نه رفیق الان خیلی وقته که امتیاز ساخت کنسول به چین داده شده...البته برای این طرف.
نگرون نباش کار همون چین هم درسته.
نه رفیق الان خیلی وقته که امتیاز ساخت کنسول به چین داده شده...البته برای این طرف.
نگرون نباش کار همون چین هم درسته.
سلام
مزيت xbox چيه آيا همون كاره كامپيوتر رو مي كنه
آخه من مي خواستم بخرم گفتم ببينم چه فايده هايي داره آيا ارزششو داره؟
ممنون
XBOX 360 یه کنسول بازیه. علاوه بر بازی می شه باهاش موزیک و فیلم پخش کرد. کاربرد دیگه ای داره؟نقل قول:
سلام
مزيت xbox چيه آيا همون كاره كامپيوتر رو مي كنه
آخه من مي خواستم بخرم گفتم ببينم چه فايده هايي داره آيا ارزششو داره؟
ممنون
در حالی که کامپیوتر گستره ی استفاده و کاربردش فراتر از اینهاست.
البته مزیت اصلیش بازی های بیشتر X360 هستش !
الان دیگه تنها بازی های انحصاری PC به كنسول ها هم راه یافتن(CRYSIS 2)و بازی های بزرگش هم كه اصلا برای PC نمیان!(ALAN WAKE)
برادران میگم RE5 دو نفره میشه؟!
FEAR 2 یا DEAD SPACE چی؟
بله اون 2 تاي ديگه نه !نقل قول:
برادران میگم RE5 دو نفره میشه؟!
دوستان با Xbox 360 میشه آنلاین بازی کرد تو ایران ؟؟؟؟؟
PC به طور کلی در زمینههای مختلفی کاربرد داره و از یه چیزی که کار اصلیش چیز دیگهایه ولی میشه باهاش کارهای دیگه هم کرد ، نباید انتظار داشت اون کارها رو به خوبی انجام بده .نقل قول:
مثل موبایلها که علاوه بر کارایی اصلیشون که زنگ خوردن و زنگ زدنه ، باهاشون میشه عکس گرفت ، آهنگ گوش کرد و یا بازی کرد . اما بازی موبایل رو میشه برای مثال با PSP مقایسه کرد ؟
حالا اگه فرض کنیم منظور از PC ، یه Gaming PC بوده . باید گفت که اون PC نسبت به کنسول قیمت بالاتری خواهد داشت و علاوه بر اون دردسرهای خاص خودش رو هم داره . مثلاً بعد از یه مدتی یه بازی جدید میاد که احتیاج به سختافزار قویتری داره یا کارت گرافیکش باید فلان شیدر رو ساپورت کنه یا رم بیشتری داشته باشه یا ...
فقط میمونه یه چیز ، و اون هم اینه که بازیهایی وجود دارن که انحصاراً برای PC تولید میشن مثل اکثر بازیهای استراتژی و یا بازیهای متفرقه مثل Crysis (که گرافیک و فیزیک فوقالعادهای داره و فکر نمیکنم هیچ بازی مشابهش وجود داشته باشه) .
به هر حال ناگفته نمونه ، PC توانایی این رو داره که از کنسول قویتر باشه که هم هزینه داره و هم کارایی نداره مگر در موارد خاص !!
نتیجهگیری اینکه اگه احساس میکنید خرید کنسول براتون یه هزینه اضافیه و به یه PC برای کارهاتون احتیاج دارید و فکر میکنید که بعضی مواقع هم میخواید باهاش بازی کنید ، و یا تمایل به اون بازیهای انحصاری دارید ، استفاده از PC معقولتره . در غیراینصورت ، بی بر و برگرد باید رفت سراغ کنسول .
بله میشه بازی کرد ، اما ۲ تا مشکل اساسی وجود داره .نقل قول:
اول از همه اینکه خطوط اینترنت ایران کیفیت لازم رو برای بازیهای آنلاین ندارن .
دوم از همه هم اینکه اکثر کنسولهای موجود در ایران مد شده هستند و بازیهای کپی ، بن شدن دستگاه رو به همراه خواهد داشت که منجر به قطع شدن دسترسی کنسول به LIVE ، آپدیت نشدن دشبرد و از کار افتادن هارد میشه (البته بچهها میگن که هارد رو میشه دوباره درست کرد)
بنابراین اگه اینترنت سرعت بالا با ping پایین دارید ، یا باید دستگاه و بازیهای اورجینال بخرید که گرون هستن و یا باید توکل به خداکنید و با سلام صلوات آنلاین بازی کنید تا بن نشید یا اگر هم شدید اون عواقبش براتون اهمیتی نداشته باشه .
البته یه راه حل دیگه هم میگن قراره ارائه بشه که دستگاههای کپیخور از دید سرورهای LIVE مخفی بمونه و متوجه مد شده بودنش نشن ، که هوز خبری ازش نیست ولی بنده شخصاً بهش امیدی ندارم . (iXtreme LT)
بله ساخت چین هست. یعنی کلا ایکس باکس رو چین برای اسیا می سازه . در مورد کیفیت هم باید بگم که x360 جنس درجه 1 چینی هست و کاملا تحت لیسانس ماکروسافت هست مثل نوکیا که الان بیش از 90 درصد گوشیهاش رو چین میزنه.نقل قول:
مرسی از شما دستگاه ارجینال توی ایران پیدا میشه ؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟؟؟نقل قول:
اگه منظورتون از دستگاه اورجینال اینه که کپی خور نشده باشه باید بگم که بله پیدا میشه.نقل قول:
سلام
اطلاعات کامل در مورد هارد 20 گیگ میخواست وچقد بازی میشه روش نصب کرد نازش قیمتش چنده یه دونه دست دوم 30 تومن خوبه بخرم؟؟
با اومدن dashboard جدید و فشرده شدن بازی ها باز هم بستگی به بازی داره ولی معمولا 2 تا بازی نصب میشه چون 13 گیگ free دارهنقل قول:
و بازی هایی مثل borderlands و halo odst چون 3 گیگ میگیرن اگر از این دست بازی ها باشه بیتشر نصب میشه
اکش الان اصلا نیست چون حتی 60 هم پیدا نمیشه ولی اخرین جایی که داشت اک میداد 45
به نظر من 30 خوبه به شرط سالم بودن ولی میتونی با 60 تومان هارد 120 گیگ هک شده بخری خیلی به صرفه تره
ممنون سونیکساس عزیز (اینم شد نام کاربری:31:)نقل قول:
ولی من نتونستم دقیق بفهمم چی به چی هست اگه ممکنه یه کوتاه خودت زحتمشو بکشی به ما بگی.
2...3 تا مهمش باشه کفایت میکنه.؟؟
من XBox 360 آرکید جاسپر دارم .هر DVD بازی رو توی درایور می ذارم صدا هایی مثل چرق چرق از درایور می شنوم .مخصوصا قسمت های سنگین بازی ها .آیا تعمیر میشه ؟ چه قدر میگیرن درستش می کنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من هم چینیه ولی مال یکی از دوستان که باهاش دعوام هم شده ، ساخت آمریکاست .نقل قول:
سلام
جدیدا یه پچ از بازی Pes2010 واسه 360 اومده میخواستم بدونم چجوری میشه ریختش تو بازی...تو تاپیک خودش پرسیدم گفتن بیام بخش کنسولا... بدون داشتن هاردم میشه؟؟
من تلوزيون samsung lcd 40 inch full hd دارم ولي هر چي تنظيمات تصوير را تغيير مي دم به كيفيت دلخواه نمي رسم يعني يا خيلي تصوير تيره هست يا--- و كلا بگم هنگام بازي كردن يك بازي مثل آندركاور حالتون از هر چي كنسوله به هم مي خوره و ترجيح مي ديد كه بريد با موبايل بازي كنيد-در حالي كه تصوير اين بازي روي مانيتور كامپيوتر خيلي هم بد نيست- كابل HD هم دارم - بهترين تنظيمات از نظر CONTRAST AND BRIGHTNESS AND COLOR AND SHARPNESS براي اين كنسول چيه؟
برای XBox 360 آرکید کدوم هارد می ارزه ؟ 20 یا 120
دوست عزیز شما اول از همه تو تنطیمات خود کنسول برید در قسمت Display سپس قسمت Reference Levels بعد به سه گزینه برخورد میکنین که باید ازین سه تا گزینه intermediate را انخاب کنید تا محیط بازی از نظر تاریکی متعدل بشه. در مورده تنظیمات tv ها با هم فزق میکنن اما شما اگه میبینید محیط بازی تاریکه می تونید contrast را افزایش بدید.نقل قول:
برای XBox 360 آرکید کدوم هارد می ارزه ؟ 20 یا 120
پدرام جون هارد هک شده چیه بن نشده میشه بازی روش نصب کرد چه فرقی با هارد تازه داره شهر شما از این هارد ها هست>
شما خودت دیدی ؟نقل قول:
نوشته made in usa ؟
من که چیزی نشنیدمنقل قول:
اگه هم باشه از این هاس که دستکاری شدست که باید جدا write بشه
ولی اگه official باشه مثل dlc میمونه و نیاز به hdd داره
هارد laptop هست که با یک پروسه حکش میکنن و البته به قاب خود هارد original نیازه که اونم 30 تومان قیمتشهنقل قول:
بازی میشه روش نصب کرد
الان تقریبا همه فروشگاه های معتبر میفروشن
برای xbox 360 آرکید چه هاردی می ارزه؟ 20 یا 120
برای xbox 360 آرکید چه هاردی می ارزه؟ 20 یا 120
منی که در حال حاضر بدون دیسک اکتیو همه ی بازیها رو اجرا می کنم آیا می تونم بعد از نصب آنتی بن با امنیت کامل وارد live بشم؟!
لطفا لینک آموزش نصب آنتی بن رو بذارید!
یه سوال هم راجع به فورزا 3 دارم این بازی دو دیسکه و منم هر دو رو تو هارد ریختم ! همون اول که وارد بازی می شیم می نویسه
آیا شما می خواهید دیسک 2 رو نصب کنید و بعد از این که yes رو میزنم می نویسه دیسک 2 رو وارد کنید! دیسک 1 رو اجکت
می کنم و دیسک 2 رو میذارم ولی بعد از این که ok می کنم بازم می گه دیسک 2 رو بذارید ! منم هر کاری کرم بازم همینو
می نوشت آخرشم گفتم نمی خواد نصب کنم ولی پیغام داد در این صورت بعضی از ماشینها و ... رو از دست میدید !
حالا چطوری می تونم دیسک 2 رو نصب کنم !؟
( نکته : منظورم از این که تو هارد ریختم اینه که از سلامت هر دو دیسک اطمینان دارم !)
انگار سوال های من جواب نداره !!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه راجع به LIVE دارم!
هر جا که حرف از XBOX LIVE و PSN وسط میاد اینم ذکر می شه که شبکه ی PS3 رایگانه که این یه برتری بزرگ نسبت به ایکس
باکس لایوه ! ولی در عوض شبکه ی XBOX LIVE بسیار بهتر و گسترده تره ! در ضمن من برای ایکس باکس لایو یه سری گلدن کارت
های گرون قیمت دیدم که اصلا سر در نیاوردم واسه چیه و روم نشد از فروشنده بپرسم ! یعنی برای وصل شدن به لایو باید حتما
باید از اون گلدن کارتای گرون قیمت داشته باشیم !
خوب معلومه هارد 120 . هارد 20 الان 50 تومن در صورتی که هارد 120 را میدن 100 تومن.نقل قول:
ما چیزی به نام انتی بن نداریم .قراره یه چند وقته دیگه یه اپدیت درایو بیاد که به وصیله اون بشه با امنیت رفت تو لایو.نقل قول:
در مورد فورزا هم بگم که شما اول از همه بازی را از روی هارد پاک کنید بعدش دیسک 1 را بزارین بعد زمانی که پیغام نصب دیسک 2 توی منوی بازی براتون اومد yes را بزنید تا دیسک 2 نصب بشه بعد که دیسک 2 نصب شد بیاین در محیط داشبورد و دیسک 1 را نصب کنید (یعنی بریزید روی هاری) . بعدش دیگه حله.
سلام دوستان من دیروز بازی Call of Duty 3 رو برا X360 خریدم همونجور که میدونید این بازی قدیمیه میخواستم بدونم حتی تو ای بازی نمیشه الان لایو بازی کرد؟یا بن میشم؟ضمنا دستگاه من رو آخرین فریم ور نیست
ضمن اینکه محلت gold من به زودی تموم میشه حیفه به نظر شما این ریسک رو بکنم؟
ممنون
سلام خددمت شما با عرض پوزش من چنتا سوال دارم
راستی من هارد رو خریدم . 120 مشکی از رو الیت برداشتن 145 تومن از nextgen
1-هارد روگرون خریدم؟
2- اگه با درایو کپی خور شده تو لایو بچرخم و online بازی نکنم بن میشم؟ در ضمن من یه بار یه بازی رایتی online بازی کردم
3- اگه قفل wave4 رو رو بدم واسم بریزن بن نمیشم؟ با این سی دی هایی که یه بار میزاری تا wave4 اجرا شه چی بازم بن میشم؟
ببخشید اگه میشه جواب من رو بدید
ممنون
ببخشید اگه میشه جواب منم بدید
نقل قول:هارد اصولا قيمتش هميشه همين قدر بوده الان من قيمت ندارم . البته فكر ميكنم براي هارد دسته 2 گرون باشهنقل قول:
در مورد لايو هم سوالاتون مشترك هست پاسخش ! شما كنسول رو كپي خور كني اولين بار كه وصل شي به لايو امكان بن شدنت هست . كاري ندارن به اينكه بازي بكني يا نكني اگه كپي باشي شناسايي ميشي
يك مقداري صبر داشته باشين تمام مشكلات حل ميشه به راحتي .
اهان گرفتم پس ربطی به بازی کردن یا نکردن نداره به نظر شما قید لایوو بزنم ضرر نمیکنم؟؟؟؟ لطفا نظرتون رو بگید
والا الان همه ي ما داريم ضرر ميكنيم چون امكانات بسيار زيادي رو از دست داديم اما چاره چيه . يا بايد هر سال يه كنسول بخرين يا اينكه كپي خورش نكنين و بازي اورجينال بگيرين . ميتونين يه كنسول كپي خور نشده هم بگيرين و بازي هايي كه ميخواين آنلاين بازي كنين رو براش به صورت اورجينال تهيه كنيد و از امكانات لايو هم استفاده كنين .نقل قول:
اینو میگم...نقل قول:
توش فایلایی با پسوند bin دارهنقل قول:
شما ابتدا تنظیمات LCD TV تون رو به حالت Default در بیاورید و بعد همانطوری که دوستان گفتن در تنظیمات میزان سایه روشننقل قول:
یا همون (Reference Level) گزینه ی Intermediat رو انتخاب کنید.
سپس وارد تنظیمات TV شده و گزینه ی Back light رو روی متوسط یا کمی بیشتر قرار بدید.
سعی کنید رنگ رو روی 45 الی 50 تنظیم کنید و تن سیاه رو روی تیره یا خاموش قرار بدید.
رنگ پوست رو صفر کنید(معمولا روی حالت Default هست)
اکثر تنظیمات مثل وضوح و کنتراست و برایتنس رو روی 50 درجه قرار بدید و وضوح رو روی 45 درجه.(در کل بهترین درجه بین 60 تا 45 هست)
شما بیشتر تو چه حالتی بازی میکردین ؟ افقی یا عمودی ؟نقل قول:
امکان داره آرمیچرتون از حالت calibrate در اومده که اونم قابل تعمیر هست.
1-یکم گرون خریدینقل قول:
2-به احتمال99.99% :31:
3-چرا بازم BAN میشین .
باید صبر کنید تا LT بیاد
خُب LT هم براي LITE ON اومد ! اطلاعات فوق العاده بيشتر :
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=27688
من فکر نمیکنم که درایو دستگاه مشکلی داشته باشه چون من هم وقتی بازی را از روی درایو اجرا می کنم یه همین جوره حتی درایو ps3 هم همینطوره و لی نه به اندازه x360 در ضمن هرچقدر که dvd هایی که بازی ها روش رایت شده کیفیتشون پایین باشه صدای لنز درایو هم بیشترهنقل قول: