نقل قول:
ارسال شد دوست من..:46:
Printable View
نقل قول:
ارسال شد دوست من..:46:
میشه واسه منم توضیح بدید؟نقل قول:
ممنون
سلام دوستان.من تازگی با یاهو مسنجرم مشکل دارم.اینطور که بعضی وقتها بهم pm میدن فقط یه صفح باز میشه که آیدی طرف رو میبینم و pm رو نشون نمیده.منم چیزی بنویسم فقط send میشه ولی تو صفحه من نشون نمیده.یکبار پاک کردم و دوباره نصب کردم .ولی درست نشد.اینم بگم از آخرین ورژن استفاده میکنم.
نقل قول:
سلام..
شما اگر اخرين ورژن IE رو گرفتين حذف و دوباره نصبش كنين..
اين مشكل تو اين چند روزه بسياري از دوستان رو مورد آزار خودش قرار داده..
و به نظر مي رسه كه سراسري باشه..!
نقل قول:
اگه منظورتون Fake Page كه يه روشي كه شما ميان يه صفحه تقلبي مثل خود ميل ياهو درست مي كنين..
فقط آدرسش كمي فرق مي كنه ولي ظاهرا همون صفحه ميل ياهو ِ و بعد اين رو براي شخص مورد نظر
مي فرستين و اَزش مي خواين كه وارد ميل خودش شه ( حاال كه به چه شكل مي گين و اعتماد طرف رو
جلب مي كنين ؛ اين خودش بحثي جدا ! ) بعد از اين كه طرف لوگين ميشه شما آيدي و پسورد اُون رو
در هاستي كه صفحه رو آپلود كردين براتون قرار ميده..!
سعي كردم خلاصه بگم و ساده..
موفق باشين..
بله.من نسخه بتا رو نصب کرده بودم.حتما این کارو میکنم.فقط لطفا بگین تو 7 چه جوری ie رو پاک کنم.چون تو program and feauture اونو نشون نمیده.با تشکر از راهنماییتون.نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
مشکلم حل شد.دیگه زحمت نکشین.
سلام
اقا من یه مشکل با ویندوز هفت دارم:
یاهو مسنجر رو نصب کردم،حالا وقتی هدست رو وصل میکنم،صدای همه چی میاد(موزیک و ....) ولی صدایی از یاهو مسنجر پخش نمیشه تو هدست و یا اسپیکر....
به نظرتون این مشکل رو توی ویندوز هفت چجوری حل بکنم؟
روی نوار Start رو آیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید، mixer رو انتخاب کنید...صدای Yahoo Messenger رو ببرید بالا...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]