ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيناپليكيشن مرورگر اوپرا رو نصب كردم اما نميشه ازش استفاده كرد، باز كه ميشه يه دفعه اي صفحه سفيده سفيد ميشهچيكار ميشه كرد؟
Printable View
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيناپليكيشن مرورگر اوپرا رو نصب كردم اما نميشه ازش استفاده كرد، باز كه ميشه يه دفعه اي صفحه سفيده سفيد ميشهچيكار ميشه كرد؟
اپرا خيلي وقته از كار افتاده ، بروسر پافين رو دانلود و نصب كنيد . همه ي سايتها رو باز ميكنه به همراه پشتيباني از فلش .
Puffin web browser
میتونید از مرورگر دلفین استفاده کنید که فوق العاده مرورگر سریعی و دقیقی هست، امکانات بسیاری هم داره. میتونید Dolphin Browser رو به صورت رایگان از آیتونز دانلود کنید.نقل قول:
سلام به همه دوستان
ببخشید اگه سوالم بیش از حد مبتدیه
یکی از دوستام اپل 4 خریده
میگه موقع پخش اهنگ فقط از یکی از اسپیکراش صدا میاد
میخواستم بدونم گوشیه یه اسپیکرش مشکل داره .یا فقط اپل 4 یه دونه اسپیکر داره و اون یکیش میکروفونه؟؟؟در کل این گوشی یه اسپیکر داره یا دوتا؟؟؟
ممنون
دوستان گل سلام. من یه مشکلی پیدا کردم. امیدوارم کمکم کنید.
گوشی خانومم ( آی فون چهار ) از دیشب قاطی کرده. اکثر برنامه ها رو تا باز می کنی بسته میشه. گاهی اوقات هم قاطی می کنه و صداها جابجا میشه ( مثلا صدای زنگ اس ام اس میاد جای صدای کیبورد!!! ) .. مشکل چیه؟ .. چیکار باید بکنم؟
با سلام
گوشی من باتریش17% بود بعد گذاشتمش توی جیبم بعد چند دقیقه که خواستم زنگ بزنم دیدم خاموشه فکر کردم باتریش تموم شده زدم تو شارژ دیدم اصلا شارژ تمیکنه بعد زنگ زدم به خط خودم دیدم بوق میخوره ولی گوشی همونجوریه
چیکار کنم؟
ممنونم اگه راهنمایی بکنید
دوست عزیز برای هر مشکلی که تاپیک نمیزنن
دکمه پاور و هوم و با هم نگه دارید تا گوشی ریست بشه.
بعد اگه میشه ورژن گوشی و اینکه جلیبریک هست یا نه رو بگید
سلام این دگمه home آیفون من گیر میکنه بزی وقتا چند بار باید بزنم تا کار کنه مشکلش نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
وقتی محکم فشارش میدید عمل میکنه ؟؟؟نقل قول:
گوشی شما جلبریک شده ؟
آره جلبریک شده یکم باید محکم فشار بدی تا کار کنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید بعضی وقتها هم هنگ میکنه