فکر کنم مشکل از windows securityباشه.....پایین صفحا دسکتاب داخل نوار ابزار کنار ساعت میتونی پیداش کنی....یخورده باهاش ور برو و خاموشش کن شاید جواب داد...نقل قول:
Printable View
فکر کنم مشکل از windows securityباشه.....پایین صفحا دسکتاب داخل نوار ابزار کنار ساعت میتونی پیداش کنی....یخورده باهاش ور برو و خاموشش کن شاید جواب داد...نقل قول:
روش خاصی داره ؟نقل قول:
سلام دوستان من تو پست هایه قبل گفتم ویدجت رویه فریمور فارسی نصب میشه من اینکارو کردم
بچه ها دیروز باطری استار تی وی رو برای دیدن تلویزیون تست کردم
با یه شارژ کامل و بالاترین برایتنس یعنی 5 (بالاترین نور صفحه) میشه باهاش حدود 2ساعت و 55 دقیقه تلویزیون نگاه کرد :18: و به نظرم عالیه:5:(خودم تست کردم)
و اگر نور صفحه رو رو کمترین بزارید فکر کنم بشه حدود 4 ساعت و 30 دقیقه و حتی بیشتر هم تلویزیون دید(البته اینو حدودی گفتم)
و در حالت آفلاین و با نور کم هم فکر کنم به 6 ساعت هم برسه:18::18::18::27:
سلام
دوستان اگر ممکنه فایل s5233ajpik5 رو برام بذارید
هر چی گشتم پیدا نشد
گوشیم حسابی قاطی کرده
نه منشیم کار میکنه نه کلید قفلم
سلام دوستان
من با گوشیم به مشکل خوردم
اگر ممکنه فایل s5233ajpik5 رو برام بذارید
هر چی گشتم پیدا نشد
ممنون
فعلا فقط در انحصار پارس مایکروتله میتونی بری و گوشیتو آپگرید کنی گارانتیت هم باطل نمیشه مشهد فرازهمراه میگفت 8 تومن من هم عوض نکردم.نقل قول:
تصمیم با خودته!!!
:46:
سلام،من ديشب يه نرم ازار توپ واسه تبديل فايل Jar به Jad پيدا کردم که خيلي نرم افزار کارآمدي واسه صاحبان گوشي هاي سامسونگه چون بعضي از نرم افزارها نياز به فايل Jad هم داره من دو تا نرم افزار رو که نتوسته بودم نصب کنم رو نصب کردم يکي نرم افزار بانک ملي و يکي ديگه نقشه همدان بود.تو صفحات قبل هم چند نفر از نصب نشدن نقشه تهران و چند تا ديکشنري گفته بودند ميخوام امتحان کنن و خبرشو بدن نرم افزار پرتابل هست اجراش کنين فايل Jar رو درگ کنين تو پنجره بلا فاصله فايل Jad هم کنار فايل Jar قرار ميگيره بعد دو تا فايلو بريزين تو گوشي و يکي شونو اجرا کنين البته من فايل Jad رو انتخاب کردم براحتي نصب ميشه نظرتون رو هم درباره برنامه بگيد.راستي تو پرشين گيگ آپلود کردم تا راحت باشين.
ممنون:10::18::8:
کد:http://javadnet2000.persiangig.com/JADMaker.exe
بیخود کرده که فقط سامسونگ داشته باشه خودمون میدونیم که خیلی میخرس که همچین چیزی رو فقط سامسونگ داشته باشهنقل قول:
دوست عزیز به سایت زیر برو و در قسمت فریمور همین s5233ajpik5 را دانلود کن
سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرام اومد:31:نقل قول:
دوست من به همون سایتی که دوستمون گفتن برو این فریمور S5233AJPIK3 رو دانلود کن چون k5 هنوز وارد اینترنت نشده موفق باشید
تو صفحه بعدی یه تم نصب کردم نگاه کنین:46: