دیویدوف؟نقل قول:
کلا بوشون فرق داره.بویه هر دوشون خیلی خاصه.ولی اصلا شبیه نیستن.ماندگاری میخوای هات-خوشبویی
میخوای دانهیل دیزایر قرمز.ولی دیگه هیچکدوم :31:
من 32 خریدم.ولی دیروز رفتم دیدم شده 60 تومن.اصلا نمیارزه.
Printable View
دیویدوف؟نقل قول:
کلا بوشون فرق داره.بویه هر دوشون خیلی خاصه.ولی اصلا شبیه نیستن.ماندگاری میخوای هات-خوشبویی
میخوای دانهیل دیزایر قرمز.ولی دیگه هیچکدوم :31:
من 32 خریدم.ولی دیروز رفتم دیدم شده 60 تومن.اصلا نمیارزه.
نظرات اونارو هم دیدم (لینکه)
---------------------
کالاهایی که از یک برند معتبر تولید میشن نباید تحت شرایط مکانی کیفیت کالاهاشون تغییر کنه، اگر تغییری مشاهده میشه دلیل
دیگه ای داره که مهم ترینش این می تونه باشه که شرکت های سازنده تو کشور های مختلف کالا رو می زنن (نمی دونم تو عطر این جوریه یا نه)
البته شرکت های تک شاخه ای شاید یه سری برتری هایی جاهای خاص در نظر بگیرن که بیشتر مربوط به مسائل بازاریابی و فروش
میشه و نباید روی کیفیت تاثیر بذاره
البته به نظر من خاور میانه بازار بزرگی داره و نباید شرکت سازنده معتبر این کارو بکنه؛ البته که بودنش بعید نیست
در پایان اینا نظر این جانب بوده :31: و در زمینه عطر استناد خاصی ندارم ولی تو یه سری زمینه های دیگه این موضوع کاملا صادقه
یه موضوع یادم رفت کالایی که توسط شرکتی در شعبه دیگرش تولید شده مسلما ساخت همون کشور رو باید (باید داره) درج کنه
در غیر این صورت دیگه باید گفت فیک (از نظر من درجه بندی بی مورده) اگه قبول داریم اصله که هیچ وگرنه دیگه فیکه
شاید درجه بندی بر اساس شرایط زمانی صورت پذیر باشه و کالاهای مونده این جا باشن که قضیه جداست
بخوایم تو این قضیه حساس بشیم خیلی ناجوره.فقط ادکلن نیست.نقل قول:
تمامه لوازم خانگی و لوازم آرایشی یا غیره الان همین وضع رو دارن.کاری هم نمیشه کرد.
اگه یه عینکه آفتابی یا شلوار جین اصل شما پیدا کردی!!همشون فیک هستن.مگر اینکه به صورته مسافری اونم
سفارشی وارد شده باشه.
الان شلوار جینهایی که تو بازاره همشون مارکه.جنساشون هم به نظر خیلی هاشون خوبه.ولی هیچکدوم اصل اصل
نیستن.اگه باشن باید بالایه 200 تومن پولشون رو داد.بلکه بیشتر.
عینک آفتابی پلیس یا غیره که تو بازاره همشون فیک هستن که دونه ای 5 تومن هم نخریدن ولی 200 تومن به بالا میره تو پاچه ملته خداجوی:41:به قوله یارو دیدم که میگم:31:
کاملا، موضوعی هست که بفهمیم خوبن یا فیک در نهایت همینه که هست، کاری از دست ما ساخته نیست.نقل قول:
به نظر من بحث جالبی نمی تونه باشه...
----------------
والا این طرفداران CK بدونن که مثه این که کلوین یه کاره جدیدی زده که قابل دسترسه تو وطن:31:... من تو همون وبلاگ مشهور
:31: عطر فارسی خوندم :31:، ایشون خیلی خوب هم توضیح می دن انصافا. البته مثه این که شبیه اون قبلیه نیست
عکس:
دوستان عزیز من از ادکلن تند و خنک خوشم میاد ابته نه خیلی تند مثل Versage sculpture و ممنون میشم به من چنتا در این مایه معرفی کنید ... البته بیک نوع یک هم باحاله یه حس قدیمیو زنده میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اونو بو نکردم ولی اترنیتی کلوین کلین چیزه خوبیهنقل قول:
شاک رو من تست کردم:31:نقل قول:
کاملا بوش عوض شده.خیلی به کلوین من شباهت پیدا کرده بود.ولی ملایم تر و رمانتیک تر بود و تلخیش کمتر شده
بود.
والا منم اون ورساچه رو بو نکردم.ولی اون بیک شماره 1 میشه مشکی دیگه.درسته؟نقل قول:
اگه اونجور ملایم دوست داری برو وود راکی مینتین رو تست کن.
اره همون در مشکی بازم ممنون از کمکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این چطوره ؟ کسی تست کرده ؟
38 تومن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]