سلام
لطفا یوزر واس انتی ویدوس نود 32 واس منم بفرسین
Printable View
سلام
لطفا یوزر واس انتی ویدوس نود 32 واس منم بفرسین
فرستادمنقل قول:
نود32 بلاکشون کرد مشکلی ندارن و بخاطر گذاشتن فعال سازه و اخطار دروغین میده
در اسمارت سکیوریتی چه شکلی میشه ارتباط یه برنامه با اینترنت رو مسدود کرد؟
اگر firewall برنامه ی اسمارت سکوریتی رو روی حالت interactive قرار بدید اگر هر برنامه ای بخواد به اینترنت کانکت بشه و یا داده ای رو بفرسته و یا دریافت کنه از شما سوال میشه و میتونید کاری کنید که ارتباطش برقرار نشه ولی اگر خودتون میخواهید یک برنامه رو معرفی کنید میتونید این مسیر رو طی کنید : setup_enter advanced setup_network_personal Firewall_rules And Zones_ و از قسمت zone and rule edit روی setup کلیک کنید تا یک پنجره باز بشه . از تب rules روی new کلیک کنید و بعد از تب general یک نام برای این قانون انتخاب کنید و بنویسید و بعد direction روی both یعنی هم ورودی و خرجی از اینترنت توسط اون برنامه رو انتخاب کنید و بعد action رو deny انتخاب کنید و بعدش روی تب local کلیک کنید و از قسمت application روی browse کلیک کنید و برنامه ای که میخواهید ارتباطش رو با اینترنت قطع کنید انتخاب کنید و در آخر ok رو بزنید . اینها توضیحات کلی بود اگر کمی با قسمتهاش کار کنید متوجه میشید چیز خاصی نداره ! موفق باشین .نقل قول:
بچه ها راهی برای دانلود افلاین به جای نرم افزار node32view نیست توسط این نرم افزار من آپدیت ها را شیر میکردم
در همون وبلاگی که گفتم آدرس فایل آفلاین هسنقل قول:
یکی روزانه و یکی هفتگی
گذشتنش اینجا ممنوعه چون توسط نود بلاک شدن
تو همون وبلاگ هم میتونی بپرسی
سلام عزیزان من روسیستمم 2تاویندوز دارم7وxpچندروزیه که تو7که وارد میشم صفحه دسکتابم سیاهه وهیچ خبری ازآیکنها نیست فقط یک پنجره ای بازمیشه که با اون میشه وارددرایوهای سیستم بشم ولی وقتی اون پنجره رومیبندم دیگه هیچی نیست سیاه سیاهه کنترل پنل روهم نمیتونم بیارم سیستمم روهم نمیتونم اسکن کنم. درضمن سیستم یکی ازدوستانم هم همینطور ه ازمن کمک خواسته .بگین چکارکنم
task manager رو باز کردم و از منوی فایل run رو انتخاب کردم و explorer رو اجرا کردم درست میشه ولی بعدازریست کردن مثل اول میشه آنتی ویروسم روآپدیت کردم سیستم رواسکن کردم ویروس رومیشناسه ولی نمیتونه اونو پاک کنه آنتی ویروسم اسمارت سکیوریتی8ه چکارکنم؟
فلشم روتوسیستم دیگه ای که آنتی ویروسش کاسپره اسکن کردم حدود600تاویروس داشت ولی توسیستم خودم ویروسی رو نمیشناسه.
Malwarebytes Anti-Malware Premium رو نصب کن و اسکن کننقل قول:
در آخر نصب گزینه enable free trial تیک نداشته باشه
در آدرس زیر بهتره مشکلت رو بگی
انـجـمـن: اورژانس سیستم های آلوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه نرم افزار hendy cafe نصب کردم اما ارتباط بین کلاینت و سرور رو برقرار نمیکنه
موقعی که فایروال انتی ویروسمو غیر فعال میکنم برقرار میشه
میشه کاری کرد در حالت فعال بودن فایروال انتی ویروس ارتباط بین سرور و کلاینت فعال شه ؟
مثلا تعریف کردن پورت
ممنونم از جوابگوییتون
میدونم خیلی از دوستان دنبال یه کرک خوب و دایمی واسه آنتی ویروس نود32 میگردن این فایل کرک دایمی هست با قابلیت آپدیت آنتی ویروس به صورت نا محدود آموزش استفاده هم داخلشه
دوستان برای اجرای فایل کرک باید روی فایل کلیک راست کرده و run az administrator رو بزنید تا اجرا بشه وگرنه ارور میده امیدوارم ازش لذت ببرید
لینک دانلود از آپلودبوی:
لینک دانلود از پرشین بلاگ: