بله اولی سونی هست.نقل قول:
دو مدل سامسونگ هم قیمتشون :
6920 با گارانتی 2.600
5960 با گارانتی 3.000
اگه این دو مدل رو بدون گارانتی پیدا کنین قیمتشون به بودجه شما نزدیک میشه.
Printable View
بله اولی سونی هست.نقل قول:
دو مدل سامسونگ هم قیمتشون :
6920 با گارانتی 2.600
5960 با گارانتی 3.000
اگه این دو مدل رو بدون گارانتی پیدا کنین قیمتشون به بودجه شما نزدیک میشه.
این 2مدل قیمت نمایندگی و غیر نمایندگی چنده؟
42lm67100
40ES6960
قیمت بانه رو کسی داره یا چقدر ممکنه کمتر از بازار باشه؟
سلام دوستان.بنده قصد خرید یه LED 3d دارم.طی تحقیقاتی که انجام دادم و البته سلیقه شخصیم نتیجه گرفتم کهLE48w806 Hitachi رو بخرم.حالا سوالی که از شما دوستان عزیز دارم اینه که نظرتون در مورد این مدل چیه و کلا نظرتون در مورد برند Hitachi چیه؟
و از همه مهمتر کجای تهران میتونم این مدل و پیدا کنم؟وحدود قیمتشو اگه میدونین بهم بگین.البته تو سایت رسمی هیتاچی زده 980 دلار.
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تلوزیون که فوق العاده ست.
دوستان خواهش میکنم حتما نظرتونو بگید.مرسی
سلام
قیمت با گارانتی تلوزیون پلاسما panasonic th-p50st30 رو میخواستم .
ممنون
بهترین تریدی و ال ای دی-42 - 40 اینچ که میشه گرفت چی هست به ترتیب کیفیت ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از سایت فروشگاه سامسونگ دیدم زیاد امکاناتش جالب نبود نسبت به بقیه هم قیمتاش آخه مدلایی نزدیک به این قیمتم داشت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با امکانات بالاتر مثل اسمارت بودن و تعداد ورودی hdmi بالاتر آخه این 2 تاست و کمهنقل قول:
ضمنا میگن این سامسونگ جدیدا رو خود ایران مونتاژ کرده و کیفیتشون پایینه ؟!!!
ال جی چطوره قیمتاش و کیفیتشون ؟؟ من زیاد نمی خوام امکانات بالایی داشته باشه و فقط ال ای دی خالی باشه و فیلم با زیرنویس فارسی پخش کنه کافیه (البته ورودی اچ دی ام آی رو حداقل 3 تا داشته باشه)
سلام
بهترین تلویزیون بالای 46 اینچ تو رنج 3 الی 3.5 میلیون چیه؟
توی 46 ها: سامسونگ 46ES6950نقل قول:
و تو 47 ها: ال جی 47LM62000
سلام من 20 روز پیش یک سامسونگ مدل Samsung LED 46ES8880 رو از تبریز خریداری کردم بدون هدیه شد 5100000 تومان که فقط 100000 تومان بابت هدیه کسر کردن ( قیمت اصلیش 5200000 ) از شانس منم چند روزی هست روش هدیه سینما میدن اگه نخوای 800000 تومان کم میکنن!!!!!!!!! و میشه 4400000 تومان !!!!!!!!! حالا سوال من اینه به نظر شما طرف قیمت رو بهم زیاد انداخته ؟ اخه هدیه این تلویزیون یک دستگاه پخش بلوری بود که الکی میگن دی وی دی هست قیمت بلوری هم 300000 تومان هست کلا میشه یه جمع بندی بفرمایید ببخشید زیاد حرف زدم تو ایران با این کارها و بی ثباتی اصلا اعصاب نمونده:n03:
سلام دوستان.بنده قصد خرید یه LED 3d دارم.طی تحقیقاتی که انجام دادم و البته سلیقه شخصیم نتیجه گرفتم کهLE48w806 Hitachi رو بخرم.حالا سوالی که از شما دوستان عزیز دارم اینه که نظرتون در مورد این مدل چیه و کلا نظرتون در مورد برند Hitachi چیه؟
و از همه مهمتر کجای تهران میتونم این مدل و پیدا کنم؟وحدود قیمتشو اگه میدونین بهم بگین.البته تو سایت رسمی هیتاچی زده 980 دلار.
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تلوزیون که فوق العاده ست.
دوستان خواهش میکنم حتما نظرتونو بگید.مرسی