بسیار ممنونم جناب متین پور .
سئوالی داشتم و اون اینکه در منوی مخفی آیتمی است بنام ADC
می خواستم ببینم کارش چیست ؟
چون من وقتی دکمه سمت راست را می زنم دراین حالت است : calibration failure
Printable View
بسیار ممنونم جناب متین پور .
سئوالی داشتم و اون اینکه در منوی مخفی آیتمی است بنام ADC
می خواستم ببینم کارش چیست ؟
چون من وقتی دکمه سمت راست را می زنم دراین حالت است : calibration failure
دوست عزیزنقل قول:
آن آیتم مخصوص ورودیهای تصویری و کالیبراسیون تلویزیون است و بدون تجهیزات مربوط به کالیبراسیون نباید به آن قسمت دست بزنید چون باعث از بین رفتن کالیبراسیون ورودیهای مربوطه و در نتیجه نداشتن تصویر یا کیفیت بسیار بد آن خواهید شد.
و آلان همان ورودی را که شما (calibration failure) شکست کالیبراسیون کردید مطئناً یا از کار انداختید و یا کیفیت آن بسیار بد شده است . حالا ببینید کدام یک از ورودیها av , hdmi, و یا کامپونت calibration failure شده.
هشدار: لطفا به دیگر آیتمها دست نزنید
جناب متین پور
من کاملا مطمئنم کار خاصی درمنوها انجام ندادم . از تمامی منوها نیز عکسبرداری کرده ام . من تغییراتی که انجام داده ام فقط در صفحه اول و درقسمت type و model بوده است . الان که نگاه می کنم AV calibration failure داده است ، ولی منوی را پیدا نکردم که این موارد off شده باشند . هم اکنون هر دو درگاه AV1 و AV2 به خوبی و با کیفیت کار می کنند .
جناب متین پور آیا منوی اس سی سی : SCC Sourse Data به این موضوع مربوط می شود ؟
کاملا گیج شده ام چرا این جوری شده ! لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزیزنقل قول:
اگر مشگلی در آن ورودی ندارید دیگر به آیتمی دست نزنید و به این قسمت SCC Sourse Data دست نزنید که تلویزیونتان بطور پیوسته خاموش و روشن خواهدشد
از من به شما نصیحت دیگر با منوها و آیتمها دست نزنید که دچار خسارت شدید خواهید شد.
سلام
چشم آقای متین پور . بنده آدم محتاطی هستم و کارعجولانه ای نمی کنم .
فقط می خواهم بدانم SCC Sourse Data = panel باید باشد و یا اینکه SCC Sourse Data = PBA
چون درحال حاضر مقدار SCC Sourse Data = Panel و SWAP = Panel
با سپاس از شما .
با نگاه کلی می توان فهمید که در تک تک پستهای این قسمت از انجمن که نظرات ایشان منعکس شده درکمال آرامش و با نظر کارشناسی به موارد جواب داده است ؛ بنده هم همین طور آرزوی موفقیت و سلامتی برای ایشان دارم .نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما مشگلی دارید یعنی تصویر یا عملکرد تلویزیون خوب نیست ؟ اگر هیچ مشگلی نیست که هیچ وگرنه معمولش SCC Sourse Data = PBA و SWAP = PBA است.
اینهم جدول SCC
SCC DYNAMIC SCC MODE OFF SCC ON/ OFF SCC INPUT DATA 272 HX 278 HY 272 LX 278 LY sSCC CONST 545 sSCC HX 571 sSCC HY 544 sSCC LX 572 sSCC LY pSCC CONST 545 pSCC HX 571 pSCC HY 544 pSCC LX 572 pSCC LY PBA SCC Sourse Data PBA SWAP
آقای متین پور عزیز
tv درحال حاضر خوب کار می کند . راه حلی برای حل مشکل AV calibration Failure وجود دارد ؟ آیا احتمال این که حتی اگر دیگر به منوی کدی سرویس دست زده نشود ، با وجود این failure برای tv مشکلی پیش نمی آید ؟ ممنون
درضمن پارامترهای scc input data دقیقا همین موارد هستند . اما در tv من منوی sscc const و pscc const و scc mode و scc on/off وجود ندارد .
دوست عزیزنقل قول:
نیازی به دستکاری نیست با خیال راحت از تلویزیونتان استفاده کنید. و در ضمن آن پارامترها برای بعضی از مدلها موجود و برای بعضی پنهان است و نیازی به دستکاری نمی باشد.
با درود
یک تلویزیون ال سی دی تقریبا قدیمی سامسونگ دارم که یکی دو روزه به روی حالت شاپ مود رفته(اگه اشتباه نکرده باشم).یعنی مشخصات تلویزیون از قبیل کریستال دیزاین و notion rate , ... هر چند ثانیه پایین صفحه نمایش داده می شن.در تنظیمات هم قسمت منطقه غیرفعال شده.برای برگردوندن حالت اولیه چکار باید کنم.با سپاس