362 مگ واسه تورنتی به اون حجم خوبه.نقل قول:
ولی ایکاش از همون اول،حجم آپلودتو روی 8 یا 9 میذاشتی.واسه سرعت 128 این استانداردشه:11:
362 مگ واسه تورنتی به اون حجم خوبه.نقل قول:
ولی ایکاش از همون اول،حجم آپلودتو روی 8 یا 9 میذاشتی.واسه سرعت 128 این استانداردشه:11:
نه مشکلی نداره.... می تونی از هر نرم افزاری که بخوای استفاده کنی.نقل قول:
تنظیمات هم معمولا نرم افزار ها یک بخش باسه تست تنظیمات دارن که یکم بگردی احتمالا پیدا می کنی:46:
سلام،دوستان من ديشب يه تورنت دانلود ميكردم كه seed هاش زياد بود فكر كنم 30 به بالا
بعد stop اش كردم الان كه دوباره زدم دانلود شه seed ها صفر شدن!!!
آپلود ميكنه ولي دانلود نه!!! چكار بايد بكنم ؟
وضعيت peer ها هم به اين صورته : (210)25
من تو حالت عادی با 20 دانلود میکنم اما با تورنت که میام دان کنم منشه 10:24:چرا؟! مگه نمیگن سرعت تورنت بالاتره !؟
دوستان من فکر میکنم مخابرات پورت های تورنت رو بسته چون دیگه نمیتونم باهاش دانلود کنم
کسی سرویس مخابرات داره؟ تورنتش کار میکنه؟
من مخابرات دارم کار میکنه ولی سرعتش پائینه
مگه میتونه پورت تورنتو ببنده؟!
سرعت تورنت بستگی به یه سری شرایط داره.(چون سروری در کار نیست)(تو همین تاپیک توضیح داده شده)نقل قول:
نقل قول:امکان بستن پورت هست.سعی کنین از تو تنظیمات برنامه(که معمولاً ساده هم هست)پورت رو عوض کنین.(یا برنامه رو مجبور کنین یه پورت رندوم واسه خودش انتخاب کنه)نقل قول:
جطوري ساده هست؟ توضيح بدين لطفا بايد چيكار كنيم؟ من الان دانلود رو 96 درصد مونده با qtpprentنقل قول:
چيكار كنم seed هاش صفره ؟
نقل قول:مشکل پورت رو باید ببینین نرم افزار به شما ارور داده یا نه...معمولا در یک بخش از نرم افزار علامت هایی برای نمایش وضعیت پورتی که نرم افزار استفاده می کنه نشون میده.نقل قول:
همچنین پیشنهاد هم می کنم ترکرهای فایل تورنتت رو چک کنی چون ممکنه از کار افتاده باشن ( چون یهو مفقود شدن این همه سید ( اگر تورنت خیلی جدید نباشه ) غیر معموله )
از بخش وضعیت فایل تورنتت یک عکس بگیر و بزار تو انجمن که بررسی کنیم.
نه نرم افزار ارور نداده،فقط يهو seed ها صفر شدننقل قول:
نو 96 گير كرده فقط آپلود ميكنه :41:
چطور تركهاي فايل تورنت رو چك كنم، من الان تو يه سايت ديدم كه چند تا ترك گذاشته بود و گفته بود اينارو
تو propertis و اون جاي خالي كپي كن مشكل حل ميشه، ولي نشد:41:
تاريخ آپلودشم اينه :
2008-07-28 12:51:06 GMT سيد ها 0(0)
پيرها14(38)