خوشا به سعادت شما.پس فعلا تا وقتی که شیر فلکه رو نبستن حالشو ببرین! :46:
از قرار معلوم شرکتی که ازش اشتراک دارین هنوز تو مراحل اولیه جذب مشتری هست واسه همین داره دون میپاشه تا کاربرجدید جذب کنه. یادش بخیر یادمه 2 سال پیش همین موقع سرعت پارس و اندیشه بین 200 تا 230 کیلو میچرخید و هر وقت سرعت به 100 میرسید همه شاکی میشدن تهدید به جمع آوری خط میکردن! :5:
البته من خیلی به نتایج speednet اعتماد ندارم.بعضی اوقات نتایجش خیلی دقیقه بعضی اوقاتم نمیشه روش حساب کرد خیلی از مرحله پرته.. شاید دلیلش این باشه که تست رو لحظه ای انجام میده و ممکنه یک دقیقه بعد شرایط کاملا فرق کنه ... واسه همین سرعت متوسط دانلود میتونه ملاک بهتری باشه.
مثلا همین الان ( ساعت 4 عصر روز جمعه 22 مهرماه ) من با اشتراک 128 محدود اندیشه (مرکز 3) دارم با سرعت 120 الی 140 کیلوبایت با IDM دانلود میکنم که بالای 1 مگابیت محسوب میشه اما تست سرعت با سرور کرج و سرور پاریس رو میتونید ببینید که سرعتم رو خیلی پایین تر نشون میده :
سرور کرج :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور پاریس :
این هم تست پینگ :
از هر کدم سرورها چندین بار تست گرفتم که نتایجش خیلی نزدیک به هم بود ..
اما 2 تا نکته جالب تو این تستا هست. یکی اینکه زمان پینگ وقتی با سرورهای داخلی تست میشه خیلی پایین تره چون لازم نیست بسته های اطلاعات از ایران خارج بشن اما در مورد سرورهای خارجی فعلا وضعیت پینگ اندیشه مناسب نیست ... از حدود 300ms تو این تستا هست تا بالای 500ms با تایم اوت زیاد. واسه همینه که الان گیمرهای عزیزبا سرورهای بازی ایرانی هیچ مشکلی ندارند اما با سایتهای خارج از ایران بیشتر اوقات مشکل دارند. نکته دوم هم اینکه خیلی اوقات (برعکس پینگ) سرعت رو واسه سرورهای ایرانی کمتر از خارجی نشون میده ( مثل همین تست بالا ) که میتونه دلیلش ترافیک بالای اون سرور ایرانی یا محدودیت پهنای باندش باشه ... واسه همینه که بعضی اوقات مثلا می خواین یه فیلم رو از یه سرور ایرانی با idm دانلود کنید اما سرعت از 40-30 کیلو بایت بالاتر نمیره در حالی که همون لحظه میتونین از یه آپلود سنتر بین المللی با سرعت بالای 100 کیلو دانلود کنید.