منظورت سوتیه منه؟نقل قول:
Printable View
منظورت سوتیه منه؟نقل قول:
مگی جان ، دوتا دوتا سوتی می نویسی !!؟!نقل قول:
دستت پره ها !!! کجا بودی تا حالا ؟:27:
جفتشون قشنگ بودن .
اگه من جای تو بودم - و اگه معلم نمی خندید یا خوشش نمیومد - با همون چوب می زدم تو سرش :27:
دوستت همه ی آب لیوان رو خورد ؟ :18:
بعدش چی شد ؟ چه مزه ای بود ؟ چیزی نگفت ؟:18:
به به تاپیک نگو . باقلوااااااااااااا
منم کلا سوتی زیاد میدم . همیشه هم بعد سوتی روحیه رو از دست نمیدم و اینجوری :20:
حالا یه سوتی مال عید سال قبل :
ما یه gf :36: داشتیم (خدا بیامرزتش) :31: خیلی تیز بود و خیلی هم افه کلاس میومد و ...
تعطیلات عید بود و اینا هم قرار بود برن شمال . منم خالی بسته بودم که ما میریم کیش :27:
خلاصه ما هم با پسرخاله های گرامی رفتیم بودیم یه روستایی خونه یکی از فامیل
یه روز gf ما زنگ زد و سلام ... کجایی ؟ من : عزیزم کنار دریا ، خلیج فارس ، جات خالی :39:
تا اینو گفتم یه خروس بد صدا شروع کرد به خوندن : قوقولی قو قو منم اینجوری :ohno: Gf : صدای چی بود ؟
من :صدایی نمیاد ، خروس :قوقولی قوقو gf :صدا خروسه ؟ منم دیدم تابلو شده (کنار دریا، خلیج فارس ، خروس) قضیه رو زدم به مسخره بازی آره خروس دریایی و ... لو رفت :41:
باقیش هم بماند که چقدر سوژه ی پسرخاله ها شدیم
اگه بی مزه بود ببخشید .
تو ازمون زمین شناسی ما یه بار یه سوال اومده بود:
2 نمونه کاربرد سنگ پا رو بنویسید.
اقا هر کی هرچی میتونست نوشت ولی من نوشتن مصرف بهداشتی دارد.
حدوداً سه هفته پیش من رفتم توی یکی از لباس فروشی های فردوسی .
رفتم تو و با کلی کلاس و افه و ... به پیراهنای روی قفسه اش اشاره کردم و با انچنان اعتماد به نفسی گفتم " آقا ازرا (AZERA) دارین ؟
فروشنده گفت چی ؟
گفتم پیراهن مارک AZERA .
فروشنده هم که فکر کرد مارک جدیده و گفت هنوز برامون نیومده .
من سوتیم رو گرفته بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و می خواستم یه جور جیم شم :thumbsup: که یدفه یکی از همکاراش به من گفت من این مارک رو تا حالا نشنیدم .
منم دیدم که داره تابلو میشه بلند بلند زدم زیر خنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سوتی دادم و می خواستم بگم ZARA ، اینقدر مشغله فکری دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم AZERA .
بعد هم ازشون خواهش کردم که صداشو درنیارین .
( ZARA = یه مارک لباس)
( AZERA = یه نوع ماشینی که من خیلی ازش بدم میاد ) { دروغگو دستش زیگیل بزنه }
یه بار توی اتاقم بودم و داشتم آهنگ Tainted love رو از مرلین منسون گوش میکردم و کلی رفته بودم تو حس
کله مبارک رو پایین و بالا میبدم و دستم رو برده بودم بالا و تکون میدادم که یک دفعه دیدم مامانم وایساده داره اینطوری نگام میکنه. :18:
نگو با تلفن کار داشته, منم چون توی اینترنت بودم اومده بود بگه قطع کن میخوام تلفن بزنم.
خیلی ضایع شد, الان هم که یادم میاد یه جوری میشم. :44:
لعنت به این خطوط dial up
لعنت به این قفل در اتاق من که خرابه
لعنت
امروز می خواستم برم حموم بعد یه عمری نیگا کردم دیدم به به نه شامپو داریم نه صابون!
رفتم شال و کلاه کردم و پریدم رو موتور دیدم انگار موتور پهن شده رو زمین نگا کردم دیدم پنچره
خلاصه در حالیکه به بخت و اقبال خودم لعنت می فرستادم راهی بقالی سر خیابون شدم و صابون و شامپور را خریدم و برگشتم
و یه راس خودمو گذاشتم کف حموم!!
آب و باز کردم دیدم یخه گفتم حتماً آبگرمکن روشن ...
یهو یادم افتاد که به به مثل اینکه صبح خودم سر آبگرمکن رو که سوراخ شده بود گرفتم بردیم تو ماشین
دم همتون گرم
وقتی مییام اینجا کلی میخندم!
سر کلاس جغرافی بود که معلم یه سوال کرد
جواب سوال رو از رو کتاب داشتم میخوندم که رسیدم به جایی که نوشته بود (قطر وکویت) خلاصه از این سوتی کلاسی خدا نصیب نکنه یهو خوندم (قطر وکویر)
کلاس از خنده رفت هوا از اون روز تو کلاس سوزه شدیم.