واسه کار شما یعنی گرافیک ۲ بعدی ۳۷۴ کافی ه، من این کارها رو با ۵۱۶ انجام میدم و عالی ه.نقل قول:
اگه میتونین بیشتر هزینه کنین که حتما ۳۷۱ بگرید، چون برای اذیت نشدن چشم ۱۵ اینچ بهتره.
اگر بودجه تون به ۱۵ نمیرسه همون ۳۷۴ خوبه.
Printable View
واسه کار شما یعنی گرافیک ۲ بعدی ۳۷۴ کافی ه، من این کارها رو با ۵۱۶ انجام میدم و عالی ه.نقل قول:
اگه میتونین بیشتر هزینه کنین که حتما ۳۷۱ بگرید، چون برای اذیت نشدن چشم ۱۵ اینچ بهتره.
اگر بودجه تون به ۱۵ نمیرسه همون ۳۷۴ خوبه.
ممنون از لطف اتون که بسیار سریع پایخ دادی دوست مننقل قول:
فقط در مورد 374 دو مورد تو فکر ام داره اذیت میکنه یکی مونیتور اش هست و یکی هارد اش! دوستان کسی از هادر 500 اپل خبری داره قیمت اش چند هست؟ تو سایت اپل که کاستومایز میکنی 374 رو با هارد 500 ساتا 100 دلار گران تر میشه تو ایران هارد اش چند هست؟ اگر 500 بخرم دیگه 250 اش رو کسی میخره؟ یا خودم میتونم استفاده کنم باز هم؟
از دوستان کسی 13 اینچ داره ؟ و راضی هست ؟ من خیلی تو اندازه اش شک دارم
در مورد اومدن مک بوک پرو هم که تازه میخواد بیاد ممکنه رو قیمت این مک بوک ها تاثیر بزاره و ارزان تر بشه؟ چون ما که شانس ندارم تا میخریم ک هو ماه بعد اش 200 تومان میاد پایین!
خواهش میکنم.
در مورد LCD ش نمیتونم کمکی کنم اما اینو بهتون بگم که من با ۱۳ اینچی مشکلی ندارم، طراحی هم بسیار زیاد انجام میدم.
شما میتونی مدل ۳۷۵ بگیری که هم هاردش ۳۲۰ گیگ ه و هم سی پی یوش ۲.۶۶ هست. اختلاف قیمتش هم حدود ۳۰۰ هزار تومن ه.
در مورد جدید ها هم باید بگم که به این زودی ها نمیان، حداقل چند ماه دیگه.
اما در مورد تغییر قیمت ها اطلاع دقیقی ندارم یعنی هیچی معلوم نیست اما تجربه نشون داده که با اومدن مدلای جدید قدیمی ها تییر چندانی نمیکنن.
اوکی ممنون از راهنمایی ایتون فقط میمونه هارد . هارد 500 گیگ برای مک بوک پرو هست تو بازار ؟ و از قیمت اش خبر دارید؟ اخه ما داریم رو ای مک کار میکنیم که 1 ترابایت هارد داره نزدیک به150 گیگ هارد به سیستم عامل و ilife و این برنامه ها مختص شده و برنامه های مک هم که ماشاا حجم زیاد داره حالا کسی هم بخود ویندوز هم رو مک بوک اش بریزه و از پارالر استفاده نکنه دیگه هیچ! فکر کنم حداقل 320(نمیدونم کسی از دوستان با 320 تا هارد ویندوز هم ریخته یا نه!!!!) و در شرایط معمول 500 خیلی عالی جواب بده, درست میگم؟نقل قول:
قیمت دقیق 375 رو ندارید در تهران؟ (مطمئن اید نزدیک صد تومان با 375 اختلاف قیمت داره من قیمتی که داشتم چند وقت پیش حول و حوش 1650 بود!!)بدون گارانتی البته چون ماشا این نقش خیلی داره گران میده محصولات اپل رو ! نمیدونم معنا هم نداره گارانتی تو ایران اما چرا این همه پول میگیره برام جای سوال داره!
اووووه ، اول از همه ببخشید بخاطر قیمت اشتباهی که دادم، الان دوباره نگاه کردم ۳۷۵ حدود ۱۸۰۰ و ۳۷۴ هم ۱۴۵۰ قیمت دارن.
در مورد هارد باید خدمتتون عرض کنم که نیازهای هر کس متفاوت ه، من خودم هاردم ۲۵۰ هست و ویندوز ۷ هم نصب کردم و بیش از ۱۰۰ گیگ فضای خالی دارم.
اما شما اگه فکر میکنید این مقدار فضا یعنی ۳۲۰ گیگ براتون کمه بهتره که از هارد اکسترنال استفاده کنید، البته در مورد هارد اینترنال هم بله امکانش هست، یکی از دوستان بنده هارد ۷۲۰۰ گذاشته، البته به یکی از همین شرکت های وارد کننده داده بود تا هاردش رو ارتقا بدن.
حرف شما متین، اما متاسفانه بیشتر خریداران از بی استفاده بودن گارانتی در ایران اطلاعی ندارند.
یکم تحقیق کردم واقعا دیدم 13 اینچ نیاز کار ام رو نمیده! در حالی 15 هم نسبی هست . میخوام برم سراغ مدل 371. کانفیگ اش خیلی خوبه اما یک سوالی دارم چیپ گرافیک این مدل جی فورس 330 ام هست اما در سایت اپل زده پلاس اینتل اچ دی چیپ ست . میخواستم ببینم کسی میدونه این چیپ چه کار میکنه؟(همان چی پی هست که اینتل با corei هاش داده یا نه چیز فراتر از اون هست؟)نقل قول:
وزن اش هم ماشاا زیاد هست نسبت به اون 374 که انتخاب کرده بودم نیم کیلو بیشتر هست!
کسی با corei های مک بوک کار کرده؟ من خودم با corei3 و coreI5 های دیگر لب تاپ ها کار کردم اما به واقع میگمفقط اسم در کرده اند و در مقابل بسیاری از c2d ها حرفی برای گفتن ندارند. میخواستم از دوستانی که هم با corei و هم با c2d مک بوک کار کردند تفوات کارایی ایش رو بهم لطف کنند بگند خیلی پرفرمنس بالاتر رفته؟
درود ،نقل قول:
ببینید ، سری 15" مک بوک پرو Unibody ، دو چیپ ست گرافیک همزمان دارند ، که در سری 2010 بصورت اتوماتیک و با تشخیص مک بین شون سویچ میشه! :18:
سری Core iX اپل ، از بهترین چیپ ست های Core iX ه! :27: نگران نباشید ، بنچمارک های گرفته شده ، نشون میده ، پرفورمنس 2X افزایش پپیدا کرده!
با تشکر ،
امید
سلام به همه
قصد خرید مک بوک ایر دارم اونم از نوع 13 اینچیه 128Gb.
این مدلها چند ماه پیش معرفی شدن و الان مدلی که ذکر کردم با قیمت یک میلیون و هفتصد در بازار موجوده.
اینکه چرا قصد خرید یک چنین لبتاپی با این کانفیگ را دارم یک مسئله کاملا حل شده و قطعی هست و اصلا بحثی روی کانفیگ نداریم.
سوال اینجاست:
1- با قیمت پایینتر سراغ دارید؟
2- برای اینکه دو طرف آلومینیومیش خش نیوفته وسایل محافظ یا روکشهایی مثل آیفون یا آیپد داره؟
3- به نظرتون قیمتش در سه ماه آینده پایینتر میاد؟
4- با گارانتی نقش 100 تومن گرونتر قیمت دارم. به نظرتون میارزه با گارانتی بخرم؟
البته اگر برادران متخصص نظری در مورد انتخاب مک بوک ایر دارن و معتقدند خریدش واقعا با شرایط موجود جور در نمیاد خواهش میکنم نظرشون را حتما اعلام کنن.
باتشکر
سلام
قصد خرید لپ تاپ اپل رو دارم.ولی نمیدونم کدوم مدلش برای من مناسب تره؟!
.کاربرد م هم خیلی تخصصی نیست.بودجم هم تا دومیلیون هست.
یه سوال دیگه ایا گارانتی های ایران معتبر هست یا نه؟
سلامنقل قول:
پس خوشبختانه تصمیم تون رو گرفتین.
خب بحث سر قیمت و شرایط خریده.
متاسفانه قیمت جدید ندارم اما آخرین قیمتی که دارم مربوط به مدل ۵۰۳ برای ۲ هفته پیش ه ۱۸۸۰ پس قیمت شما واقعا خوبه. فردا پاساژ پایتخت تعطیل ه اما پس فردا اگه بخواهید میتونم یه قیمت معتبر بهتون اعلام کنم.
بله قاب های Speck براش موجوده محافظ های خوبی هستند، و مهتر از اون زیبایی لپ تاپ رو هم خیلی از بین نمیبرن، اما ممکنه برای مک بوک ایر جدید نباشه که احتمالش کمه. قیمتش هم برای مک بوک پرو هول و حوش ۵۰ تومن ه.
پ.ن: من اگه مک بوک ایر میگرفتم از طراحی منحصر بفرد و نازکی اش نهایت لذت رو میبردم.
با این اوضاع اقتصادی که همش نوسان داره نمیشه پیش بینی درستی کرد اما بهرحال احتمال کمتر شدن قیمت وجود داره.
نه با گارانتی اصلا نخرید چون اصلا بدرد نمیخوره و پولتون رو توی جیب فروشنده میریزید( ببخشید یکم رک گفتم ) محصولات اپل هیچ ساپورتی از طرف کمپانی اپل در ایران نمیشن و این گارانتی ها بی فایده اند.