جوابشو فهمیدم قبل از پست دادن گوگل رو سرچ کن بچه !!
Printable View
جوابشو فهمیدم قبل از پست دادن گوگل رو سرچ کن بچه !!
من اوبونتو 9.04 رو دانلود کردم و محتویات فایل ایزو رو روی یه سی دی رایت کردم وقتی در ویندوز سی دی رو داخل سی دی روم می گذارم این پیغامو میده : no cd detected,can not run cd menu اما روش که کلیک راست می کنم وارد سی دی میشه و همه چی مرتبه ، مشکل اینجاست که سی دی bootable نیست و من نمی دونم چجوری نصبش کنم چون از داخل ویندوز هم که میرم فقط اجازه میده روی یکی از پارتیشن های ویندوز نصبش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
شما احتمالا فایل ایزو رو اشتباه رایت کردید ! ببینید تمام برنامه های رایت سی دی قابلیت یا ابزاری دارن به اسم Image Burner یا چیزی شبیه این که از طریق اون میتونید فایل های iso رو رایت کنید. هر راه دیگه ای برید اشتباهه !نقل قول:
سلام
لطفا تو جواب این سوالا منو به فهرست و جاهای دیگه ارجاع ندید
1- من با alt+shift سمت راست میتونم زبانم رو فارسی کنم ولی موقعی که زبانم فارسیه با آلت و شیف سمت راست انگلیسی نمیشه و مجبورم شیف + آلت سمت چپ رو بزنم راهی هست که با دکمه های سمت راست هم زبان رو انگلیسی بکنم؟
2- برنامه هایی که تو دسکتاپ گنوم اجرا میشن تو دسکتا\ کی دی ای هم اجرا میشه؟
میشه فایل کی دی ای رو جدا دانلود کرد و تو اوبونتو نصب کرد؟(مثلا من اینجا دانلودش کنم رو کامپیوتر دوستم نصب کنم
۱- نه همینطوریه
۲- بله مشکلی نداره
منظورتونو از فایلهای kde متوجه نمی شم
شما با چه نرم افزار رایت کردید ؟نقل قول:
میتونید سفارش هم بدید تا به صورت مجانی براتون بفرستن .
سلام چطوری؟نقل قول:
سلام من یه پست دادم که این بود : "سلام چطوری؟" که پست JIMS BAND رو نقل قول کرده بودم و بعد پستم به خاطر اسپم بودن پاک شد در حالی که منظور من از "چطوری؟" این بود که چگونه میتوان سفارش داد؟
سلام
من کوبونتو نصب کردم
حالا مشکل من اینه که نمیتونم کانشکشن دی اس ال بسازم
یعنی تو صفحه نت ورک قسمت دی اس ال دیزیبله
pppoeconf زدی تو ترمینال؟نقل قول: