کپی کپی کپـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی :n15: این نرم افزار در سایت Minebaz موجوده !!! خودم این نرم افزار رو گذاشتم هیچ سایت ایرانی این مطلب رو نگذاشته :n16:
Printable View
کپی کپی کپـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی :n15: این نرم افزار در سایت Minebaz موجوده !!! خودم این نرم افزار رو گذاشتم هیچ سایت ایرانی این مطلب رو نگذاشته :n16:
دوستان پارسا ردفار داره سرور میزنه اینجوری که خودش گفت :n20:
دوستان عزیز می خوام قصد عذر خواهی و بخشش از تمامی دووستانی که تو این چندین ماه باهم بازی کردیم :n01: خیییلی بهم خوش گذشت وو واقعا من و از کار و زندگی انداخت:n02: می خوام بدونم تا حالا با چچند نفر خاطرهی خووب داشتم لطفا اونایی که با من دوسست بودن و هستن این پست رو تشکر کنن :n06:من دیگه از این به بععد خیییییلیییی کم میام ماین به جوریی که حتی فولدر ماین و هر چیزه دیگه ای که داشتم Shift + Delete کردم :n28::n29: واقعا بهم خوش گذشت و ممنون از کسایی که تو این راه کمک کردن و سرور زدن ما حال کنیم :n02:حال فقط اگه یک سرور درست و حسابی باشه میام فقط (فکر کنم یک 2 .3 ماه دیگه یاااا بیشتر )
من دیگه خییلیی کم میییام ماین کرافت بهترین بازی جهان:n16:
ماین باز کپی کرده نه این بد بخت :n08: برنامرو که ماین باز نساختهنقل قول:
جسارتا این لگ از پلاگین نیست :) از پرت ضعیف سرور ابی هستش 20 تا حداقل سرور کانتر روی سرور هست معلومه پرت می ترکه و تا چانکا لود شن 2 سال طول می کشه !
نقل قول:نقل قول:خدایا اینا سر یه مطلبم میفتن به جون هم !!!نقل قول:
یه مطلب می نویسن انگار اختراع مهمی کردن یکی یک کلمه یه حا می نویسه می گن کپی کردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یه خط ترجمه می کنن زیرش می نویسن " کپی مطالب بدون ذکر منبع شرعا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. "
بابا مگه چکار کردین که به خودتون اجازه میدین که فتوا صادر کنین ؟؟؟
یه مطلب از تو سایت خارجی خوندین گذاشتین تو سایتتون .
انگار مالکیت معنوی و مادی مطلب مال اوناست .
خدایا از دست اینا چکار کنیم ؟؟؟؟؟
کپی برداری از مطالب من کاملا مجاره ، تا دلت می خواد کپی کن !
من با راه اندازی سرور پولی موافقم فقط زون تر یه سرور راه بندازین!!! :n29:
آرهههههههههه همه موافقیم فقط وقتی قراره پولشو بدیم ........:n09:
با کاری که اقای X کردن فکر نکنم کسی بیاد و برای سرور پولی پول بده
تا حالا فکر نکرده بودم پیدا کردن اسپانیر اینقدر سخته !