مرسینقل قول:
امسال این دست فروم دارهای بسیار کم هستند.
ولی چرا مسله اینقدر پیچیده شده ، تمام هزینه ای که باید بشه زیر 4 تومنه که قصد ندارم یه دفعه همه رو با هم بگیرم همیشه برای من همینطور بوده
CD player یک تومن + آمپ هم دوبرابر چیزی که شما پیشنهاد دادید که میشه 1 تومن + هدفون هم 1.5 + 500 تومن هم هزینه های جانبی.
که این برای سالهای سال براتومن موندگاره و هر روز و هر سال دوره توی سایتها و فروشگاهها نمی گردید که یه مدل دیگه بگیرد به این هم توجه بشه لطفآ
بعید میدونم نتیجه کار چیز کم ارزشی از آب در بیاد ولی ظاهرآ شما مخالف هستید.
درباره سبکهایی که دوست دارم وبا علاقه بیشتری گوش میدم توی پست های قبل توضیح دادم و گفته شده که این هدفون برای گوش دادن به سبک الکترونیک خریداری نمیشه همونطور که گفتم تاکید این سبک بر جزییات نیست و از بین سبکهایی که هدفون %100 ساپورت کامل میکنه میتونم انتخابی از روی علاقه داشته باشم و اگه از سبک راک زیر مجموعه پاپ یا سافت رو هم اضافه کنید برام پیشنهاد بسیارعالیتری هستن تا متال.نقل قول:
اگه منظورتون 24/192 هست اونم سبک الکترونیک که بعید هست با 16/44 تفاوتش رو حتی بشه با دستگاه ندازه گیری کرد دیگه چه برسه به . . .
سبکهای الکترونیک از این لحاظ بسیار بسیار فقیر تر از این حرفها هستن متاسفانه
من اومدم اینجا مطرح کردم که حرف رک و حساب بشنوم OK پس از این بابت اصلآ نگران من نباشید.
بسیار ممنون و موفق باشید.
به خاطر مسائلی که پیش اومده تماس گرفتم با نمایندگی بایر اونها گفتن t1 رو ندارن ولی اگه اوکی کنم با قیمت 1.2 برای تحویل 2 ماهه میتونن به دستم برسونن اگه سفارش شخصی بدم که برای پستش بالای 100 باید جدا پرداخت بشه