الان حجم اضافه بیشتر شرکتها گرون شدهنقل قول:
ظاهرا این یه سیاست کلیه
درباره دیر کانکت شدن هم مودم رو ری استارت کنید
Printable View
الان حجم اضافه بیشتر شرکتها گرون شدهنقل قول:
ظاهرا این یه سیاست کلیه
درباره دیر کانکت شدن هم مودم رو ری استارت کنید
چه طوری ریست کنم؟وبعدش دوباره باید تنظیمات مودم انجام بدم؟نقل قول:
وارد تنظیمات مودم شو و همه اونها رو remove کن بعدش دوباره وارد کننقل قول:
دوستان مال من وقتی وارد سایت user.asiatech.ir میشم پیشینه مصرف نشون نمیده مال شما هم اینطوریه؟
سرعت دانلود 256 چنده...؟
برای من مصرف قدیم رو نشون میده...حدود 2 ماه پیشم رو....اون سری پرسیدم گفتم اگه میخوای باید میل بزنی پرینت کامل رو برات میفرستیم..نقل قول:
دوستان مال من وقتی وارد سایت user.asiatech.ir میشم پیشینه مصرف نشون نمیده مال شما هم اینطوریه؟
128 سه ماهه با 6 گیگ حجم شده 35600!!!مخابرات که نامحدودش رو میده 30000 تومن،عملا دارن پرتاشونو خالی میکنن بدن به سرعت های بالاتر.اصلا از اولشم که همه جا رو 1 مگ 2 مگ بسته بودن اینا در عین سخاوت رو 512 بسته بودن،سرویس شبانه هم که تازه راه انداختند،حجم هدیه هم که برای اولین بار 1 گیگ هفته پیش دادن،اونم دیگه خجالت کشیدند از بقیه ای اس پی ها.بیخودی این همه سال پول مفت دادم آخرشم که اینطوری.الان فک کنم فقط صبا و پارس انلاین 128 رو روی یکی دو مگ بستن،کدومش بهتره؟ البته اگه دو روز دیگه دبه نکنن.
با سلام خدمت دوستان عزيز من يك مشترك جديد آسياتك هستم و هنوز سرويسم وصل نشده خودشون ميگن 6شهريور فرستاندن واسه رانژه شدن اما جواب نيومده .
چقدر طول ميكشه تا اين رانژه بشه ؟؟؟؟//
امكان داره حالا حالا سر كار باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش من سه سال پیش که گرفتم ازشون یه هفته ای وصل شد الان نمیدونم :دینقل قول:
اتفاقا به من هم گفتن 6 شهریور مدارکتو فرستادیم مخابرات و 10 روز کاری طول میکشهنقل قول:
ولی پریروز که مودم رو زدم دیدم چراغ adsl مودم روشنه زنگ زدم بهشون گفتم که خطم رانژه شده گفتن زنگ بزن پشتیبانی یوزر و پسورد بگیر این هم تستش
512 6gig
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]