دوستان بعد از یه غیبت طولانی سلام من رو بپذیرید:11:
اما یه سوال مهم : کسی ماسل نخرید ؟!:46:
Printable View
دوستان بعد از یه غیبت طولانی سلام من رو بپذیرید:11:
اما یه سوال مهم : کسی ماسل نخرید ؟!:46:
سلامنقل قول:
مسعود (درسته؟؟) امان از بي پولي, ديگه وقته من يكي بگيرم :27::27::27:
نقل قول:
اره عزیزم، خوبی آفا رضا؟ خوش به حالت
منم کم کم یه وام 15 تومنی ام جور میشه، اگه خدا بخواد یه کابریس مدل بالا میگیرم
اما این یکی رو دیگه محال بفروشم که بلای کاماروم رو سرش بیارن:37:
بلای کامارو؟منظور اینه که اوراقش کردند؟
برای یه کاپریس تمیز مدل 90 حدود 10 تا 12 خوبه بیشتر باشه گرونه..البته تا اینجا که من دیدم..
سلامنقل قول:
نه مسعود جون يه كامارو خيلي تميز دات كه فروختش و اون بنده خدا هم يكي از تير برقهاي شهر رو باهاش فتح كرده!!!!!
اگه حودش عكساش رو نذاشت من پيداشون ميكنم و ميذارمشون
تشكر....
درسته..یادم آمد..آره کاماروی خیلی تمیزی بود که یه نفر نابودش کرد..بنظرم آبی بود..
واقعا این ماشینها دست هر کسی نباید باشه..یا سقفش را میبرند یا موتور پیکان روش میگذارن یا میزنن به تیر چراغ و یا تحویل اوراقی میدهند..
من شاید از حدود دو تا سه ماه دیگه جدی تر دنبال ماسل باشم..احتمالا کامارو و اگر شد هم پونتیاک.
ماستنگ را خیلی تلاش کردم اما انگار جور نیست و همیشه یه جای کارش میلنگه و بیشتر با صاحباشون مشکل دارم تا خود ماشین..راه نمیان..انگار هم وزنش طلا میخواهند!
اینها یه چیزی شنیدند فکر میکنند دیگه تموم..هرچی بخواهن میتونن قیمت بزنن و همیشه هم خریدار هست.
سلام
آقا علي قهوه اي بودش
به نظر من كامارو جذابيت داره اما نه به اندازه پونتياك و فورد هم كه خيلي گرون و بد لوازمه به نظر من چيزي بين كامارو و فورد(كلاس-لوازم)همون پونتياك گزينه خوبيه نظرتون چيه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این خطر و این ارم کسی اطلاع داره میشه پیدا کرد؟راهنمایی کنید.
درسته..اما ما در ایران و این شرایط و قوانین حق انتخاب خیلی کمی داریم..پونتیاک خوبه اما اون هم دست کمی از گرانی ماستنگ را نداره..ولی شاید یه جوری یه گوشه ای یه چیزی پیدا شد که خیلی خاص و منحصر به فرد بود و تونستم بگیرمش..این مدت متوجه شدم هنوز خیلی از این ماسلها این طرف و آنطرف مملکت هستند که صاحبش قدرشو نمیدون و ممکنه راحت بفروشه..اون مقاله همشهر ییه جوری برای این منظور کمک خوبی بود تا کسایی که قصد فروش دارند زیاد گرون نفروشند..
این کلیپ جالبیه...از تی تی پیدا کردم..البته بنظر میرسه کوروت توان خوبی برای شتاب داره اما دنده ها را خیلی زود عوض میکنه و شتاب زیادی به ماشین نمیده..از این گذشته توی اتوبان هستند و شاید نگران پلیس و یا تصادف با ماشینهای دیگه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
سلام
آقا علي ايدي تون و تي تي چيه؟؟؟؟؟
من از چندين نفر پرسيدم كه گفتم خيلي از لوازم پونتياك با كامارو يكيه جريان چي؟؟؟؟