این وضعیت دانلود شبانه آسیاتک چطور هست کسی تست کرده
راستی سرویس وایرلس نت گستر درست شده؟
Printable View
این وضعیت دانلود شبانه آسیاتک چطور هست کسی تست کرده
راستی سرویس وایرلس نت گستر درست شده؟
مخابرات نامحدوده اون؟ قیمتش؟ از کی تا حالا با 256 اینقدر سرعت میده مخابرات همدان؟!
ترافیک آزاد نداریم همشون محدودیت ترافیک دارند :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اول اسفند شما فقط پول پهنای باند را میدهید و ترافیک بر اساس جدول زیر محاسبه میشه :نقل قول:
به سایت مخابرات سر زدین؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
پارس آنلاین داره یک ماه اینترنت 256 با 2 گیگ ترافیک رو به صورت کاملا رایگان میده
فقط کافیه ثبت نام کنید
هزینه اولیه هم نداره
توی همدان - ملایر - نهاوند و اسد آباد هم نمایندگی داره
گفتم اطلاع بدم
سر میزنم ولی نمیدونستم ترافیک آزاد ترافیکیه که گیگ و مگش محاسبه میشه و باید براش پول داد!نقل قول:
آخ آخ آخ. من منظورم از آزاد، اینکه، دیگه اول 256 کیلو با مثلا 2 گیگ ترافیک، مشترک نمیشه، بلکه فقط پهنای باندو مشخص میکنی. بعدش طبق تعرفه جدود فوق الذکر نسبت به مصرفت کنتر میندازه!!!نقل قول:
آسیاتک همدان کسی تائید میکنه ؟ کسی سرویس داره اینجا ؟
امروز رفته بودم نت گستر درخواست جمع آوری سرویس بدم که دیدم که یه کاغذ چسباندن دیوار روش نوستن ((استفاده از هر نوع چیلتر شکن باعث ممنوع و باعث بالا رفتن پهنای باند شما میشود)) این هم کردن بهانه جدیدی برای دزدی های خیلی خوشگلشون باید تحمل کرد
یه نفر در حال فداکاری هست که ببینه چطوریه فعلا شما ها صبر داشته باشین تا ببینیم چطور پیش میره میگن که صبا نت هم از لحاظ پینگ و دانلود شبانه خوبه فقط قیمتش یه خورده بالاتره اما من دیدم تو شیراز با 512 قشنگ شبی 6 گیگ دانلود میکنننقل قول: