درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)
7_8 سال پیش بود که از مطالب این قسمت استفاده کردم و یه ریش تراش براون activator 360 مدل 8585 رو خریدم، دو هفته پیش بود که آقای دزد زحمت کشیدن و خونه رو خالی کردن و ریش تراش رو هم بردن[emoji35] [emoji35] دوباره مجبور شدم مطالب رو بخونم و با اینکه دوس داشتم براون بخرم ولی دل رو به دریا زدم و پاناسونیک گرفتم.
اولین اصلاح رو انجام دادم و خواستم یه مقایسه ای انجام بدم تا حداقل دینمو به سایت ادا کرده باشم.
براون رو به طور مرتب یک روز در میون استفاده میکردم، وضعیت صورتم هم پر پر نیست ولی رشد موها و ریشهام خوبه و سریع بلند میشه. با این طرز استفاده من 2 ماه پیش بود که برای اولین بار تیغه و توری رو عوض کردم اونم بخاطر اینکه توریش سوراخ شد[emoji1] [emoji1] ولی خب نیاز به تعویض زودتر داشت چون مجبور بودم یه ذره آرومتر اصلاح کنم و زمان بیشتری میبرد، با تعویض تیغه و توری دستگاه دوباره مثل روز اولش شد، بسیار عالی و تمیز میزد. خیلی از دوستان گفته بودن که صورت زو قبل اصلاح تمیز کنید و چرب نباشه ولی من اصلا همچین کاری نمیکردم، صورتم هم چرب هست، اصلاح که میکردم صورت رو با آب سرد و صابون میشستم و خشک میکردم، بعد از خشک شدن چندتا تار مویی که ممکن بود زیر گلو مونده باشه رو دوباره میزدم و میرفت. یه نکته ای بگم برای دوستان که میگن سر توری چه پاناسونیک و چه بران داغ میکنه و زیر گلو ممکنه مو بمونه، شما باید اول گلو رو به طور کامل بزنید بعد صورت رو اصلاح کنید، اینطوری تا وقتی سر توری سرد هست اصلاح زیر گلو تموم میشه و داغی دستگاه تاثیرگذار نیست.
اما تفاوتهای پاناسونیک و براون، پاناسونیک مدل lt50 و براون سری activator 360، پاناسونیک سبکتر هستش و اصلاح سریعتری داره، سفیدی صورت بعد از اصلاح با پانا بیشتر هستش و تمام پرزهای صورت رو میبره، صداش معمولی هست درصورتی که دوستان گفتن زیاده، تاحدودی صداشون مثل هم هست. اما نکته ای دلسردم کرد اینه که به دلیل بزرگتر بودن سر پاناسونیک میزان دید کمتر هستش مخصوصا وقتی میخوای ناحیه بین چشم و خط ریش رو تمیز کنید. براون به نظرم خوش دستتر بود و زاویه دید بهتری داشت. به نظرم نقطه قوت پاناسونیک توی اصلاح تر باشه که اونم طی فردا یا پس فردا انجام میدم و نتیجه رو میگم. براونی که مد نظرم بود بخرم مدل 790cc بود که یکی از مرفروشترین و بهتری ریش تراش های دنیاست ولی با یه چرخش پانا رو گرفتم. از خریدم راضیم چون صورتم به ریش تراش عادت داره هیچ مشکلی نداشتم اما توی فروم همه میگن پاناسونیک که این به نظرم اشتباست، باید نیازسنجی کرد و بسته به خواسته ها و نیازها انتخاب انجام بشه. این مدل پانا به دلایلی ارزون برام افتاد و 370 براش پول دادم اما اگر بخوام 1 تومن پول برای ریش تراش بدم مسلما انتخابم براون خواهد بود با اینکه از 6 تیغه شدن صورت با پاناسونیک نمیشه گذشت. نکته بعدی قطعات هست که از پاناسونیک اطلاعی ندارم ولی براون انواع و اقسام قطعات در جمهوری هست، من تیغه و توری آلمان رو باهم 110 تومن خریدم.