نظر من :نقل قول:
تالیفی مبتکران برای تسلت + (درسنامه های + تست ها و نکات حفظیش + تست های کنکور برای مرور × اونم چند بار تا غورتشون بدی) = شیمی بالای 80+ :31:
Printable View
نظر من :نقل قول:
تالیفی مبتکران برای تسلت + (درسنامه های + تست ها و نکات حفظیش + تست های کنکور برای مرور × اونم چند بار تا غورتشون بدی) = شیمی بالای 80+ :31:
نقل قول:نظر من :نقل قول:
درسنامه مبتکران + جملات کتاب درسی + تست های تالیفی مبتکران و خیلی سبز + کنکور سراسری = شیمی بالای 90
امیدوارم نفر بعدی نیاد فرمولش رو بده و بگه بالای 100:27:
به نظر من همه اینا Within اراده شیمی 100%! من تا دیشب از فصل آخرحالم به هم میخورد الان دارم خیلی خوب میخونمش !نقل قول:
شیمی 2 رو میشه تو دوران طلایی (تقریبا 20 روز) کارشو تموم کرد؟
اگه نمیشه جاهایی که اسون هستن رو بگید فقط اونارو بخونم چون هیچی از شیمی 2 نمیدونم (اخه من تا قبل از پیش دانشگاهی تو کلاس اینطوری بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این برنامه ی ازمون 7 فروردین کانونه ، مگه کنکور از عربی 2 و 3 نیست این چرا مجموعش میشه 14 تا سوال ، 11 تای دیگه از کجا میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خبره 20 روز ؟ تو 20 روز میتونی 10 بار فقط مبتکران رو تموم کنی ! :دینقل قول:
واقعا؟ :26:نقل قول:
خب حالا چجوری بخونم به قول کاظم فرصت برای ازمون و خطا ندارم چون کلا نخوندم باید تو این ایستگاهه جبرانی بخونم:41:
+هندسه 1و2 هم هیچی نخوندم:13: واسه اونم یه نسخه بپیچید(واسه یکیشون ، 1 یا 2)
فیزیک 2 فصل کارو انرژی ارزش خوندن داره میگن 1 تست ازش میاد؟
محتوای مخفی: ______
درک مطلب + ترجمهنقل قول:
درک مسایل کار و انرژی برای برخی تست های حرکت شناسی لازمه . همینطور بعضی از مسایل دینامیک رو هم میشه با کار و انرژی حل کردنقل قول:
فیزیک 2 فصل کارو انرژی ارزش خوندن داره میگن 1 تست ازش میاد؟
واسه دینامیک اره ولی حرکت شناسی نه چنداننقل قول:
منظورت الکترو شیمیe؟نقل قول:
اینو نگو! قصل مورد علافه منه:31: