منم آپدیتو نصب کردم ولی احساس میکنم بدتر هم شده!.شده یه چیزی تو مایه های فیفا 12نقل قول:
گلای تخیلی،به قول خودت زیر توپ زدنایی که مستقیم میرسه به بازیکنش و ...
البته از دید من اینطوری شده و شاید واقعا اینطوری نباشه و من اشتباه میکنم
Printable View
منم آپدیتو نصب کردم ولی احساس میکنم بدتر هم شده!.شده یه چیزی تو مایه های فیفا 12نقل قول:
گلای تخیلی،به قول خودت زیر توپ زدنایی که مستقیم میرسه به بازیکنش و ...
البته از دید من اینطوری شده و شاید واقعا اینطوری نباشه و من اشتباه میکنم
حداقل توی 12 اینقدر وضعیت خراب نبود . الان CPU هر جور که میزنه زیر توپ دقیقا توپ به جایی میره که بازیکنش وایساده !
توی محوطه حریف خط کردم دروازه بانش پشت توپ ایستاده بود و یک شوتی زد که دست کمی از سرعت نور نداشت و دقیق رسید به بازیکنش و بازیکنان من هم عین ماست وایساده بودن !
آخرش هم تقریبا تک به تک شد و توپ رفت توی گل . بعد ما هر کای میکنیم نمیتونیم از این جور برنامه ها پیاده کنیم .
من نمیدونم این چه ویژگی است که به بازی اضافه شده !!!! حالمون رو به هم زده .
نقل قول:
یکی بزرگی کنه و جواب ما رو بده :19:
نقل قول:عزیزم چرا داد بیداد راه انداختی؟ :sq_14:نقل قول:
:31:
ببین این تنظیمات رو از جایی کپی نکردم ، چیزی هستش که روی سیستم خودم باش بازی میکنم ، همچنین این تنظیمات رو واسه CPU Gameplay Customisation
هم Set کرده ام...
من بیشتر با آدم بازی میکنم تا هوش مصنوعی...
دیگه عنوان پارامتر هارو نمینویسم چون به ترتیب همه جا یکی هستش:
محتوای مخفی: ///
بعضی وقتا وقتی به توپ ازاد هست برای خودش میخوام بازیکنم را ببرم به سمت توپ یه دفه وسط راه انگار پشیمون شده باشه مسیرش رو عوض میکنه و از کنار توپ میره کنار و بازیکن حریف میره توپو میگیره!!!! (چرا واقعا؟؟؟)
بعد اینکه روش یک دو کردن چطوریاس؟؟؟
این که وسط راه پیشمون میشن چیزی نیست . شده بعضی وقتها بازیکنان قفل میکنن و سمت توپ نمیرن تا موقعی که CPU توپ رو بگیره .
اون موقع بازیکن تحت کنترل ما فعال میشه .
برای یک و دو هم کلیدی که با اون یار عوض میکنید رو بگیرید و دکمه پاس رو بزنید .
اره به نظرم این یک باگه که بعضی وقتها cpu تشخیص میده توپ الان ماله حریفه نه تو .نقل قول:
توی فیفا کنترل بازی توی دوتا موده . اگه توی مود attack باشیم خودش میره توپ رو میگیره اما اگه توی مد دفاع باشیم خودش نمیره بگیره . به نظرم یک باگه چون اشتباه تشخیص میده . با اینکه ما به توپ نزدیک تریم منتهی ما رو میبره به حالت دفاعی و حریف رو حالت هجومی که میره توپ رو میگیره و در عوض ما jockey میکنیم .
مثل اینکه توپ یه جای زمین باشه و تو از یه سمت و cpu از سمت دیگه بخواین به توپ برسین . خود هوش مصنوعی مضخرف بازی از همون اول تشخیص میده که کی به توپ زودتر میرسه و اون رو میبره توی حالت هجومی چون شاید طرف بخواد شوت سر ضرب بزنه .
واسه یک و دو هم LB رو بگیر و یه پاس بده . بازیکنت پاس رو میده و خودش سریع میدوه جلو و پاس دوم رو خودت باید بدی . در واقع یک و دو نداریم مگه اینکه خودت درست کنی . فقط اینطوری داریم که بازیکنت پاس میده و خودش میره جلو . حالا میخوای پاس بده یا پاس نده .
آپدیت فیفا 13 رو از کجا بگیرم!!؟
واقعا اون کسی که اولتیمیت تیم رو ساخته با په عقلی اومده این کارو کرده که بازیکن ها قرارداد هاشون بعد 3-4 تا بازی تموم میشه و باز باید بری تمدید کنی ؟!!!!!
اینجوری هر چی پول جمع میکنی که باید بری قرارداد بخری که ! اونم واسه یک مشت بازیکن آشغال که توپ بلد نیستن استپ کنن
جدا خیلی خیلی مسخرس ! یک بازی میکنی بعدش میبینی 8 تا بازکنت قرار دادشون تومو شده با این 3-4 بازی قبل همرو تمدید کردی
بعدم هرچی پول گیرت اومده باید بری پک بخری که توش آیا 2-3 تا قرار داد باشه و مشت بازیکن آشغال دیگه
اولتیمت تیم خیلی حال میده منتهی اولاش خیلی ادمو جر میده من حوصله نداشتم برم ولی دوستم یه تیم رو براه کرده که خیلی خفنه تو 12 خیلی تیمش خوب بود الان هم دو سه تا بازیکن داره واقعا معرکه هستند ولی خب حوصله میخواد که من ندارم همین که شما میگی بعد از چند ین بازی باید بری تمدید کنی حال گیری به تمام معنانقل قول: