[QUOTE=jax559;5941341]دوستان من یه ماهی میشه از داتک adsl 256 گر
Printable View
[QUOTE=jax559;5941341]دوستان من یه ماهی میشه از داتک adsl 256 گر
راستی بچه ها کسی کارت دی وی بی داره احیانا؟
چون اونم یه سبکه مجازی میسازه خیلی تداخل پیدا میکنه با روتر ای دی اس ال
من سره همین موضوع سیستم هام رو نمیتونم سبکه کنم به این راحتی ها با کابل کراس
یه بار موفق شدم فقط اونم نمیدونم چی ریختی شده بود :دی
ممنون، راستش بعدا با فیتلرش کن رفتم وصل شد ولی بدون اون وصل نمیشه فکر کردم حتما داتک مسدود کردهنقل قول:
واسه اکسس پوینت اولش رو بریج بود و با پورت wan به روتر وصل بود که کانکشنی که تو روتر ساخته بود pppoe به نت وصل نمیشد، الان مودم با یکی از اون 4تا پورت لن که واسه کلاینت فکر میکنم هست به روتر وصله مودم رو always connect هست، یه حالت دیگه هم که تست کردم جواب نداد این بود که روتر و گذاشتم رو dhcp client و مودم هم متصل به نت ولی بازم روتر به نت وصل نشد ، خلاصه الان وصله ولی خیلی ناپایداره ، اما باز از هیچی بهتره با همین سر میکنیم بازم ممنون از کمکتون :)
منم دارم و قبل از اینکه بخوام شبکه کنم ، یه مشکل عجیبتر برام درست کرد :نقل قول:
چون اون اسلات pci ای که کارت دی وی بی روش نصب بود با کارت شبکه ی مادربوردم share بود
حتی چراغ لن هم روشن نمیشد . مجبور شدم کارت دی وی بی رو بردارم :41:.
پورتهای oovoo رو هم محدود کردن . بگیر نگیر داره . من از داتک پرسیدم میگه از طرف مخابراته . نمیدونم راست میگه یا نه .نقل قول:
ایراد از خود اسکایپ هست و ربطی به isp نداره کلا تو ایران بدرد نمیخوره بهتره از ovoo استفاده کنی.
در یک جمله و از طرف همه میگم نگران نباشین و تفرقه ایجاد نکنین : ما همه با هم هستیمنقل قول:
موضع خودتون رو مشخص کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره شما با مایین یا با این جماعت ری... و .........
ما مخلص همه بچه هاي داتكي هم هستيم.:11:نقل قول:
به قول حاجي به ريش نيس كه به ريشست:46:
ای بابانقل قول:
منم دارم و قبل از اینکه بخوام شبکه کنم ، یه مشکل عجیبتر برام درست کرد :
چون اون اسلات pci ای که کارت دی وی بی روش نصب بود با کارت شبکه ی مادربوردم share بود
حتی چراغ لن هم روشن نمیشد . مجبور شدم کارت دی وی بی رو بردارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
واقعا؟ مگه میشه شیر باشن اون دو تا؟ ربطی به هم ندارن که
یعنی توی ویندوز جدا شبکه نمیساخت؟ الان مثلا من با lan وصل کردم 2 تا Local Area Connection دارم اگه بخوام با usb وصل کنم میشه 3 تا:31:
عجیبه مشکل شما
فقط من بعضی اوقات خاموش کنم روتر رو بعد از یه مدت روشن کنم دوباره اینا رو قاطی میکنه نمیتونه بیاد رو این
نه داتک هر چی باشه از این کارا نمیکنه دیگهنقل قول:
پورتهای oovoo رو هم محدود کردن . بگیر نگیر داره . من از داتک پرسیدم میگه از طرف مخابراته . نمیدونم راست میگه یا نه .
یادتون باشه سری های قبل برای همه همه چی قطه میشد باز ما یاهو مسنجر اینا رو داشتیم
قربونت برادرنقل قول:
ما مخلص همه بچه هاي داتكي هم هستيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول حاجي به ريش نيس كه به ريشست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی که بعضی از جوونای ما دارن اینه که اصلا فکره ریشه رو نمیکن چون دید از دیدرسشونه
فقط شاخ و برگ رو میبینن در حالی که اون همه شاخ و برگ ممکنه یه سانت هم ریشه نداشته باشن:31:
اوضاع دانلودم خوبه خداروشکر
همون روزی 1.3 گیگ
ولی دیگه دارم بد خسته میشم از این سرعته 16 :31: اینم شد زندگی آخه؟
باریکالله آقا داریوش بالاخره خسته شدی از سرعت 16. بابا وزیر اطلاعات هم میاد همین تاپیک رو میخونه میبینه همه با سرعت کم راضی اند که هیچی، روزی هم یه گیگ دانلود میکنن که میره میگه سرعت 128kbps برای ایرانیان کافیه ، سرعت بدیم میخوان دانلود کنن ، اصلا سرعت میخوان چیکار ، با همین سرعت هم هرچی بخوان باز میشه. اون وقت ما توی سرعت اینترنت از آخر 6ام و توی قیمت اون از آخر اول میشیم. بابا درست نیست به خدا سرعت باید بالا باشه .
جالبه من یکی رو میشناسم سرعت دانلود 1.5 مگابایت در ثانیه در اختیار داره ، میگه حوصله ی دانلود ندارم ، هر چی بخوام میرم میخرم!
حیف که من داتک رو سه ماهه تمدید کردم والا میرفتم فسخ میکردم ، حالا هم پایان فروردین میرم فسخ میکنم ، یکی از رفقا از «شهراد» گرفته ، ماهی 25 تومن میده ، 5 گیگ محدودیت داره اما سرعت دانلودش طرفای 170kBps ـه !
بابا شهاب برادر من که سالهاست کلا خستم:31: ولی کی گوش میکنهنقل قول:
سرعته 2 مگ با محدودیت 3 گیگ نمیخوام خوب! چیه همه روز رو آدم تو کف میمونه بلکه دو ساعت شب رایگان بدن که اونم سرعت بیاد رو 2 بیت:27:
البته شما که جای دیگه بهت میده اشتباه کردی تمیدید کرد
همون فسخ کن
من اینو بخوام عوض کنم باید از چاه بیافتم تو چاله یعنی شاتل
اونم ازش خبری نیست دیگه مسنکه دوباره پورت هاش پر شده
در کل الان اینو بدم جاش قاقالی لی هم نمیدن:27: چه برسه خروس قندی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران - داتک -->کد:http://datak.ir/adsl/price
128kb/s نامحدود - هزینه ماهیانه --> 42.000 تومان!
سرعت دانلود 16 کیلوبایت در ثانیه ثابت!×! در تمام 24 ساعت!×!×!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان هرچی فایل avi دانلود میکنم مشکل داره واجرا نمیشه!!!
البته شنیدم مشکل از مخابراته...
با چیز شکن هم امتحان کردم فرقی نداشت میخوام بدونم از دوستان کسی تونسته حل کنه قضیه رو
(البته اگه بصورت rar باشن درسته ومشکل نداره)