PS3 Firmware 4.0 Realesed
حالا باید بگیم کی واسه 4 -- میاد :))
Printable View
PS3 Firmware 4.0 Realesed
حالا باید بگیم کی واسه 4 -- میاد :))
سلام دوست عزیزنقل قول:
از من میشنوی برو xbox بگیر و راحت بازیتو کن
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
دوستای عزیز کابل hdmi من کیفیتش خوب نیست . میخوام برم یکی دیگه بگیرم که ps3 رو وصلش کنم به مانیتور
چه مارکی و مدلی از همه کیفیت و سرعتش بهتره؟
حالا تا همین 3.7 بیاد کلی بازی هست!!!نقل قول:
FIFA 12
Assassins Creed
Need for Speed
Call of Duty
اینا بزرگتریناش...
نه خیر شما نگران نباشید من درست میگم شما اشتباه میکنی اسم این دانگلtrue blueهست و من مخفف دو کلمه اول رو گفتمjb2هم مخففjail break2هست که عوام اون اول به این نام نهادنش در حالی که اسم اصلی این دانگلtbهست.نقل قول:
اون لیست هم که دوستمون اونجا گزاشتن برای اونموقع بود که تیم اعلام کرد این بازی هارو به زودی به صورت کپی عرضه میکنه و بعضی هاشم کرد ولی بعضی هاش متاسفانه هنوز امکان پزیر نشده.
کو کجای اینجا نوشته داونگرید میکنه؟اگه هم نوشته باشه قطعا اشتباه نوشته.من منظور شما رو کاملا دقیق فهمیدم و فهمیدم که اطلاعاتتون غلط بود.
در ضمن اگه بحثی اینجا میشه به خاطر اینه که خیلی ها ممکن مثل شما فکر کنن و همه پروفایلتونو نمیخونن تا متوجه اشتباهتون بشن.فروم هم محیطی برای بحث هست نه سوال و جواب ساده.
در کل از ایجاد بحث منظور خاصی ندارم و اگر مشکلی بود حاظرم ادامه بدم و قطعا این کارم بحث به حساب میاد و مشکلی نداره
دوستانی که ps3 دارند لطف کنند بگن که میشه هارد اکسترنالی که توش بازی های ps3 هست رو به کامپیوتر وصل کرد و بکاپ گرفت لطف کننید راهنماییم کنید
من که دیگه خسته شدم این ps3 خم دیگه قرار نست ه-ک بشه . شاید تابستون که یه خورده گرون شد کنسولو فروختم شایدم رفتم تو کار اوریج ..
PlayStation®3 system software update version 4.00
4.002011-11-30
PS3™ system software version 4.00 was released on November 30, 2011. Version 4.00 adds or updates the following features.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 4.00
■ PlayStation®Vita system compatibility
You can now copy content such as music, video and image data, and games and other applications, from the PS3™ system to the PS Vita system and vice versa. You can also back up the data saved in the PS Vita system to the PS3™ system hard disk. You can also update the system software for your PS Vita system using the network features of the PS3™ system.
To use these features, connect the PS3™ system and the PS Vita system with a USB cable. Operations are done from the PS Vita system.
Settings
[Delete PS Vita System’s Backup Files] has been added as a feature under @(System Settings).
Game [PS Vita System Application Utility] has been added.
Other new or revised features in version 4.00
Setting
Upscaler output and Cinema conversion are now supported for Blu-ray Disc™ (BDMV) content.
"Blu-ray Disc™"and "Blu-ray™" are trademarks of the Blu-ray Disc Association.
You can now select the items you want to update under (System Settings) > [Automatic Update].
This feature is exclusively for use by PlayStation®Plus members.
[English (United Kingdom)] and [Portuguese (Brazil)] have been added as options under (Settings) > (System Settings) > [System Language].
PlayStation®Network
@ (Privacy Settings) has been added as a feature under (Account Management).
بله چرا نمیشه ... یه کپی پیست ساده است...!نقل قول:
دوستای عزیز کابل hdmi من کیفیتش خوب نیست . میخوام برم یکی دیگه بگیرم که ps3 رو وصلش کنم به مانیتور
چه مارکی و مدلی از همه کیفیت و سرعتش بهتره؟
به این میگن خبر خوب :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
چه مارکی دارید ؟ اگه hdmi به hdmi میخواهید من سونی بیشنهاد میدم خودم یک مدل ورژن 1.3 دارم 2 متری 20 تومن شهریور گرفتم مارک های ارزونم هست که حتما کیفیت ندارند. تو سایتش هم بروید که مدل که میخواهید انتخاب کنید و با اسم مدلش اشنا بشید و اینکه از نمایندگی اصلی بخرید. جدیدا مدل 3d هم سابورت میکنند.
توی این تابیک میبرسیدی بهتر بود
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=526217
خبر خوب چیه بابا.دیگه باید قید کپی خور رو بزنیم کلا.دیگه یا باید x360 بگیریم یا دستگاه رو اپدیت کنیم.نقل قول:
دوستان اورجینال باز میشه یه کم توضیح بدن که چه جوریه؟مثلا psn حال میده؟کلا اپدیت کنیم چه چیزی بدست میاریم؟
psn از دست نده مخصوصا home
من خودم خیلی آنلاین بازی نمیکنم ، فقط اویل ۵ و نید فور اسپید رو آنلاین میزنم .نقل قول:
ولی به طور کلی آنلاین خیلی حال میده ، Home هم زیاد بهش ور نرفتم :31: ولی خیلی باحاله .
البته PSN به گرد پای لایو هم نمیرسه ولی خیلی خوبه .
چقدر سرعت باشه برای یه بازی روون کافیه؟
تو وقتی حرف خود این فروم و قبول نداری چی بهت بگمنقل قول:
اطلاعت خودتو درست کن
کسی بخواد همچین چیزی بخره به این حرف ها گوش نمی کنه میره راجع بهش تحقیق می کنه از همون جایی هم می خواد بخره می پرسه
برو اینتو بشین بحث کن حال کن الکی بحث و ادامه نده با ادرس و قیمت بیا حرف زیاده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=523832
فکر کنم پینگت باید زیر 200 باشهنقل قول:
کدوم حرف این فروم رو قبول ندارم؟نقل قول:
من الان فقط حرف شما رو قبول ندارم چون اشتباه میکنید ولا غیر!!!!!!
فعلا که اطلاعات شما مشکل داره اگه ثابت شه من اشتباه گفتم مطمین باشید اصلاح میشه
بیشتر مردم ایران تحقیق رسمی شون تو اینترنت هست و به حرف فروشنده ها زیاد نمیشه اطمینان کرد برای همین رو حرف من و شما اعتماد میکنن و میرن چیزی میخرن و در کنارش از فروشنده هم مشورت میگیرن.
آخه دوست عزیز من به آدرس و قیمت نیازی ندارم
من حرفم اینه که شما دو چیز گفتید:
1-گفتید همه بازی هاروtbاجرا میکنه که نمیکنه!!!!وقتی گروه خودش میگه به زودی پس فعلا اجرا نمیکنه!!!
2-بعد گفتید دانگریدjb2تو تهران اومده.خوب این یعنی چی مثلا؟TBیا همونjb2کارش داونگرید نیست که شما مدرک داری داونگرید میکنه بگو.یا اگه مدرک داریASSASSINSرو اجرا میکنهVIDEOشو بزار.من میگم نمیکنه خوب دلیلشم واضحه چون خودشون گفتن فعلا اجرا نمیکنه.
والسلام
این بحث داره میکشه به اسپم من با دلیل میگم حرفتون غلطه توصیه میکنم اگه بازم مشکلی دارید بیاید پروفایل تا وقت تاپیک رو نگیریم اگه هم نیاز میدونید بحث برای جمع مفیده حاضرم ادامه بدم
دوستان من امروز فردا به 4 اپدیت میزنم ایشالا 3.73 هم حــک میشه :46:
من توصیه میکنم نکنی این کارو.چون خبرای خوب زیادی هست یکم صبر کنی بهترهKAKAROTOتونسته یه کارای خیلی بزرگی بکنی و فقط یه مشکل کوچیک داره و اونم چگونگی قرار گرفتن کد هایPS3هست.یه خرده صبر کنی بهترهنقل قول:
اگه با یاهو و گوگل پینگت زیره 300 باشه میتونی راحت بازی کنی البته پینگ بالاتر هم بچه ها تست کردن جواب داده به شرطی که تایم اوت نداشته باشی:46:نقل قول:
من قبلا داتک داشتم سرعت دانلودش 20 بود ولی راحت انلاین میزدم الانم پارس دارم سرعت دانلودش 10 برابر اونه بازم راحت بازی میکنم ظاهرا زیاد به سرعت دانلود ربط نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ببینم چی میشه اخه نمیتونم قید psn رو بزنم :31::40:نقل قول:
من توصیه میکنم نکنی این کارو.چون خبرای خوب زیادی هست یکم صبر کنی بهترهKAKAROTOتونسته یه کارای خیلی بزرگی بکنی و فقط یه مشکل کوچیک داره و اونم چگونگی قرار گرفتن کد هایPS3هست.یه خرده صبر کنی بهتره
سلام دوستان
من یه جایی از uncharted 3 گیر کردم.
فکر کنم دور و بر مرحله 7 باشه.
داخل قلعه است (شب) بعد از اون قسمتی که با استفاده از دوربین ستاره ها رو پیدا میکردی.
اینجا هم یه دوربین داری و بهت میگه یه چیزی رو پیدا کن تا در باز شه.
اگه کسی بازی کرده کمک کنه.
ممنون :40:
میری کناره قلعه وایمیسی (میگه L1 بزن)نقل قول:
بعد کناره قلعه(ساختمون بغلی) رو زمینش عکس ستاره هست با دوربین برو روش
این عکسی که گذاشتی واسه سرور تهران..با این که تهرانم هستی pinget زیاده...نقل قول:
تو با سرور لندن تست کن ببین پینگت چنده
---
انلاین بازی کردن با 128 هم میشه بازی کرد بشرطی که Pinget زیره 350 باشه اپلودتم از 22 کمتر نباشه
بالای قلعه که بودی L1 رو بزن تا از تو دوربین نگاه کنی. ورودی یه ساختمون اون سمت هست که نور پردازی شده و کلا تابلوئه. روی ورودی که بودی دوربین رو ببر بالا حله!نقل قول:
من دقیقا برای تست پینگ باید کجا برم؟ یا چیکار کنم؟نقل قول:
باید بری سایت زیر:نقل قول:
بعد هم با اون شکل ها یه سرور انتخاب میکنی و اسکن میکنه برات و سرعت دانلود آپلود و پینگ رو مینویسه براتکد:http://www.speedtest.net/
سلام قیمت ps3 الان چنده؟
نقل قول:
ببخشید منظورتون از سرور لندن و پاریس چیه ؟؟؟
ببین وقتی میری اون سایت و یه سرور انتخاب میکنی درجه اینترنتتو با اون سرور میسنجه.نقل قول:
مثلا اگه آمریکا رو انتخاب کنی یه فایل از سرور آمریکا دانلود میکنه و زمان رو سرعت مینویسه برات
بعد یه فایل رو تو همون سرور آپبود میکنه و زمان رو میفرسته.
بعد هم یه فایل رو دانلود و آپلود میکنه که میشه پینک بر حسب صدم ثانیه.
طبیعی که هر چی سرور از ایران دور تر باشه سرعت دانلود و آپلود میاد پایین و پینگ میره بالا
----------------------------------------------
باید تو تاپیک راهنمایی برای خرید کنسول+لیست قیمت ها مطرح میکردید.نقل قول:
ولی برای این که معطل نمونید بگم که قیمت ها به شرح زیره:
مدل160گیگ:420تومن
مدل320گیگ:490تومن
امضای من رو ببین ، برای من با این سرعت یک وقتهایی کم میاره و بازی گیر میکنه یا یهو میپره جلو یا مثلا توی اویل من یه ماجینی رو با توپ دستی میزنم 1-2 ثانیه بعد شوت میشه :31:نقل قول:
اره . kakarotoks یه کارایی داره می کنه.
ولی دوستان اگه بخوام ps3 خودمو بفروشم . چند بفروشم خوبه؟ 40g e
البته باید بگم که سرور خود بازی خیلی خیلی مهمه.مثلا بازی هایی که سرور اختصاصی دارن با پینگ زیر300هم جواب میده.البته سرعت دانلود و آپلود هم ای وسطا مهمهنقل قول:
-----------------------------------------------------
راهنمایی برای خرید کنسول+لیست قیمت ها:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
وقتی حرف خودتم قبول نداری چیکارت کنمنقل قول:
الکی هم حرف تو دهن ادم نزار اون موقع هم گفتم فکر کنم
با مدرک بیا جلو که نداری
ایول زود تر بزن تا کپی خور شه :31:نقل قول:
من دقیقا برای تست پینگ باید کجا برم؟ یا چیکار کنم؟[/QUOTE]
از سرور تهران تست نگیرید :21:نقل قول:
واقعا با این پینگ ؟ لک می زنه ؟نقل قول:
نقل قول:
از سرور تهران تست نگیرید :21:
واقعا با این پینگ ؟ لک می زنه ؟[/QUOTE]
والا من همه حرفای خودمو قبول دارم هر کدوم رو رد کردم شما بگو کدوم هستش؟...
دوست عزیز من با اون قضیه تمام بازی ها مشکلی ندارم و فقط برای این گفتم که اول مطمین بشید بعد پست بدید و قبول قبول هم دارم که گفتید فکر کنم.
بحث بعدی هم تینه که اول میگید داونگرید میکنه که نمیکنه بعد دو پستتون هم میگید اوناشو نمیدونم.
حرف من اینه که اول مطمین بشید بعد بگید خوب اینم مدرک تو فروم خودمون:
اینجا حرفی از داونگرید هست؟خوب نیست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=523832
قبول دارم تو پست های بعدی گفتید اوناشو نمیدونم ولی اگه من ازتون نمیپرسیدم بقیه فکر میکردن که واقعا داونگرید میکنه.
تنها حرف منم این وسط اینه که اول مطمین بشید بعد پست بدید کاری هم ندارم که بعد اینکه کسی بیاد و ازتون بپرسه اصلاحش کنید
کسی سیو انچارتد رو داره بزاره؟؟؟خودم یکی دانلود کردم نمیزاره که لود کنم.لطفا یکی برام سیو انچا 3 رو بزاره!
سلام دوستان...
یک عدد ps3 با هارد داخلی 500gb seagate دارم که حدود 1 ماه بیشتر ازش استفاده نکردم...
از دوستان اگه کسی خواست به قیمت بسیار مناسبی میفروشم..
کنسول کاملا سالم و در حد آک(با تضمین خودم) با دو عدد دسته اصل میباشد....
گفتم اینجا بفروشم و بچه های گل سایت ازش استفاده کنن بهتره تا برم بیرون بدم به این فروشنده های گرگ که 100 تومن میکشن روش دوباره میفروشند به یکی دیگه.
من مطمئن بودم که بازی های جدیدو اجرا می کنه که گفتم فکر کنم همشو که اینو قبول دارینقل قول:
فقط سر اون دانگل مشکل پیش اومد حالا دیگه همه چی حله ؟
این سیو خودم هست. بازی رو رو Normal تموم کردم و 47 تا جواهر هم پیدا کردم. الان دارم روی سطح Crushing بازیش میکنم و تا حالا 60 تا جواهر جمع کردم.نقل قول:
کد:http://s1.picofile.com/file/7201520214/PS3.zip.html
الان این چیه ؟ :31:نقل قول:
خدا خیرت بده رفیق.خیلی ممنونتم.ارور نمیده که سیو مشکل داره و مال یک یوزر دیگه هست؟؟آخه همیشه این مشکل داشتم.نقل قول: