با تبریک فراوان :n02:
این سیمئونه دقیقه 120 چی شد پرید تو زمین بقه واران رو گرفت؟!
با تبریک فراوان :n02:
این سیمئونه دقیقه 120 چی شد پرید تو زمین بقه واران رو گرفت؟!
بچه ها فکر کنم فقط خودمون موندیم تو سایت، طرفدارای تیمای دیگه که تا 92:40 خوشحال و خندان بودن رفتن لالا:n10:
حالا که فقط خودمونیم شادی منشوری بکنیم؟!:n02:
به قول خوزه مورینیو تا دقیقه 92 همه چیز عالی بود ، تا اینکه در دقیقه 93 ناگهان یک تلویزیون از پنجره پرت شد بیرون !نقل قول:
ه ها فکر کنم فقط خودمون موندیم تو سایت، طرفدارای تیمای دیگه که تا 92:40 خوشحال و خندان بودن رفتن لالا:n10:
حالا که فقط خودمونیم شادی منشوری بکنیم؟!:n02:
تبریک تبریک :n12:
قهرمانی اینجوری خیلی حال میده
یعنی واقعا قهرمانی دراماتیکی بودش
این بازی نشون داد که وقتی یه تیم یه هدفی داره حتما بهش می رسه وقتی هم تیم داشت قهرمانی رو از دست می داد با توجه بازیکنا جنگیدن و گفتن حقمون نیست بعد این هم برد مقابل تیمای بزرگ ، قهرمانی رو اینجوری از دست داد و تا آخرین لحظه برای قهرمانی جنگیدن و حقشون رو هم گرفتن
نکته جالبی هم که به نظر می رسه اینه که توی دو فینالی که امسال رئال داشته هر جفتشو گرت بیل توش گل پیروزی رو زد و تاثیرگذار بود و معلوم شد الکی برای این بازیکن خرج نشده و بازیکنای بزرگ توی بازی های مهم تاثیرشون رو نشون میدن
در کل این قهرمانی مبارک همه رئالی ها و مدتها باید خوشحالی کرد
بدون شک کریس هم امسال هم باید توپ طلا رو بگیره مگه اینکه بازیکنی بخواد معجزه کنه تویه جام جهانی!
آقای گل لالیگا
آقای گل cl
کفش طلای اروپا
قهرمان جام حذفی
قهرمان cl
شکستن رکورد گلزنی تاریخ cl
و...
خیلی خیلی مبارک باشه
آی حال داد این قهرمانی
وای دوستان خیلی خوشحالم....
یعنی یه گل خیلی بد خوردیم....و لی یه گلی زدیم که حرص در آره از نوع تیم ملی....
تا دقیقه 82 دلهره داشتم که انگار وداع باید کرد....ولی با توجه به پرس هی استرسم بالا میرفت تا جایی که دقیقه 91 که کرنرا شروع شدن قلبم داشت میومد تو دهنم...(البته داورم به این استرس با توجه به اعلام نکردن وقت های اضافه تا دقیقه ی 91 افزود....):n02:....و بعــــــد،هیچی نبود جز راموس....یعنی از 90 به بعد مگفتم راموس جون یه کاری بکن ،الان وقت گل زدنته.....وقتی گل زد خدا میدونه از خوشحالی یه دور دور خونه رو زدم....:n02:
بیلم که دو تا موقعیت گلو بلبلو از دست داد داشت دیگه حرصم در میومد....ولی با هد میلیمتری ای که زد دیگه عاشقش شدم.....
بعد که مارسلو گل زد(یعنی خیلی دوست داشتم که بزنه) دیگه خیلی حال کردم و هی تو ذهنم میگفتم چی میشد اگه رونالدو ام سهیم بود...که پنالتی و سوووووووووت...:n12:
برد رو تبریک میگم و بازیکنا واقعا" جنگیدن....بازیکنای تیم حریفم جنگیدنا ولی از نوع بدنی جنگیدن.....
و از این که رونالدو خیلی کناره گیری میکرد از بازی کردن با توپ ناراحت بودم تا که فهمیدم تقریبا" به این علت فشار نمیاره که شاید اگه مصدومیتش بالا بگیره دوباره جام جهانی رو از دست بده...یعنی اگه تو جام جهانی ام پرتقال تا 1/4 نهایی بره واقعا" دیگه ام سال توپ طلا رو میگیره....
+
آقای خیابانی دستش درد نکنه که از دقیقه ی 57 که تعویض میخواستن بکنن میگفت جامو از دست داد رئال....:n15:
+
سانسور های زیبایی هم طی بازی شد که یه سری فحش زیبا تر نثار سانسور چی شد....:n09:
خب دوستان تبریک میگم...اتلتیکو هم تیم شایسته ای بود.
اما داور چرا 5 دقیقه وقت اضافه گرفت؟
تبریک فینال بیاد موندنی بود داشتم خاموش میکردم که گلو زد:دی
مارسلو بهترين شد، بيل بهتر هم ميشود
اظهارات آنچلوتي پس از قهرماني رئال مادريد
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: نتيجه تغييرات را با همراهي بازيکنانم در بازي نهايي با قهرماني اروپا گرفتيم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلو آنچلوتي پس از کسب پيروزي 4 بر يک تيمش در مصاف فينال ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: همه هواداران از کسب اين پيروزي و موفقيت خوشحال هستند. اين موفقيت براي هواداران شور و نشاط زيادي به ارمغان دارد که کمک ميکند کارها را در آينده بهتر انجام دهيم.
به گزارش فارس , وي ادامه داد: در فصلي که سپري شد، تلاش شد يکسري تغييرات در رئال ايجاد شود که بازيکنانم با روحيه حرفهاي در اين زمينه قدم برداشتند و نتيجه همراهي خود را با کسب اين موفقيت گرفتند.
آنچلوتي در مورد مارسلو که زننده گل سوم تيمش در اين مصاف بود، اظهار داشت: مارسلو از اينکه از ابتدا در ترکيب قرار نگرفت، ناراحت بود. اما وقتي به بازي آمد تا حد بهترين بازيکن ميدان خود را نشان داد.
او همچنين در مورد گرت بيل که در ديدار مقابل اتلتيکو مادريد گل دوم را زد، اظهار داشت: بيل در بهترين زمان ممکن گلزني کرد. اطمينان دارم فصل بعد باز هم عملکرد بهتري را از طرف او خواهيم ديد.