اگه کلید سیو رو بزنی ؛ سیو میشه.اما اینکه کجا سیو میشه:
application>>office>>barcode>>saved Data
امیدوارم کامل توضیح داده باشم...
Printable View
اگه کلید سیو رو بزنی ؛ سیو میشه.اما اینکه کجا سیو میشه:
application>>office>>barcode>>saved Data
امیدوارم کامل توضیح داده باشم...
چرا نمیشه برادر من؟پس فکر کردی قضیه رجیستر نشدن و گوشی قاچاق و تعرفه 60 % چی بود؟نقل قول:
مگه میشه سریال گوشی رو تغییر بدن؟(منظورم سریال داخلی گوشیه)
بیشتر گوشی های موجود ؛ اونطوری که فروشندگان علاالدین میگن ؛ قاچاق هست...و واقعا هم اینطور هست...
يك چيز عجيب براي من اتفاق افتاد
گوشي من rm421 ورژن 20 بود
زبان فارسي رو بهش اضافه كردم شد rm 320 ورژن 30
اين يعني گوشي من آبديت شده درضمن مگه اين rm421 نبايد تغيير نكنه
بعد اون تفاوتهايي كه آقای amini_bio بين گوشي كره اي و فنلاندي اصل (فرض كنيم اصل) :31:در بخش نرم افزاري گفتنداز بين رفت گوشي من شد شبيه گوشي اصلي
اين يعني چه
برای منم ورژن 31 و rm-320 هست .... ولی فکر نکنم فنلاندی بودن یا نبودن گوشی به این بستگی داشته باشه ....
دوست من قضیه تغییر سریال گوشی بیشتر برای سونی اریکسون بود ... چون عوض کردن سریال گوشیهای سونی اریکسون فوق العاده راحته ... ولی برعکس نوکیا رو نمیشه عوض کرد .... برای همین اون موقع هم که بحث چنج کردن سریال گوشی خیلی داغ بود این موضوع فقط برای سونی ارکیسون بود ... وشما گوشی نوکیایی ندیده بودی که فروشنده بگه سریالش چنج هست ..........نقل قول:
البته سامان جون الان اینکار رو هم خیلی راحت انجام می دن.منظورم تعویض سریال گوشی های نوکیاس.رفیقم خودش مغازه داره...
کارش توو 10 دقیقه س!
سلام دوستان
این مطلب نقل قولی از دوستی است شما که گوشی n95 8gig دارید مطلب زیر را تایید می کنید یا نه چون می خواستم این گوشی را بگیرم ولی با این نوشته دچار تردید شدم
ممنوننقل قول:
تجربه ثابت کرده در کل گوشیهایی مثل N95 8GB با حافظه داخلی بالا ، گوشیهای پر دردسری هستن ! یکی از دوستان تعمیر کار میگفت اون اوایل که این گوشی زیاد خریداری میشد ، تا یه مدت به ازای هر چندتا گوشی که برای تعمیر میومد ، یکیش N95 8GB بود اونم بخاطر هنگ زیاد یا سوختن IC مموریش ! اما بازم نباید از مزایای این گوشی چشم پوشی کرد
نقل قول:
نه.هنگ نمیکنه.نسخه های کره ای یا تقلبیش ممکنه هنگ کنه..یعنی از اونا خبر ندارم ولی خودم و یکی از دوستام که داریم خیلی کم هنگ میکنه.اونم وقتی سرش کرم بریزی..من تو این دوماه ونیم که خریدمش 5بار هنگ کرده اونم تقصیر خودم بوده...اگه نظر منو میخوای مشکل پول نداری بخرش..
والا من تا حالا ندیده بودم ولی اگه شما میگی دوستم میکنه پس حتماً میشه دیگه ....نقل قول:
.
ماشالا به این سرعت عمل و تکنولوژی که فقط هم مختص خودمونه ..!!:31:
من تجربه ی دوبار خرید و استفاده از این گوشی رو دارم...نقل قول:
به شخصه تا الان که این پیغامو می دم یه بار هم همچین مشکلی برام پیش نیومده.شاید ان95 معمولی دچار مشکل هنگ بشه ولی 8گیگ نه یا حداقل بگیم خیلی کمتر.البته بستگی داره چجوری ازش استفاده کنی!
(این جمله ی آخرم خیلی مهمه).اگه گوشیه خوب می خوای!فقط ان95 8گیگ.
یه مسئله ای رو هم یادآوری کنم ، الان دیگه این گوشی ها ساخت چین هستن و اون چیزی که دست ما می رسه اغلب درجه ی 2 هست!و ممکنه توو همین درجه ی 2ها چندتا گوشی هنگی و مورد دار هم پیدا بشن که اصلا عجیب نیس...