ببخشید من درایو hitachi دارم یه مشکل گنده دارم توی یک سری جاها و حرکات خاص عفت فریم شدید دارم ماله درایورم هست؟ در ضمن روزی 7-10 ساعت روشنه ها
ببخشید من درایو hitachi دارم یه مشکل گنده دارم توی یک سری جاها و حرکات خاص عفت فریم شدید دارم ماله درایورم هست؟ در ضمن روزی 7-10 ساعت روشنه ها
این دسته های سنسور دار راسته ؟
نقل قول:دوست عزيزنقل قول:
اگه كاري چيزي داري تو پروفايل يا پيغام خصوصي بگو اين جا جاش نيست :46:
در ضمن دوست عزيز
فقط بخشي از بازي حدود 1 يا 2 گيگ از بازي داخل هارد كپي ميشه نه همش
اون افت فريم فكر نميكنم مربوط به DRIVE بشهنقل قول:
از خود بازي و پردازشگر كنسوله كه طبيعي هم هست
بعضي جاها واقعا تعداد TEXTURE ها در يك صحنه زياد ميشه و BUFFER دستگاه جواب نميده
دوسته عزيز خواهشا اول مطما باشيد كه حرفتون صحيح هست يا نه بعد بياين به دوستان بگين !!نقل قول:
کل بازی روی هارد ریخته میشه
اينطور كه شما ميگي نيست حداقل 40% از بازي رويه هارد ريخته ميشه !!
با اطلاعات نادرست كسانه ديه هم اشتباه ميره تو كلشون !!!بعد به مشكل بر ميخورن مثل بعضي افراد كه به gta:san andreas ميگن gta 5 !!!!!
موفق باشيد....
نقل قول:
مثلا تو بازیه هیلو وقتی که آنتی ایر گان ها رو میزنیم موقع برگشت 1تا 3 ثانیه افت فزیم در حد تیم ملی داره یا تو c&c kans wrath وقتی 10-20 تا flame tank با هم آتیش شلیک کنن افد فریم شدید داره حتی اگر تانک ها رو نبینیم
آخه قبلا اینجوری نبود زمان لود هم طوولانی شده مال gpu و سه چراغه و این حرفا که نیست؟
من اطلاعاتم درسته
کل بازی روی هارد ریخته میشه اگه دلتون بخواد. ولی دیسک باید توی دستگاه باشد
شما یه ذهنیتی از نصب بازیهای ps3دارید فک میکنید که 360هم همونطور هست
هم ممکنه ban بشیم هم سرعت اینترنت پایینه پس بازم بی استفاده میشه.نقل قول:
هارد استفاده های دیگه ای هم داره ... نمونه ی بارزش بازیهایی هستن که از لایو دانلود میشن که عموما هم حجمشون بالای 50 مگابایت هست. پس هارد خیلی مناسب به نظر میرسه.
بات موافقم.نقل قول:
هر کسی نظری داره و نظرش محترمه.
به احتمال زیاد مال بازی . همونطور که قبلا گفته شده dvd بازی اگر verbatim باشه فکر کنم مشکلت حل شه.نقل قول:
شما كه اينجوري ميگي منبعت كجاست ؟؟؟ ما به ps3 كاري نداريم, دوسته من وقتي اطلاعاتت تكميل نيست خوهشا الكي حرف در نيارين تا ban هم نشين برايه اطلاعاته نادرست........نقل قول:
من اطلاعاتم درسته
کل بازی روی هارد ریخته میشه اگه دلتون بخواد. ولی دیسک باید توی دستگاه باشد
شما یه ذهنیتی از نصب بازیهای ps3دارید فک میکنید که 360هم همونطور هست
ممنون.....
نه دوست عزيزنقل قول:
به اوها كه گفتي ربطي نداره نگران اونا نباش
اين بازي هايي كه گفتي خيلي سنگين هستن اين افت FRAME ها هم طبيعيه
البته به موتور گرافيكي بازي هم ربط داره
حتي در PS3 هم مشاهده ميشه