بستگي دارم شما چجور بچي بخواي؟ ولي اكثر بچ ها رو مي توني با يه سرچ از سايتنقل قول:بگيري.کد:www.GamingAccess.com
نكته: اميدوارم مديران گرامي اين سايت رو ديگه به عنوان تبليغ حساب نكنن. چون اين يه سايت خارجيه و هيچ ربطي هم به من نداره!:13:
Printable View
بستگي دارم شما چجور بچي بخواي؟ ولي اكثر بچ ها رو مي توني با يه سرچ از سايتنقل قول:بگيري.کد:www.GamingAccess.com
نكته: اميدوارم مديران گرامي اين سايت رو ديگه به عنوان تبليغ حساب نكنن. چون اين يه سايت خارجيه و هيچ ربطي هم به من نداره!:13:
بايد يه دسته نصب كني درست ميشهنقل قول:
سلام
من چندين ساله كه يك pes بازم.
اما الان به يك دليل ظاهرا مسخره و كوچيك pes2008 رو با اينكه مدتها منتظرش بودم بازي نمي كنم: مشكل من اينه كه فقظ با كيبورد حال مي كنم بازي كنم و عادت هم كردم سرعت رو رو اسپيس بذارم. اگه كسي بتونه مشكل منو حل كنه واقعا بايد خيلي بارش باشه. چون من حتي تو سايت هاي خارحي هم راه حلي براش نديدم. اگه راه حلي داشتيد لظفا با ايميلم هم به من خبر بديد.
عزيز، هيچ راهي نداره. چون شما نمي تونيد دكمه Space Bar رو براش كاري تعريف كني. شما براي اعمال سيوها هم بايد جوي استيك داشته باشي. اون كارهايي كه شما ميگيد كار برنامه نويس ها هست كه واسه بازي پچ مي سازن و اين كار هم ارزش برنامه نويسي نداره. چون اكثر گيمرها با دسته بازي مي كنن!نقل قول:
سلام
من سیستمم با این مشخصات:
cpu:2.4 celeron
vga:256mb geforce fx 5500
ram:512mb
این بازی رو بازی می کنم توی خود بازی گیر نداره ولی در صحنه های آهسته مشکل دارم راهی هست که این مشکل برطرف بشه یانه. راستی من Quality رو روی Low قرار دادم.
راه که نداره.اما اگر آخرین درایور کارت گرافیکتونو نصب نکردین احتمالا از اونه.اما اگر درایور آخر هست خوب راهی نداره.
دستگاهت مدلش پايينه راهي نيستنقل قول:
با اين مشخصاتي كه گفتي و روي Low هم بازي ميكني، قاعدتاً نبايد مشكلي باشه. به قول دوست عزيزمون جديدترين درايور كات گرافيكتو نصب كن و يه بارم ويندوزت رو عوض كن!نقل قول:
عزیزان سریالی که بشه online بازی کرد ...و کسی داره ؟ راهی هست ؟
واسه آنلاين بايد سي دي اورجينال باشه كه سريال باشه و متاسفانه سي دي اورجينال هم توي ايران نيست و اگر هم بخواي بايد از سايت كونامي سفارش بدي كه فك كنم با گمرك يه چيزي حدود 50 تومن واست آب بوره. اگه خدا قسمت كنه، من واسه 2009 نسخه اورجينال رو سفارش مي دم. بعدشم واسه آنلاين براي اينكه كيفيت بازي متوسط باشه و مشكلي نداشته باشي بايد حداقل با خط 1mb ADSL بازي كني!نقل قول: