رسما مزخرف ترین سال بود امسال.........:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ادعای مربی العربی
امضای پیش قرارداد ژاوی با العربی قطر
سه شنبه 27 خرداد ساعت 23:05
باشگاه العربی از سال 1997 قهرمان قطر نشده است
آی اسپورت - آینده ژاوی هرناندز در بارسلونا بار دیگر مبهم تر از همیشه به نظر می رسد. به ادعای دیجی اسپورت و به نقل از دن پترسکیو مربی تیم فوتبال العربی قطر ؛ ژاوی هرناندز کاپیتان دوم بارسلونا با این باشگاه قطری یک پیش قرارداد را به امضا رسانده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پترسکیو عنوان داشته : "ژاوی با ما یک پیش قرارداد امضا کرده . با وجود اینکه از باشگاه های دیگر نیز پیشنهادهای زیادی به او رسیده است. من به شخصه روی قولی که او به ما داده و این پیش قرارداد حساب می کنم.
به اعتقاد من ژاوی علاوه بر اینکه فوتبالیستی بزرگ است؛شخصیت برجسته ای نیز دارد. فوتبالیست هایی در سطح او متواضع و فروتن هستند . او الان در جام جهانی حضور دارد و ترجیح می دهم روی این موضوع بیشتر از این صحبت نکنم"
لازم به ذکر است که باشگاه العربی از سال 1997 قهرمان قطر نشده است و پترسکیو با بستن قراردادی دو ساله قصد دارد به این ناکامی خاتمه دهد . یکی از راهکارهای پترسکیو و العربی به خدمت گرفتن ژاوی است.
پ.ن:مزخرف ترین سال بود: تیتو رو از دست دادیم:n28:.......کاپیتان پویول رو از دست دادیم:n27:.....مهندس تیممون باید بره قطر:n29:....هیچ جامی بعد از سال ها نگرفتیم.:n15:
لعنت به مدیرای بارسا:n21:......خدا کنه زودتر فقط این انتخابات برگزار بشه فقط برن و نحسیشون رو هم از باشگاه ببرن.