430؟نو؟چـــــی میگی.باورم نمیشه.چجوری آخه و چند سوال دیگه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
430؟نو؟چـــــی میگی.باورم نمیشه.چجوری آخه و چند سوال دیگه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم از علائدين قيمت گرفته بود 2 روز پيش
با گرانتي پرشين 550
بي گارانتي 500
علا عنق خودش
هرچی فکرشو میکنم میبینم خیلی خوبه قیمتش.
من اون اوایل به شوخی میگفتم زیر 400 بشه میخرمش.
میترسم همین روزا بیاد زیر 400 مجبور شم بخرم.دی..
شوخي ميكني؟!!نقل قول:
بي گارانتي 500
علا عنق خودش
just like me! :dنقل قول:
هرچی فکرشو میکنم میبینم خیلی خوبه قیمتش.
من اون اوایل به شوخی میگفتم زیر 400 بشه میخرمش.
میترسم همین روزا بیاد زیر 400 مجبور شم بخرم.دی..
ببینید هر گوشی امکان داره زیر 400 تومان قیمتش بیاد و افت کنه اما ما مصرف کننده ها باید بدونیم کدوم گوشی بدردشون می خوره کدوم نمیخوره حالا قیمتش فرق نمیکنه می خواد چقدر باشه باید ببینیم کدوم گوشی نیازی که در طول روز از گوشی داریم رفع میکنه.
دوستان یه امار بگیرید ببینید واقعا 500تومن هست؟!
مرسی
چون میخوام همین روزا یکی بگیرم.
2سوال این که قیمتش انقد اومده پایین کیفیت ساختش هم اومده پایین؟ اگه امکانش هست دوستانی که خیلی وقته دارن با دوستانی که همین روزا میخرن از نزدیک یه مقایسه بزنن
2-گارانتی پرشین تلکام هم به خوبی گارانتی اصلی (پارس الرمس)کار انجام میده؟ مثلا تعویض؟بعد قیمت گارانتی اصلی چنده پارس کامتل چنده26/12/87 به بعد
سلام دوستان.
برنامه چطور بايد در گوشي نصب بشه؟
اگر لطف كنيد روش فارسي كردنش هم يكنفر اوضيح بده.
یه سری برنامه که فرمت cab دارند شما باید روی حافظه گوشی بریزی و بعد از درون گوشی اجرا کنی تا نصب بشند.نقل قول:
یه سری دیگه هم برنامه هایی هستند که باید در pc و در حالتی که گوشی به pc در حالت sync وصله اجرا بشند تا از این طریق در گوشی نصب بشند.
ببخشید بچه ها چی چی الکی شایعه میکنید واسه خودتون
قیمتش بی گارانتی اگه تونستی 550 بگیری کلاهتو بنداز هوا 550 بدون گارانتی به زور اگه با یارو دو ساعت کله بزنی شاید بهت بده......
من قیمت روز رو دارم بهتون میگم .........
قبلا هم گتم توی همکف چند تا مغازه هست که وقتی میگی گوشی چند میگه چقدر قیمت داری مثلا تو میگی 540 میگه باشه 520 بده خوبه بعد که گوشی رو برات فاکتور کرد میگه واستا 60 تومن هم پول آپگرید میشه که بدون اون گوشی بالا نمیاد
شاید دوستت از این مغازه ها قیمت کرده که گفته 500 تومن
قیمت 500 حداقل دیگه واسه خرداد ماه و اواخر اردیبهشت هست ... پس خواهشا شایعه نکید و اطلاعات غلط ندید
خوب بریمسراغ حسین جان!
حسین خدایی یکم اطلاعات درباره گوشیت بیشتر کن دیگه ببا .... این که نمیشه چجوری طاقت آوردی الان 10 روزه خریدی هنوز هیچی روش نصب نکردی؟!!
خوب شوخی کردم برنامه های نصبی 2 گونه هستند یکسری مثل برنامه های رایانه فایل setup. exe دارند که باید داخل کامپیوتر اجراش کنی بعد گوشیتو با برنامه active Syns به کامپیوتر وصل کنی بعد روی گوشیت یه پیغام میاد که روی حافظه داخلی نصب کنم یا روی مموری کارت که بعد از انتخاب برنامه نصب میشه...
یه سری برنامه های دیگه با پسوند cab هستند که باید اونهارو روی گوشیت کپی کنی فرقی نداره کجاش بعد از داخل خود گشی با file explorer بری اونجا و روی فایل کلیک کنی تا نصب بشه...........
در باره فارسی سازی پست اول این تایپیک رو بخون لینک فارسسی سازی عربایزر داده شده اونو نصب میکنی بعد دیگه تمومه گوشیت گچ پژ رو ساپورت میکنه .......