پارسال که نیانداختنش 5 شنبه ولی کار دیگه ای کردن.نقل قول:
صبح جمعه امتحان گرفتن و به بچه هایی که ترازشون از 6700 بالاتر بود گفتن عصر بیاییم امتحان بدیم.البته خیلی سخته.
از 8 تا 12 امتحان دادیم از 2 تا 6 هم امتحان دادیم.ولی حال داد خداییش
Printable View
پارسال که نیانداختنش 5 شنبه ولی کار دیگه ای کردن.نقل قول:
صبح جمعه امتحان گرفتن و به بچه هایی که ترازشون از 6700 بالاتر بود گفتن عصر بیاییم امتحان بدیم.البته خیلی سخته.
از 8 تا 12 امتحان دادیم از 2 تا 6 هم امتحان دادیم.ولی حال داد خداییش
با 2012 اونم منطقه 2.فکر نکنم.:18:نقل قول:
سلام
بچه ها یه سوال در واقع یه زحمتی داشتم واستون توی ازمون اول گزینه 2 ریاضی 2 هم هست منم کتاب ریاضی 2 خودم حواله دادم به یکی دیگه سوالم این بود که فصل 1 ریاضی 2 چیه در مورد چی بود؟
فصل یکنقل قول:
بخش اول :تعیین علامت چند جمله ایها
بخش دوم: حل معادله شامل عبارات گویا و اصم
فصل دو
بخش اول:رابطه و تابع
بخش دوم قرینه یابی انتقال محور ها محور و مرکز تقارن
خوب سردرد میشی چون عادت نداری ظهر نخوابی ! ظهرا یک لیوان چای بنوش و اگه بازم سردردت رفع نشد میتونی یه کدئین بخوری .نقل قول:
با نظرت موافقم البته می شه یکی از دلایلی که سازمان سنجش سن نفرات اول رو نمی گه به خاطر خواست خود داوطلبان باشه :31:اما می شه دلیل دومش رو به خاطر مسائل روانی توی کنکور دونست شاید سازمان سنجش می خواد با نگفتن سن دقیق رتبه های 1 بقیه ی داوطلبان رو از انگیزه ی ماندن پشت کنکور منصرف کنه.:46:نقل قول:
نقل قول:
منم در حال ترک خواب ظهرم
میتونی یک لیوان قهوه ی دارک بخوری که تاثیرش فوق العادسنقل قول:
اگر به خوردن این دوتا یعنی چای و قهوه عادت داری و روت تاثیر نمیذاره
این رو امتحان کن:
نمیدونم اهل جوشانده ی دارچین هستی یا نه،درست کردنش خیلی راحته انگار میخوای چای رو دم کنی
فقط به جای چای، یه تکه چوب دارچین میذاری داخل اب. برای تحلیل طعمش میتونی باچایی قاطی کنی با اصلا از اول
تو قوری چای بندازی با هم دم بکشن
اگر نه هم که اصلا چای دارچین بخوری یکمی ادویه ی دارچین به چاییت اضافه کنی
یه فنجون که بخوری (میتونی یه ساعت هم بخوابی) سردرد عمیقت خوب میشه
مصرف قرص کدئین (البته نه مصرف چند تا تو سال)در دراز مدت تاثیر مخربی روی حافظه داره
(به کلاس اشپزی تبسم خوش امدین :27:)
برای رشته های مثل مهندسی شیمی گزینشون کشوریهنقل قول:
رتبه کشوریه مهمه ولی 2012 منطقه 2 کشوریش بیشتر میشه مسلما
فک کنم اشتباه گفته باشن
ولی با 2000 کشوری میشه مهندسی شیمی تهران قبول شد با 3000 هم داشتیم پارسال مهندسی مواد تهران قبول شدن خیلی عجیب نیستش
خب یه نظر من ایشون یه نمونه خوبیه که میشه از روش درس خوندنش و اینا یاد گرفت که چطور رتبه رو بالا ببریم.نقل قول:
راستی چرا به رستگار رحمانی گیر دادین . بهتره که بچسبید به درس خودتون .
کسی که یهو توی یه عالمه رشته رتبه ی خوب میاره، پس حتما رمز قبول شدن توی کنکور رو بلده دیگه. هر کاری یه روش مخصوص داره که هرکی یادش بگیره، همیشه توش موفقه.
کجا باید بریم واسه ثبت نام؟ دوستام میگفتن خودشون توی مدرسه میگن کی و توی همون مدرسه هم مینویسن. درسته؟نقل قول:
من امروز 3 تا آزمون جامع بعد از عید سنجش رو ثبت نام کردم
شما ثبت نام کردین؟
به نظر من که سه تاشو شرکت کنین بهتره. چون تعداد اونایی که شرکت میکنن زیادن. اما فکر نمیکنم توی قلمچی اینقدر زیاد باشن. نظر دوستان چیه؟نقل قول:
البته همون طور كه گفتم هدفم شركت تو آخرين آزمون جامع هست فعلا!
نقل قول:
خوب سردرد میشی چون عادت نداری ظهر نخوابی ! ظهرا یک لیوان چای بنوش و اگه بازم سردردت رفع نشد میتونی یه کدئین بخوری .
خیلی ممنون. حتما همینکارو میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میتونی یک لیوان قهوه ی دارک بخوری که تاثیرش فوق العادس
اگر به خوردن این دوتا یعنی چای و قهوه عادت داری و روت تاثیر نمیذاره
این رو امتحان کن:
نمیدونم اهل جوشانده ی دارچین هستی یا نه،درست کردنش خیلی راحته انگار میخوای چای رو دم کنی
فقط به جای چای، یه تکه چوب دارچین میذاری داخل اب. برای تحلیل طعمش میتونی باچایی قاطی کنی با اصلا از اول
تو قوری چای بندازی با هم دم بکشن
اگر نه هم که اصلا چای دارچین بخوری یکمی ادویه ی دارچین به چاییت اضافه کنی
یه فنجون که بخوری (میتونی یه ساعت هم بخوابی) سردرد عمیقت خوب میشه
مصرف قرص کدئین (البته نه مصرف چند تا تو سال)در دراز مدت تاثیر مخربی روی حافظه داره
(به کلاس اشپزی تبسم خوش امدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به خوردن چای و قهوه عادت زیادی ندارم. فکر کنم کارساز باشه. روزی فقط واسه صبحونه چای میخورم. اگه نشد دارچین رو حتما امتحان میکنم.
مگر یه نفر چند تا معدل میتونه داشته باشه؟ یه بار 19 و یه بار 17؟نقل قول:
بعدش هم مگر 17 معدل کمی هست؟ من الان معدلم 12 هست. یعنی باید بمیرم؟ یعنی اگر بر فرض محال :27: من نفر اول کنکور بشم, پدر من رو در میارن و احتمالا دستگیرم میکنن که چرا تو که معدلت 12 هست, نفر اول شدی؟ (شاید هم اعدام)