دوست عزيز بسيار بسيار ممنونم از ارسال اين عكسنقل قول:
نمي دوني چه حس خوبي بعداز ديدن اين عكس بهم دست داد
Printable View
دوست عزيز بسيار بسيار ممنونم از ارسال اين عكسنقل قول:
نمي دوني چه حس خوبي بعداز ديدن اين عكس بهم دست داد
قهرمانی رو تبریک میگم.. :40:
حیف نشد بازی رو تماشا کرد اما صحنه هایی از بازی رو که دیدم کاملا مشخص بود بازی چقدر هیجان داشته.
نقل قول:
گواردیولا: در فینال،مثل یک آرتیست،هنرنمایی کردیم ؛تمرکزمان برروی کسب جامهای بعدی است
و ...نقل قول:
نیمار: بارسلونا به ما یاد داد که چطور فوتبال بازی کنیم
هافبک بارسلونا پس از پیروزی بر سانتوس و کسب مقام قهرمانی در جام باشگاه های جهان، نوزدهمین عنوان خود را با تیم بارسلونا کسب کرد. ژاوی شش بار در لیگ اسپانیا، سه بار در لیگ قهرمانان، یک بار در جام حذفی، دو بار در سوپرکاپ اروپا، پنج بار در سوپر کاپ اسپانیا و دو بار در جام باشگاه های جهان طعم قهرمانی را چشیده است.
کاپیتان دوم بارسا بازیکنی است که بیشترین جام را با بارسلونا کسب کرده است و مسی، پویول و اینیستا با 18 جام در تعقیب وی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی ظهر یکشنبه تنها برای بارسلونا یک مسابقه نبود، بلکه یکی از بازیکنان باتجربه باشگاه یعنی ژاوی هرناندز نیز در رقابت برای اتمام کار بسیار مهمی قرار داشت. هافبک بارسا زمانی که بارسلونا جام باشگاه های جهان را فتح کرد، نوزدهمین عنوان خود را به ویترین افتخاراتش افزود. ژاوی همچنان به جمع کردن عناوین مختلف ادامه می دهد: شش بار در لیگ اسپانیا، سه بار در لیگ قهرمانان، یک بار در جام حذفی، دو بار در سوپرکاپ اروپا، پنج بار در سوپر کاپ اسپانیا و دو بار در جام باشگاه های جهان.
علاوه بر این، ژاوی در بازی مقابل سانتوس خوش درخشید و اولین گل بارسلونا با پاس او توسط مسی به ثمر رسید و گل دوم نیز از فرصت طلبی این بازیکن به ثمر نشست. عملکرد فوق العاده او بدون شک به بارسا کمک کرد تا این عنوان را کسب کند.
اگر عناوینی را که ژاوی در تیم ملی کسب کرده است به کلکسیون افتخارت وی بیفزاییم، تعداد عناوین وی از این هم بیشتر می شود که این عناوین عبارتند از: قهرمانی جام جهانی 2010 و قهرمانی یورو 2008. به این افتخارات می توان قهرمانی در جام جهانی زیر 20 ساله ها و عناوین شخصی را نیز افزود که به عنوان مثال می توان به عنوان بهترین بازیکن یورو 2008 اشاره کرد.
ژاوی هرناندز این فصل تاریخ سازی می کند. علاوه بر لیست بلند بالای عناوین، وی در برابر مادرید ششصدمین بازی خود را برای بارسا انجام داد و این تعداد بازی یک رکورد شخصی برای او محسوب می شود. با این وجود ژاوی در کسب عناوین متعدد تنها نیست. مسی، پویول و اینیستا 18 جام کسب کرده اند؛ پیکه، آلوز، پینتو، کیتا، بوسکتس، پدرو و آبیدال تحت مربی گری گواردیولا 13 جام کسب کرده اند.
مقام دوم بهترین بازیکنان این تورنمنت
ژاوی پس از عملکرد فوق العاده در برابر سانتوس در مقام دوم بهترین بازیکن تورنمنت قرار گرفت. وی پس از اتمام این بازی توپ نقره ای تورنمنت را کسب کرد و مزد تلاش بی وقفه خود را در بازی فینال برابر سانتوس در کشور ژاپن گرفت. توپ طلایی به مسی رسید و نیمار نیز برنده توپ برنزی شد.
گزارش روز:شادی بازیکنان بارسا با جام قهرمانی در رختکن
تقریبا تمام بازیکنان بارسلونا در صفحه های اختصاصی شان در توئیتر عکسهایی از جشن قهرمانی شان در ژاپن را قرار داده اند
سایت گل- بازیکنان بارسلونا که روزیکشنبه قهرمان جام باشگاه های جهان شدند، عکسهای متعددی از جشن قهرمانی در صفحه توئیترشان قرار داده اند
آنها به دنبال آن بودندتا جشن و شادی قهرمانی شان را باسایر هوادارانشان قسمت کنند و به همین دلیل عکسهایی که با گوشی های موبایلشان گرفته بودند را در صفحات توئیترشان قرار دادند.
پویول، پیکه، سسک، تیاگو الکانتارا، دنی آلوس، فونتاس و پدرو با جام قهرمانی عکسهایی به یادگار گرفتند؛ آن هم در شبی که بارسلونا به عنوان بهترین تیم دنیا معرفی شد
روسل: این بارسلونا بهترین تیم تاریخ دنیای فوتبال است
رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که جام قهرمانی با تاریخ این باشگاه همخوانی دارد
سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش با کسب عنوان قهرمانی جام باشگاه های جهان در فینال روز یکشنبه ژاپن و با غلبه بر سانتوس،جامهای تیمش با تاریخ این باشگاه تطبیق خواهد یافت.
روسل در صحبتهایی دراین باره گفت:« اکنون جامهای قهرمانی بارسا با تاریخش تطبیق یافته است. تیم گواردیولا بهترین تیم تاریخ دنیای فوتبال است. رسیدن به این جایگاه خیلی سخت بود ولی سخت تر از آن حفظ این جایگاه است. تیم ما الان به این افتخار دست یافته است.»
رئیس باشگاه کاتالان از دیدن اینکه تیمش برای دومین بار در تاریخ این باشگاه عنوان بهترین تیم دنیا را مال خودکرده بسیار خوشحال است. روسل در این باره گفت:« باید از لحظات لذت برد. ما می دانیم که این چالش، چالشی بسیار سختی است.»
بارسلونا بعد از قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا، سوپرکاپ اروپا ،توانست جام باشگاه های جهان را هم مال خود کند و رئیس باشگاه کاتالان دراین باره گفت:« هر اتفاقی که بیفتد عملکرد کا در طول این فصل خیلی خوب بوده. اگر در پایان این فصل هم قهرمانی های بیشتری به دست بیاوریم که عالی خواهد بود.»
رئیس باشگاه بارسلونا در بخش پایانی صحبتهایش از داوید ویا و ایبراهیم آفلای، مصدومان تیم و تیتو ویلانووا، مربی بارسلونا نام بدر و برای آنها آرزوی سلامت هرچه سریعتر کرد.
کرویف: تا زمانی که شادی باشد، گواردیولا دربارسا خواهد ماند؛بازی با 3 مدافع شجاعت زیادی می خواهد
مربی سابق بارسلونا در صحبتهایی به تحلیل عملکرد این تیم پرداخته است
سایت گل- یوهان کرویف، مربی و اسطوره سابق باشگاه بارسلونا معتقد است که پپ گواردیولا تا زمانی که شادی و رضایت در بارسلونا باشد، هدایت این تیم را برعهده خواهد داشتکرویف در صحبتهایی که در برنامه تلویزیونی اسپورت 3 کاتالونیا برزبان آورد به تمجید از عملکرد گواردیولا پرداخت و به قهرمانی این تیم در جام باشگاه های جهان اشاره کرد و گفت:« یکشنبه روزی تاریخی بود. چون برای اولین بار کسی توانست برزیلی ها را سر جای خودشان بناشند.»کرویف در ادامه صحبتهایش به تمجید از بارسا پرداخت و به این نکته اشاره کرد که بارسلونا در بازیهای مهمش مثل بازی با میلان، رئال مادرید و یا سانتوس عملکرد فوق العاده ای با انجام بازی با سه مدافع داشته و گفت:« بازی کردن با سه مدافع، بستگی زیادی به کیفیت فوتبالی تیم برای پیاده سازی این سیستم و داشتن شجاعت لازم برای برنامه ریزی آن دارد. بدون پپ، بازی کردن بدین سبک کار آسانی نخواهد بود.»کرویف معتقد است که لازم است که گواردیولا با همین بازیکنانش به کار ادامه داد:« بازیکنان تیم می خواهند خودشان را فدای تیم کنند و ذهنیت خیلی خوبی دارند. بازیکنان بارسا کیفیت خوبشان، ریتم بازیهایشان و فشارهایشان را با هم شریک هستند. گواردیولا شاید بازیکنان زیادی در اختیار نداشته باشد ولی همین بازیکنان کیفیت بالایی دارند و مهم این است که هر یک از این بازیکنان زمان کافی برای حضور در ترکیب تیم را در اختیار داشته باشند. به نظر من فوق العاده است که گواردیولا از نظر تعداد جامهای کسب شده از من پیشی گرفت. او عملکرد فوق العاده ای دارد و همه دنیا از عملکرد او لذت می برند.»
داوید ویا: عجب بازی ای بود! این تنها جامی بود که کم داشتم
ستاره اسپانیایی از هم تیمی هایش به خاطر لطف و محبتی که به او داشتند تشکر کرده است
سایت گل- داوید ویا ، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا این روزها با شکستگی استخوان قوزک پایش دست و پنجه نرم می کند و در انتظار آن است که در عصر روز دوشنبه زیر تیغ جراحی برودویا دیدار فینال جام باشگاه های جهان میان بارسا و سانتوس را از طریق تلویزیون تماشا کرد و شاهد برد 0-4 هم تیمی هایش بود. تا بدین ترتیب تنها جامی که در کارنامه ورزشی او کم داشت ، در کارنامه ورزشی اش ثبت شود.داوید ویا در پایان این دیدار درصفحه فیس بوکش نوشت:« الان قهرمان دنیا هستیم.عجب بازی ای بود. از تمام هم تیمی هایم، اعضای کادر فنی و تمام کاروان باشگاه بارسلونا به خاطر کسب این جام تشکر می کنم. این تنها جامی بود که در ویترین ورزشی ام آن را کم داشتم. به علاوه به خاطر تمام محبت هایی که قبل، در جریان و در پایان بازی به من داشتیند تشکر می کنم. الان باید این قهرمانی را جشن گرفت.این به من برای جراحی روز دوشنبه قدرت زیادی می دهد. همه تان رادر آغوش می گیرم.»بازیکنان بارسلونا قبل از آغاز بازی فینال با پیراهنهایی که روی آن نوشته شده بود:« قوی باش ویا» گام به زمین چمن گذاشتند تا به هم تیمی شان روحیه بدهند. ویا روز دوشنبه و زیر نظر دکتر کوگات قوزک پایش را جراحی خواهد کرد.
فابرگاس: 4 ماه و سه جام... استثنایی است!
ما بازيكنان بسيار جواني داريم و من باور دارم كه آنها همچنان گرسنه خواهند بود
سايت گل ـ با وجود پيروزي 4 بر صفر در فينال جام باشگاههاي جهان سسك فابرگاس هافبك بارسلونا عقيده دارد اين تيم همچنان ميتواند نمايش بهتري ارائه كند حتي بهتر از آنچه كه امروز مقابل سانتوس نمايش داد.
فابرگاس گفت:« ما هميشه ريلكس هستيم، تيم ما فشار را دوست دارد و علاقمند به حضور در اينجور بازيهاست كه نشان ميدهد چرا در اين چند فصل بيش از همه جام برده است.»
فابرگاس ادامه داد:« ما نميخواهيم هيچ چيز را به هيچ كس ثابت كنيم ما فقط به اين باور داريم كه ميتوانيم بهتر از اين باشيم و كارهاي بيشتري انجام بدهيم.» فابرگاس با تأكيد بر اينكه بارسا همچنان تيم جاهطلب و به دنبال جامهاي تازه است گفت:« ما بازيكنان بسيار جواني داريم و من باور دارم كه آنها همچنان گرسنه خواهند بود.»
اين ستاره اسپانيايي احساس خود درباره حضور در خط هافبك بارسا و بازي در كنار مسي، ايسنيتا و چاوي را اينطور شرح داد:« اين فوقالعاده است... آنها بهترين بازيكنان جهان هستند. كساني كه فضاهاي زيادي درست ميكنند و شانسهاي زيادي ايجاد مينمايند.
و احساس او بعد از قهرمانی : برای من اين يك روز ويژه بود بعد از 4ماه فوقالعادهاي كه داشتم 3جام قهرماني را بالاي سر بردم و يك بازيكن فوتبال مگر چه چيز بيشتري ميخواهد.»
بارسا پس از پیروزی بر سانتوس با 4 گل تاریخی، قهرمان جهان اعلام شد. کاتالان ها پس از گل های مسی، ژاوی و سسک در نیمه اول سه گل جلو افتادند و در نهایت با گل بازیکن آرژانتینی پس از وقت استراحت در نیمه دوم، بازی را به پایان رساندند.
بارسا که درخشش تیم سانتوس با رهبری نیمار، که تیمی شبیه به تیم بزرگ پله در دهه 60 ساخته بود را خاموش ساخت، در شرف تبدیل شدن به یک تیم افسانه ای قرار دارد. با به ثمر رسیدن گل ها توسط مسی (2)، ژاوی و سسک منجر به این شد که گواردیولا سیزدهمین عنوان خود را با استفاده از بازیکنان پرورش یافته ماسایا کسب کند و بارسا با استفاده از شیوه منحصر به فرد خود، عملکرد استادانه دیگری از خود به نمایش گذاشت.
مسی خدای فوتبال
با 9 بازیکن پرورش یافته خانگی این تیم، گواردیولا دوباره با سه مدافع، در خط میانی و استفاده از دنی آلوز به عنوان هافبک کمکی، کارش را شروع کرد. تیم از همان آغاز بر بازی مسلط بود و مسی که نبض حملات تیم را بر عهده داشت، دراوایل بازی توسط کابرال(دروازه بان شوت تیاگو را نیز قبل از این شوت مسی مهار کرده بود) متوقف شد؛ ژاوی در دقیقه 17 پس از کنترلی جادویی، توپ را برای بهترین بازیکن دنیا فراهم کرد و این بازیکن اعجوبه با یک ضربه چیپ، دروازه تیم برزیلی را گشود.
ژاوی در اوج شکوه
بارسا با پاس های سریع و حرکات خود، فرصتی به حمله به تیم سانتوس نمی داد و در برخی اوقات به فکر ایجاد موقعیت گلزنی هم بود. ژاوی که نبض بازی را در دست گرفته بود، گل دوم را پس از یک کنترل دیدنی و از طریق پاس زیبای دنی آلوز به ثمر رساند و در ادامه هافبک کاتالانی پاسی زیبا به سسک فابرگاس داد که سسک با زدن توپ به تیرک دروازه، این موقعیت را از دست داد. سانتوس در ادامه مجبور شد در تاکتیک خود برای متوقف ساختن موج حملات مردان گواردیولا، تغییری ایجاد کند.
درخشش جمعی
با این حال، تغییرات در تاکتیک تیم حریف، نتوانست حرکت هجومی بارسا را متوقف کند و تیم گواردیولا به راحتی توانست فضا های خالی را پیدا کند تا اینکه سسک گل سوم را در اواخر نیمه اول به ثمر رساند. بارسا در 45 دقیقه اول با در اختیار داشتن 74% بازی شروع باشکوهی داشت و در نیمه دوم نشان دادند که همچنان عطش گلزنی در آنان شعله ور است، زیرا در یکی از موقعیت ها سسک می توانست گل چهارم را به ثمر برساند که توسط کابرال متوقف شد. سانتوس امیدوار به بازگشت بود و در ادامه نیمار و بورگس با دروازه بان بارسا تک به تک شدند که والدز با دو عکس العمل زیبا مانع گل خوردن بارسلونا شد.
عملکرد جمعی شگفت انگیز
بارسا بدون هیچ مهاجم نوکی بازی می کرد و مشخص نبود که مهاجم بارسا کیست، اما از پاس ها و کنترل های خودشان که در دقیقه 79 توسط پاس دنی آلوز، که در طول بازی بسیار فعال بود موقعیتی برای بهترین بازیکن بازی یعنی مسی فراهم شد تا با گذشتن از سد دروازه بان گلی دیگر به ثمر برساند. در پایان با عملکرد خوبی که از بارسا دیدیم، شاهد بدست آوردن دومین جام باشگاه های جهان توسط آن ها بودیم و به نحو شگفت انگیزی تنها در سه و نیم سال سیزدهمین عنوان خود را که صرفا افسانه ای بود بدست آوردند.
پیروزی های بارسا ادامه دارد. جام باشگاه های جهان سیزدهمین جام تیم در این 3 سال و نیم است. تا فصل 9/2008 ، اف سی بارسلونا 3 جام در این فصل به دست آورده است.
2 جام لیگ قهرمانان، سه عنوان لالیگا، دو جام باشگاههای جهان، 2 سوپرکاپ اروپا، یک جام پادشاهی و 3 سوپر کاپ اسپانیا اینها عناوینی هستند که بارسا در سه سال و نیم اخیر آنها را به دست آورده است. بارسا 13 عنوان از 16 عنوان ممکن را از زمان حضور گواردیولا روی نیمکت مربیگری به دست آورده است. بدون شک این یکی از درخشانترین دوران بارسا است. در حقیقت، هیچ تیم دیگری در جهان فوتبال، در گذشته یا حال، نمی تواند عناوین به دست آمده توسط بارسا در این مدت زمان را بدست آورد.
موفقیت بی سابقه
پپ گواردیولا مربیگری اف سی بارسلونا را در تابستان 2008 آغاز کرد، بعد از اینکه بارسا ب را از دسته سوم به دسته دوم ب آورد. در اولین سال مربیگری او در نیوکمپ به عنوان مربی، او اولین سه گانه بارسا را برد: لیگ قهرمانان، لالیگا و جام پادشاهی. بعد از آن، بارسا هیچ وقت کمتر از سه جام در هر فصل به دست نیاورد. 2009 با تسلط بر دو سوپر کاپ (اروپا و اسپانیا) و جام باشگاههای جهان به پایان رسید. روی تی شرتی که در جشن پیروز شدن شش جام توسط بارسا در یک سال برگزار شده بود نوشته شده بود: «همه چیز به دست آمده، همه چیز هنوز برای به دست آوردن باقی است».
ماندگاری طولانی تیم رویایی
پیروزی های گواردیولا تازه آغاز شده بود. در همان سال بارسا عنوان لالیگا را با 99 امتیاز به دست آورد. در فصل قبل، تیم سوپرکاپ اسپانیا ، لالیگا و چهارمین عنوان لیگ قهرمانان را به دست آورد. در این فصل، گواردیولا تیم خود را برای به دست آوردن دو سوپر کاپ و جام باشگاههای جهان رهبری کرد. در کوتاه مدت، این 13 جام از 16 جامی بود که بارسا در آن بازی می کرد، لیگ قهرمانان، لالیگا و جام پادشاهی هنوز برای تصرف در این فصل باقی است.
عناوین بدست آمده از سال 2008 تا 2011
جام حذفی 08/09
لیگ 08/09
لیگ قهرمانان اروپا 08/09
سوپرکاپ اسپانیا 09/10
سوپرکاپ اروپا 09/10
جام باشگاههای جهان 09/10
لیگ 09/10
سوپرکاپ اسپانیا 10/11
لیگ 10/11
لیگ قهرمانان 10/11
سوپرکاپ اسپانیا 11/12
سوپرکاپ اروپا 11/12
جام باشگاههای جهان 11/12
به نظر من نيمار اون بازيكني نيست كه اينقدر روزنامه ها بزرگش كردننقل قول:
هر چند ممكنه بعلت سن پايينش باشه و الان در سطح بارسلونا نيست
و اگه به بارسلونا بياد نبايد پول زيادي براي آن داد
کرویف: بدشانسی رئال این است که درهمان لیگی حضوردارد که بارسا هم هست
اسطوره هلندی معتقد است که مسی بهترین بازیکن دنیاست
سایت گل- یوهان کرویف روز یکشنبه در گفت و گو با برنامه ای تلویزیون اسپورت 3 که یکی از شبکه های تلویزیونی کاتالونیاست، به تحلیل بازی عملکرد شاگردان گواردیولا در فینال جام باشگاه های جهان در دیدار با سانتوس پرداخت
بارسلونا در این دیدار با نتیجه 0-4 به پیروزی رسید. قبل از آغاز این بازی مقایسه های زیادی میان نیمار و لیونل مسی مطرح می شد.
در پایان این دیدار کرویف درپاسخ به مقایهس میان نیمار و مسی گفت:« این مقایسه عادلانه نیست.نیمار یک بازیکن جوان و یک فوتبالیست خوبی است که باهوش است .»
البته کرویف مسی را بالاتر از همه بازیکنان دیگر می داند:« مسی در بالاترین نقطه ممکن است. »
کرویف درمورد سبک بازی بارسلونا گفت:« بدشانسی رئال مادرید این است که در لیگی بازی می کند که بارسلونا هم در آن حضور دارد. رئال اگر در هر لیگ دیگری بود، تیم اول آن کشور بود.»
اسطوره هلندی درمورد مورینیو گفت:« مورینیو یک مربی غیرعادی است که با مربی بودن به دنبال موفقیتهای خودش است. این دقیقا برعکس گواردیولا است. چون گواردیولا تمام موفقیتها را مدیون شاگردانش و برای شاگردانش می داند. این تفاوت گواردیولا و مورینیو است؛ این تفاوت رفتای این دو است. مورینیو تنها به عنوان مربی تجربه دارد و به عنوان بازیکن فوتبال تجربه ای ندارد و به همین خاطر دیدگاهش نسبت به فوتبال متفاوت است.»
کرویف در صحبتهایی اعلام کرد که اگر دست او بود کریس رونالدو را برای بارسلونا خریداری نمی کرد:« بارسلونا فوتبال متفاوتی را دنبال می کند و کریستیانو همیشه می خواهد ثابت کند که بازیکن خوبی است ولی در بارسلونا همه بازیکنان با هم بازی می کنند و در نهایت یک نفر به گل می رسد. مسی بهترین بازیکن دنیاست. او فروتن است و برای آموزش به کودکان مهم است که مثالهایی مثل مسی، چابی یا اینیستا پیش رو داشته باشی. به خاطر ارائه یک فوتبال تماشایی توپ طلا را به مسی می دهد ولی به عنوان رهبر یک ارکستر، چابی این توپ را می برد.»
عکس روز: عکس یادگاری تیتو ویلانووا با جام قهرمانی در ژاپن
اعضای کادر فنی بارسلونا تیتو ویلا نووا را فراموش نکرده بودند
سایت گل- علاوه بر ابراهیم آفلای و داوید ویا، بازیکنان مصدوم بارسا که شانس حضور در دیدار فینال رقابتهای جام باشگاه های جهان و بالای سربردن جام قهرمانی را از دست دادند، تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا هم نتوانست با این جام عکسی به یادگار بگیرد. او که در ماه نوامبر غده پاراتیروئیدش را مورد عمل جراحی قرار داده بود، نتوانست همراه با سایر آبی اناری ها به ژاپن سفر کند
البته هیچ یک از اعضای کاروان بارسا او را فراموش نکرده بودند و بازیکنان این تیم در صحبتهایشان این قهرمانی را به او و داوید ویا، تقدیم کردند. البته بازیکنان بارسا با برتن کردن پیراهنی که رویش نوشته بود:« قوی باش گواخه»به داوید ویا که عصر امروز قوزک پایش را به تیغ جراحی خواهد سپرد روحیه دادند . دراین میان دستیاران و اعضای کادر فنی بارسا هم یاد تیتو را زنده نگاه داشتند . هر یک از آنها با انگشتانشان، یکی از حروف نام تیتو را طراحی کرده و با نام و یاد تیتو با جام قهرمانی عکسی به یادگار گرفتند.
گانسو: دوست دارم بدانم بازی کردن در کنار ستاره های بارسا چه حسی دارد
سانتوس روز گذشته در فینال جام باشگاه های جهان 4-0 مغلوب بارسا شد و گانسو به شدت تحت تاثیر بازی تیم کاتالانی قرار گرفت.
سایت گل- گانسو، بازیساز جوان سانتوس، تایید کرد که قصد ندارد به بارسا برود اما اعتراف کرد دوست دارد برای یک بازی هم که شده برای تیم گواردیولا بازی کند.
سانتوس روز گذشته در فینال جام باشگاه های جهان 4-0 مغلوب بارسا شد و گانسو به شدت تحت تاثیر بازی تیم کاتالانی قرار گرفت.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من قصد ندارم به بارسا بروم اما دوست دارم یک بازی برای آنها انجام بدهم.
دوست دارم بازی در کنار چنین بازیکنان فوق العاده ای چه حسی دارد. همه آنها بازیکنان فوق العاده ای هستند. بوسکتس بازیکن فوق العاده ای است؛ درست مثل ژاوی و اینیستا."
برخلاف گانسو، به نظر می رسد نیمار دوست دارد به بارسا برود.
نشریه مارکا اعلام کرد این ستاره جوان که برای تبریک گفتن به کاتالان ها به سمت نیمکت آنها رفته بود، از گواردیولا خواسته او را به نوکمپ ببرد.
ریکلمه: قهرمان نسل جوان آرژانتین مسی است نه مارادونا
ریکلمه تاکید کرد فوتبال دوست های قدیمی آرژانتینی مارادونا را به عنوان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال این کشور می شناسند اما در بین فوتبال دوست های جوان این جایگاه در اختیار مسی است
سایت گل- خوان رومن ریکلمه، هافبک باتجربه بوکا جونیورز، اعلام کرد لیونل مسی اندک اندک جای دیه گو مارادونا را به عنوان شخصیت اول فوتبال آرژانتین می گیرد.
این ستاره 33 ساله تاکید کرد فوتبال دوست های قدیمی آرژانتینی مارادونا را به عنوان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال این کشور می شناسند اما در بین فوتبال دوست های جوان این جایگاه در اختیار مسی است.
او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" من بسیار خوشحال بودم که دوره مارادونا که همه آرژانتینی ها او را بهترنی بازیکن تاریخ می شناسند، بزرگ شدم. بعد از دیدن بازی های او با دوستانم به خیابان می رفتیم و تلاش می کردیم ادای او را دربیاوریم. من بازی خودم را گزارش می کردم و می گفتم "حالا توپ در اختیار ماردوناست" و چیزهایی مثل این.
اما حالا پسرم این صحبت ها را در مورد مسی انجام می دهد. او هر وقت با توپ بازی می کند می گوید حالا توپ در اختیار مسی است!
برای آدم هایی در سن من، مارادونا ستاره اول آرژانتین بود. اما قهرمان نسل جوان تر مانند پسر من، مسی است."
ریکلمه 50 بازی ملی در کارنامه دارد و در همین فصل با بوکا قهرمان رقابت ها آپرتورا شد.
ژاوی: بدون بوسکتس نمی توانستیم به این افتخارات برسیم
شاگردان گواردیولا روز گذشته با پیروزی 4-0 مقابل سانتوس، برای دومین بار در سه سال اخیردر رقابت های جام باشگاه های جهان به قهرمانی رسیدند.
سایت گل- ژاوی، هافبک خلاق بارسا، ادعا کرد بدون حضور سرخیو بوسکتس، آبی و اناری ها نمی توانستند در سه سال اخیر به این افتخارات دست پیدا کنند.
شاگردان گواردیولا روز گذشته با پیروزی 4-0 مقابل سانتوس، برای دومین بار در سه سال اخیردر رقابت های جام باشگاه های جهان به قهرمانی رسیدند.
مسی با دو گلی که در فینال به ثمر رساند بار دیگر عنوان بهترین بازیکن رقابت ها را به دست آورد اما ژاوی معتقد است نباید نقش بوسکتس را در موفقیت های بارسا نادیده گرفت.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بدون بوسکتس نمی توانستیم به این افتخارات برسیم. او بازیکن فوق العاده ای است وهرگز اشتباه نمی کند."
ژاوی همچنین گواردیولا را مورد ستایش قرار داد و گفت:" مسئله مهم حفظ توپ است. سرمربی این تاکتیک را به خوبی کار می کند و ما در تمرینات به خوبی به آن آگاه هستیم.
ما در زمین به دنبال برتری بر حریف هستیم. ما با دو مهاجم بازی می کنیم. سسک و فابرگاس از میانه زمین حرکت می کنند و بال ها هم از گوشه ها. ما به این ترتیب بر حریف برتری پیدا می کنیم.
ما کنترل بازی را از دست سانتوس خارج کردیم. ما مالکیت توپ را کاملا در اختیار داشتیم و فلسفه ما هم که کاملا مشخص است. هر بازیکنی که در باشگاه ما پرورش پیدا می کند، باید فوتبال فوق العاده ای به نمایش بگذارد.
آنچه ما تجربه کردیم، فوق العاده بود. ما در این دیدار کاملا بر سانتوس مسلط بودیم. آنها در ضدحملات دو یا سه موقعیت به دست آوردند اما بازی در مجموع در اختیار ما بود."
شام آخر در ژاپن: مراسم شام رسمی آبی اناری ها در کنار جام قهرمانی
بازیکنان بارسا و روسای این باشگاه آخرین شامشان در ژاپن را در کنار جام قهرمانی صرف کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] JR miranda
سایت گل- آخرین شام بازیکنان و کاروان بارسلونا در ژآپن برای آنها مزه و طعم دیگری داشت. این شام با مزه قهرمانی صرف شد. آنها بعد از کسب جام قهرمانی رقابتهای جام باشگاه های جهان، در ورزشگاه یوکوهاما شام رادر کنار خانواده ها و روسای باشگاه در کنار هم صرف کردند.
این مراسم شام در یکی از سالنهای هتل رویال پارک برگزار شد. ساندرو روسل یک مراسم شام خصوصی را با حضور بازیکنان، اعضای خانواده و همراهان آنها و روسای باشگاه ترتیب داده بود تا آخرین جامی که آبی اناری ها با هم کسب کرده اند با هم جشن بگیرند و بعد از آن هم در مورد بازی با سانتوس با هم به صحبت بپردازند.
این آخرین مراسم رسمی بارسلونایی ها در ژاپن بود. آنها ساعت 13 روز دوشنبه (به وقت محلی ژاپن)، این کشور را به مقصد اسپانیا ترک کردند. انتظار می رود که سفر بازگشت آنها 11 ساعت به طول بینجامد و بدین ترتیب کاروان بارسلونا حدود ساعت 18 بعدازظهر به وقت اروپای مرکزی وارد فروگاه ال پرات بارسلونا خواهد شد.
آلگری: تقلید از سبک بازی بارسا غیرممکن است
برلوسکونی به تازگی اعلام کرد دوست دارد این تیم شبیه به بارسا بازی کند.
سایت گل- ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، در پاسخ به صحبت های اخیر برلوسکونی اعلام کرد تقلید کردن از سبک بازی بارسا تقریبا غیرممکن است.
رئیس باشگاه میلان به تازگی اعلام کرد دوست دارد این تیم شبیه به بارسا بازی کند.
آلگری در گفتگو با دومنیکا اسپورتیووا گفت:" کپی کردن سبک بازی بارسا غیرممکن است. ما بازیکنان فوق العاده ای در تیم مان داریم. ما یکی از بهترین تیم های ایتالیا هستیم و فکر می کنم می توانیم در لیگ قهرمانان نیز خیلی خوب کار کنیم اما با سبکی متفاوت با بارسا.
کاری که آنها انجام می دهند منحصر به فرد است و نمی تواند از آن تقلید کرد. میلان آریگو ساکی هم ویژگی هایی داشت که سایر تیم ها نداشتند. هر مربی باید تیمش را براساس ویزگی های بازیکنانش شکل بدهد."
آلگری همچنین آریگو ساکی را به خاطر استفاده از بازیکنان جوان در تیمش مورد ستایش قرار داد.
" میلان ساگی تیم بسیار قدرتمندی بود اما تنها از بازیکنان بزرگ ساخته نشده بود بلکه بازیکنان جوان زیادی نیز داشت. ما هم در حال انجام کارهای زیادی روی بازیکنان جوان مان هستیم. ما تلاش می کنیم بازیکنان جوان بیشتری را وارد تیم مان بکنیم."
آغاز تعطیلات زمستانی 7 بازیکن بارسلونا
گواردیولا به مسی، آلوس، آدریانو، ماسچرانو، الکسیس، ماکسول و کیه تا اجازه داده تا به کشورهایشان بازگردند
سایت گل- بعداز قهرمانی بارسلونا در رقابتهای جام باشگاه های جهان ؛ پپ گواردیولا به 7 نفر از بازیکنانش اجازه داد تا برای آغاز تعطیلات زمستانی شان به کشورهایشان بازگردند. این بازیکنان، که بازیکنان غیر اروپایی بارسلونا هستند زودتر از سایر آبی اناری ها به تعطیلات زمستانی خواهند رفت و چند روز بیشتر استراحت خواهند کرد.
لیونل مسی، دانی آلوس، آدریانو کوریه آ ، خاویر ماسچرانو، الکسیس سانچس، ماکسول و سیدو کیه تا زودتر از سایر هم تیمی هایشان به تعطیلات رفته اند و بدین ترتیب در دیدار روز پنجشنبه بارسلونا مقابل اوسپیتالت در دور برگشت رقابتهای جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) غایب خواهند بود.