دوست عزیز واضح بود که اون جمله رو در مورد رائفی پور به شوخی و تمسخر گفتمنقل قول:
در مورد سماوات هم معنیش رو می دونم چیه و منظور هفت اسمانه.بنده گفتم هر جا این کلمه اومده به نظر من معلومه که منظور خدا کل کائنات(بهتر بود می گفتم جهان افریتش)هست.حالا این کائنات همه جهان افرینش هست یا جهانهای دیگه ای هم هست یا نه بنده نمی دونم!من گفتم شما اول منظور از این هفت اسمان رو پیدا کنید(فکر نکنم کسی بدونه)بعد راجع به اون ایه تفسیر بدید.اینکه از نظر علمی رد شده یا نه زمانی معنی می ده که ثابت بشه هر چی هست همین جهانه.این جهانم که انتهاش هنوز معلوم نیست.هر وقت اونقدر پیشرفت کردیم که با قاطعیت گفتیم خارج از این کائنات چیزی نیست اونوقت شاید بشه گفت این بی معنیه.بعدشم از این اصطلاحات تو قران زیاده.اینکه منظور چیه شاید کسی ندونه.بعضیها هم که کلا قبول ندارن می گن اشتباهه.تا حدودی هم حق دارن.حتی بعضیها می گن منظور از هفت اشمان هفت بعده دیگه است.چون قران یک جا می گه اسمان ائل را به ستارگان زینت دادیم.یعنی کل این کائنات اولین اسمونه.شاید این چهار بعد کائنات منظوره و بقیه ابعد به اسمان تشبیه شدن!به هر حال تفسیر زیاده.منم می تونم یه تفسیر بگم!