کنید . ممنون:n01:
تو 405 میشه جا داد قاب مخصوصی داره که بعضی از لوازم صوتی فروش ها دارن. از پایونیر بهتر هم میشه انتخاب کردش بستگی به بودجه داره کیفیت صدای آلپاین یه چیز دیگست.
ولی به نظر من بی ریخت میشه با اون قابا رو 405 زیاد پخشای تصویری موتور دار جالب نمیشهنقل قول:
سلام
امپ مونو واسه mx12 plusچی پیشنهاد میدید؟
لطفا چند مدل رو با قیمت مینیمم و وسطیم:n09:و ماکزیمم بگید.
با سپاس:n16:
سلام
دوستان خوب اون تصویریهای موتور دار با ال سی دی بزرگ هیچی قرار شد مدل با حدود قیمت معرفی کنید .بودجه رو حدود 500 بگیرید برای پخش. ممنون
منم دقيقا ميخوام اين ساب رو بگيرم اما دنبال امپ ps1d يا x1d كنوود هستم واسش كه اصلا نيست دست دوش تو بازار ... يا امپ مونو خود اديوسيستم هم موجود نيست فقط آك هست 750 !!نقل قول:
جدا يه امپ مونو خوب واسه اين پيدا بشه كار منم راه ميفته :n06:
آمپ خوب برای mx12 میتونید رو 8105 کنوود فکر کنید.
منم از همین مارک دارم
من از توپخونه خریدمش 180نقل قول:
یه سوال
من یه mvh-155 خریدم و رو پراید نصبش کردم.ظاهرا بلندگوهای پراید براش ضعیفند و وقتی صدا رو بلند میکنم بلندگو خرخر میکنه.آیا میتونم سیستم بلندگو رو تقویت کنم تا بشه از تمام قدرت پخش استفاده کرد؟
بايد باندهاي فابريكي رو تعويض كنيد با باندهاي بهتر مثل سري co اوديوسيستم يا هرتز يا كاپا يا dls 1073 يا ... و از امپلي فاير استفاده كنيد براي تقويت صدا ... اما هزينه بالايي واستون خواهد داشت .نقل قول:
یه سوال
من یه mvh-155 خریدم و رو پراید نصبش کردم.ظاهرا بلندگوهای پراید براش ضعیفند و وقتی صدا رو بلند میکنم بلندگو خرخر میکنه.آیا میتونم سیستم بلندگو رو تقویت کنم تا بشه از تمام قدرت پخش استفاده کرد؟
اگر ميخوايد كمتر هزينه كنيد يه باند واسه تاقچه عقب بدون امپ تهيه كنيد با اينكه زياد توصيه نميشه اما كار راه ميندازه ... ( اين روش زياد ديده ميشه معمولا هم 6975 يا كنوود 718 يا مارشال ميندازن اون پشت كه اصلا توصيه نميكنم !!)
محمد جان 8105 كم هست براي اين ساب (يك بار در پ خ راجبش صحبت كرديم و ازتون راهنمايي گرفتم)...نقل قول:
آمپ خوب برای mx12 میتونید رو 8105 کنوود فکر کنید.
منم از همین مارک دارم
9105 هم ميگن زياد تعريفي نداره كلا كيفيت ساخت و ...
x1d و ps1d هم كه كم گير ميان ... آكبند هم واقعا گرون هستن اين دو مدل آخر !
قيمت نداره كسي اين دو مدل رو ؟
مبارکهنقل قول:
کی خریدی عزیز؟
نقل قول:
من با 8105 دارم earthquake tremorx 15 رو تکون میدم کل ماشین به صدا افتاده
8105 عجیب آمپلی هست
قبلش هم rs12 freeair رو تکون میدادم که اخیراً پاره شد:n02:
سلام
به این نوع پخش ها جی میگن؟؟
و ازرون ترینش چنده؟
[QUOTE=Mohammadkiller;7715019]آمپ خوب برای mx12 میتونید رو 8105 کنوود فکر کنید.
منم از همین مارک دارم[/QUOTEl
محمد rs12چیشد؟
من میخواستم بگیرم ولی میگن امپش گرونه واسه همین نخریدم
قیمت ای کنوود چنده؟
رفقا من هیچی از سیستم ماشین سر در نمیارم،هیچی که در مقابل شما البته،وگرنه اسماشونو حداقل میدونم!
الان واسه جمع کردن یه سیستم خوب چقد باید هزینه کرد؟
بعد سایتی جاییرو نمیشناسین که عکس و قیمتی از باندو پخشو ... گذاشته باشه؟و اطلاعاتمم بتونم تو این زمینه بیشتر کنم؟
میگن هدیوتیت 2 خروجه یا حتی 4 خروجه منظور همینه ؟نقل قول:
2 خروجه معمولیه ؟
رفیق من دنبال یک هدیونیتی بودم که سی دی هم بخوره !
میخواهم ببینم این 2550 انتخاب خوبیه یا نه چیز دیگه ایی بردارم ؟
با سلام به دوستان عزیز
امروز به مشخصات امپ کننود 8404 برخوردم که زده بود 50 وات روی 4 اهم . سوالی که واسم پیش اومد اینه که واسه پخشی که خروجی اش 50 وات هست عملا بود و نبود این امپ تاثیری نداره؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
اره مظور از خروجی همون rac هستش تو تعداد خروجی ها هردوتا برابرن ولی اون سی دی میخوره این نمیخوره تو سی دی خور اره 2550 خوبه چون دیگه با اون قیمت مد نظرتون چیز دیگه ای نیست خبنقل قول:
سه روز پیشنقل قول:
دوست عزیز الان سیستم خوب از 2 میلیون هست تا 10 میلیون و بیشتر ... !نقل قول:
رفقا من هیچی از سیستم ماشین سر در نمیارم،هیچی که در مقابل شما البته،وگرنه اسماشونو حداقل میدونم!
الان واسه جمع کردن یه سیستم خوب چقد باید هزینه کرد؟
بعد سایتی جاییرو نمیشناسین که عکس و قیمتی از باندو پخشو ... گذاشته باشه؟و اطلاعاتمم بتونم تو این زمینه بیشتر کنم؟
اما اگر میخوای یه چیزی ببندی که نسبت به پولی که میدی خوب باشه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی سیستم های پیشنهادی خوبی رو میبینی
ماشینتون چی هست ؟ چه دقر نهایتا میتونید بودجه بزارید ؟
این که تو هدیونیت ها مینویسن 4x50 W ماسفت دلیل نمیشه که 50 وات بده !نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
امروز به مشخصات امپ کننود 8404 برخوردم که زده بود 50 وات روی 4 اهم . سوالی که واسم پیش اومد اینه که واسه پخشی که خروجی اش 50 وات هست عملا بود و نبود این امپ تاثیری نداره؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
این توان پیک هست توان RMS و به اصطلاح مستمر و Continues پخش های نیمه حرفه ای و نسبتا حرفه هم 18 وات تا 20 وات هست (این توان ملاک مقایسه ها هست )
البته این 50 وات اون امپ هم در شرایط 14.4 ولت ایده آل هست که معمولا رخ نمیده :n02:
خروجی پخش 50 وات نیستش خروجی 90 % پخشها 18 ار ام اس میشه و بقیه هم نهایتا 22 ار ام اس.نقل قول:
رفیق یسری کنوود هم بهم معرفی کردن ! خود فروشندهه میگفت حتما کنوود بگیر و کنوود بهتر از پایونیره !!!نقل قول:
kenwood8019وkenwood7016:n09:نقل قول:
من 8019 دارم معرکست.:n05:
سلامنقل قول:
میتونید به این سایت واسه سوالتون مراجعه کنید
اقایون عزیز تا 1/5ساعت دیگه بنده سر جلسه کنکور سراری هستم:n28:
شما هم واسم دعا کنید اخه زحمت زیاد کشیدم:n26:
کسی از قیمت 8105خبر نداره؟