دوستان صرف نظر از صفحه لمسی
کدوم دوربین بهتره؟؟
ixus220hs ixus310hs
دوستان صرف نظر از صفحه لمسی
کدوم دوربین بهتره؟؟
ixus220hs ixus310hs
سلام دوست من:10:نقل قول:
مزایا ایکسوز310 نسبت به ایکسوز 220:
1-داشتن مدهای دستی سرعت شاترو دیافراگم در عین کامپکت بودن
2-ال سی دی با کیفیت 461000 پیکس در مقابل 230000 پیکسل 220
3-دارای دیافراگم باز 2 که عکاس ها روشن تر و با نویز کمتر در شب را شاهدیم .
4-تنها دوربینی که فوکوس تاچ داره این مدل محسوب میشه . برای من که خیلی قابل استفاده است و لذت بخش.
:11::10:
بهترین دوربین دیجیتال با این شرایط:
سبک و نازک
فیلبرداری Full HD به همراه زوم در حین فیلمبرداری
لرزش دست تا حد امکان بگیره
قیمت هم اصلا مهم نیست فقط دوربین خونگی باشه و حرفه ای نباشه از اینا که بزرگن
LX5 پانا و S95 یا S100 کنن البته همه بالای 550 هستند اما عالی هستندنقل قول:
SX230 هم هست با حدود 400 این منطقی تره :46:
میزان علاقه و پشتکار = زیادنقل قول:
آشنایی با عکاسی: متوسط
میشه بیشتر توضیح بدبد ، کیفیتش خوب نبود یا مثال زومش کم بود ؟؟؟نقل قول:
زوم مهمه اندازه مهمه باطری قلمی باشه چی ؟؟؟نقل قول:
کیفیتش بد نبود ولی مثلاً نمی تونستم فوکوس دستی انجام بدم، زوم اپتیکالش 3X بود و ...نقل قول:
من هدف اینه که بتونم عکاسی طبیعت، پرتره، ماکرو رو به صورت حرفه ای تر انجام بدم. به طور مثال برای گرفتن عکس های پرتره با کیفیت برای تبلیغ به چه ابزارهایی نیاز دارم؟ آیا باید دوربین های گرون قیمت تهیه کنم یا با دوربین های نیمه حرفه ای هم میشه؟
ممنون از راهنمایی های شما
میشه با یه نیمه حرفه ای هم عکس خوب پرتره گرفت
من HS10 یا HS20 فوجی یا HX100 سونی رو پیشنهاد میدم که همشون سوپر زوم هستند و بزرگ اولی 420 دومی حدود 460 سومی حدود 600
اینا رو نگاه کنید نظرتون رو بگید
راسی برای شما فیلم برداری هم مهمه ؟؟؟
از اساتید میخوام واقعا راهنمایی کنن من موندم توی خرید canon 60d هزینم نرسید که 7d بگیرم میخوام ببینم میشه با این
دوربین کارهای گرافیکی در آورد و برای ساختن فیلم های کوتاه هم روش حساب کرد یا نه خواهشا بگید
بیخیال ، تا اون جا که یادمه شما اولین دوربین حرفه ای تون رو میخاستید بخرید درستهنقل قول:
با این حساب 60d هم منطقی نیست و زیاده
کارهای گرافیکی منظور چی هست ؟؟؟
بله در حد فیلم های کوتاه با 600d هم میشه و بهتر از 60d هم میشه :46:
بچه ها چند تا سوال دارم :
1 - دوربین الانیم ( فوجی S4000 ) برد فلشش 7 متره و فلش خوبی داره ولی دوربین های کامپکت مثل Canon sx230 یا Canon ixus115 برد فلششون 3.5 متره . این برد کم فلش تو محیط های تاریک مثلا تو خیابان در شب یا تو اتاق های کم نور مشکلی برای عکاسی ایجاد نمیکنه ؟ یعنی مثلا اگه چیزی توی 4 یا 5 متری باشه هم میشه عکس گرفت یا حتما باید بیام تو محیط 3.5 متری ؟
2 - فرق Canon sx230 و canon ixus 115 به جز زومشون دقیقا تو چیه ؟ چون جفتشون 12 مگ cmos هستند . حتی برد فلش 115 حدوده نیم متر بیشتر هم هست .
3 - به نظرتون این دو تا دوربین در مقایسه با فوجی S4000 خیلی سرتر هستند ؟ یعنی ارزش داره دوربینم را عوض کنم ؟
ممنون از توجهتوننقل قول:
طبعاً اگه کیفیت فیلمبرداریش هم خوب باشه عالیه.
سلام دوست من به هرحال منو ببخش و این حساسیتم رو بذار به این حساب که من سال گذشتهنقل قول:
دوربین SONY NEX-VG10 با مبلغ 2500000 تومن خریدم و با بدترین ضرر ممکن فروختم و حدود 1میلیون و 200 هزار
تومنم به باد رفت چون دوربین واقعا مذخرفی بود و حالا میخوام واسه کارهای گرافیکی یعنی عکسهایی از شخص
بگیرم و کارهای گرافیکی انجام بدم برای تبلیغات و این حرفا و کمی هم روی فیلم کوتاه کار کنم ، بعد اینکه
منظورت رو از اینکه 60d منطقی نیست نفهمیدم یعنی برای کار من زیاد یا کم؟؟؟؟؟
1 با بالا بردن ISO برد فلش هم بیشتر میشه و البته کیفیت هم پایین میاد ، یه توصیه کلا توی عکاسی روی فلش حساب نکنید :46:نقل قول:
2 نه انگار فرق دیگه ندارند
3 خودتون باید بگید اما میشه گفت کلا بله ، فراموش نشه sx230 هم مشکل باطری داره (باطریش ضعیفه)
بچه ها میشه یه کمکی بکنین
بین g12 و s100 (البته اگه تو بازار هست) یا s95 کدومو بگیرم؟ لطفا سریعتر ضمنا اگه ممکنه قیمت روزشونو یکی بهم بده
بازم ممنون
:10:نقل قول:
قیمت HX100 براتون مشکلی نیست
البته میشه به D3100 و یه 135-18 یا یه 105-18 هم فکر کرد که نتیجه خیلی بهتر از HX100 میشه
سلامنقل قول:
نه منم شوخی کردم باید هم حساس باشید این درسته :10:
60d زیاده 600d هم به همون خوبی کار شما رو راه میندازه این جوری لنز بهتر هم میشه خرید
البته الان وقت خوبی برای خرید دوربین نیست :13:
اگر تنظیم دستی نمی خاهید s100 یا s95نقل قول:
s95 حدود 450 یا 500 G12 حدود 600
چرا وقت مناسبی نیست 2 سوال دیگه دارم این که موقع خرید چه لوازم دیگه ای لازمه مثل فیلتر واسه لنزنقل قول:
چه مدل و قیمت خوبه؟؟؟و اینکه لنز 18 - 135 یا 18 - 200 خوبه؟؟؟
بچه ها با قیمت نهایت 400 هزار تومن بهترین دوربینی که میشه گرفت چیه؟
عکاسی برام مهمه و فیلم برداری در رده بعدیه
داشتن سایبر شات که اصله به خصوص اگه چند مرحله ای باشه که بهتره
سرعت شاتر هر چه بالاتر باشه خیلی بهتره
زوم اپتیکالش هم خوب مسلما بالاتر باشه
کلا بهترین دوربین با این رنج قیمت چه چیزی پیشنهاد میکنید؟
من الان G 12 رو تازگیا خریدم 600.دو تا رم 4 گیگ و رم ریدر و یه کیف شدش 638 .نقل قول:
نقل قول:
کلا تو سقف 350 تومان شما چه دوربینی را پیشنهاد میکنید که بتونم جایگزین S4000 خودم کنم .
من خودم نظرم روی sx230 هست .
ولی به طوره کلی یه دوربینی میخام که کیفیت عکس خوبی داشته باشه . یعنی بزارم روی اتومات و از عکساش لذت ببرم ، نه مثل دوربینه الانیم از هر 5 تا عکس از یکیشون خوشم بیاد .
راستی یه سوال دیگه :
من امسال یه سفری رفتم که یکی از دوستانم CANON SX30 داشت و شاید نزدیک 200 تا عکس هم انداختیم . سنسور SX30 از نوع CCD هست در صورتیکه سنسور SX230 از نوع CMOS . حالا با این تصاویر فکر میکنید کیفیت عکس کدوم دوربین بهتره ؟
با تشکر
دوست عزیز دوربینی که روی اوتومات بهترین عکس رو بگیره وجود ندارهنقل قول:
حتی با بهترین دوربینهای حرفه ای هم شما باید مواردی مثل زاویه عکاسی فاصله سوژه و نور و مسائلی از این قبیل رو در نظر داشته باشید تا عکسهاتون با کیفیت خوب در بیاد
چون اوضاع بازار ارز خوب نیست و همه چی گرون شدهنقل قول:
هیچ چیزی از همون مغازه که دوربین رو خریدید نخرید گرون تر میدند
200-18 بهتره اما گرون تر هم هست
نقل قول:
فقط و فقط SX230 یا :10:SX220
این چی چییه ؟؟؟???
نقل قول:
داشتن سایبر شات که اصله به خصوص اگه چند مرحله ای باشه که بهتره
البته sx230 حدود 400 هست ، بله sx230 بهترین تا 400 هستنقل قول:
سنسور CCD برای اندازه کوچیک یعنی کامپکت ها بهتر از CMOS عکل کرده (توی نویز) اما توی سنسور های جدید CMOS این مشکل به نظر حل شده و تونسته جایگزین CCD بشه
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
CMOS و CCD چیست و کدام بهتر است ؟
کد:http://www.iranakasi.com/archives/1228
بین این دو دوربین کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
به جای خط تیره di.gikala.com رو بزارید.البته نقطه بین i , g رو بردارید
Nikon Coolpix P500
حدود 520 هزارتومن
کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Nikon-Coolpix-P500&Type=Specifications#Tab
.
Canon PowerShot SX30 IS
حدود 540 هزار تومن
.....کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-SX30IS&Type=Specifications#Tab
بین Canon PowerShot SX40 HS (حدود 600 تومن) با نیکون پی 500 (همون بالایی) کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
همچنین به این دوربین هم یه نگاهی بندازید
Nikon Coolpix L120
حدود 370 تومن
کد:http://www.-------------/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Nikon-Coolpix-L120&Type=Specifications#Tab
به جای خط تیره di.gikala.com رو بزارید.البته نقطه بین i , g رو بردارید
.
خدایی این سرچ کردن دیگه دیوونم کرده :)
نمیدونم چی بگیرم
سلام کدوم یکی از این ها رو بخرم؟
کد:http://www.digikala.co/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-EOS-600D-Kiss-X5-Rebel-T3i-Double-Lens
http://www.digikala.co/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-EOS-600D-Kiss-X5-Kit-EF-18-135-IS
SX30 و SX40 البته کمی صبر کنید تا قیمتش بیاد پاییننقل قول:
نیکون نه :13:نقل قول:
ارس عزیز من جوابتونو دادمنقل قول:
شما دومین نفری هستین که میگه نیکون نه:20:نقل قول:
چرا با نیکون ملت حال نمیکنند؟؟:18:
راستی sx30 که الان بیشتر از یک ساله تو بازاره و قیمتش حسابی افت کرده ( الان که میبینم قیمتش با سال گذشته فرق نکرده.بعد از یه افزایش شدید تو بهار و اوایل تابستون مجددا همون قیمت اولیه شدش)
فکر کنم منظورتون Sx40 باشه؟
تو یه ماه حدود 70 تومن اومد پایین ولی الان داره کم کم دوباره میره بالا
یکی میگفت سیل تایلند باعث میشه تا عید رم و هارد و ودوربین گرون شه و میگفت الان بهترین موقع خریده یا باید واستاد تا بعد عید
حالا گیج شدم چی کار کنم:41:
دیجی کالا 600d رو با دو لنز 18-55 & 55-250 IS
یا Kit EF 18-135 IS
می فروشه کدومشون بهتره؟
از نظر من از دیجی کالا نخری از همش بهتره :31: (کاملا جدی)نقل قول:
اما پیشنهاد من 250-55 + 55-18
به دلیل اینکه:
1-رنج مناسب تر از 18 تا 250 که تقریبا 2 برابر دیگری است.
2-لنز 55-18 از135-18 شارپتر است در نتیجه شما در یک بازه لنز بهتری دارید.
تنها نکته مثبتی که 135-18 داره اینه که نیاز شما رو به عوض کردن لنز و حمل بار بیشتر کاهش میده.
سلام
علتش چیه که از دیجی کالا نخرم؟
گارانتی نورنگار خوبه؟
دوربینی که انتخاب کردم از ی5100 نیکون بهتره؟
اول از همه به علت گارانتی.نقل قول:
دوم اینکه با این اوضاع آشفته آدم دوربین رو از مغازه میخره ازش مطمئن نیست چه برسه به اینترنت.
لنز کالای بسیار حساسی است و بسیار حساس به ضربه و ......
من نمیتونم بگم با چه گارانتی بخرید اما گارانتی های آفومار ، ایده آل، نورنگار و پارس الرمس محصولات کنون را گارانتی می کنند.
در مورد مقایسه هم یه مقایسه کوچیک اینجا شده ببینید بهتره.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=527736
خوب اخه فروشگاه ها خیلی قیمت پرت میدن
الان رفتم کانن Sx40 hs رو قیمت زدم میگه 690 !!!
بهش میگم گرون نمیگین میگه ارز 3 قیمتی شده و من تا 720 هم میفروشم.وقتی میگم 600 قیمت دارم میگه اون 30 آی اس هست(کلا همه دوربین ها رو بین 60 تا 100 تومن گرون تر میگفت)
حالا دیجی کالا نخریم خوب ایران دوربین هست که.تازه میشه حضوری رفت خرید و اینترنتی هم نخرید.اونم میگه 595 تا 603 تومن
کلا بد خورد تو ذوقم.حالا غروب دوستم رو میبینم اون خودش بازاریه ببینم اشنایی چیزی داره
عجب کشور مزخرفی هستیم
یک سوال دیگه این دوربین های slr تو بارون و صحرا آسیب پذیره؟
چرا دیجی کالا دو لنز 18-55 & 55-250 IS
یا Kit EF 18-135 IS
با یه قیمت می فروشه؟
برای اینکه مجموع قیمت این دو لنز با آن لنز برابر است!!نقل قول:
بسیار کمتر از دوربین های معمولی ولی بیشتر از دوربین های ضد آب و ضد گرد و غبار!!نقل قول:
یک سوال دیگه این دوربین های slr تو بارون و صحرا آسیب پذیره؟
کلا این مشکل فعلا همه جا هست حتی خرید اینترنتی!!نقل قول:
خوب اخه فروشگاه ها خیلی قیمت پرت میدن
الان رفتم کانن Sx40 hs رو قیمت زدم میگه 690 !!!
بهش میگم گرون نمیگین میگه ارز 3 قیمتی شده و من تا 720 هم میفروشم.وقتی میگم 600 قیمت دارم میگه اون 30 آی اس هست(کلا همه دوربین ها رو بین 60 تا 100 تومن گرون تر میگفت)
حالا دیجی کالا نخریم خوب ایران دوربین هست که.تازه میشه حضوری رفت خرید و اینترنتی هم نخرید.اونم میگه 595 تا 603 تومن
کلا بد خورد تو ذوقم.حالا غروب دوستم رو میبینم اون خودش بازاریه ببینم اشنایی چیزی داره
عجب کشور مزخرفی هستیم
اما اگه شما دو سه تا منع خوب برای قیمت داشته باشید همیشه میتونید مناسب ترین قیمت خریداری کنید.
(منظور کمترین افزایش قیمت کاذب بود.)
نیکون توی غیر حرفه ای اصلا خوب عمل نکرده :41:نقل قول:
Sx40 مدل ساله و البته گرون تر از اونی که باید باشه