این gsmو3g یعنی چی وچه کارایی داره
Printable View
این gsmو3g یعنی چی وچه کارایی داره
اینو تازه پیدا کردم. بدون تغییر میذارم. درست یا غلطشو نمیدونم:نقل قول:
ابتدا کد زیر را وارد کنید:
#06#*
سپس به رقم هفتم وهشتم شماره نمایش داده شده توجه کنید :
اگر 20 یا 02 بود مونتاژ امارات است ، یعنی خیلی بد است .
اگر 08 یا 80 بود مونتاژ آلمان است ، یعنی بدک نیست .
اگر 01 یا 10 بود مونتاژ فنلاند است ، یعنی خوب است .
اگر 00 بود مونتاژ فرانسه است ، یعنی عالیست .
اگه انتی ویروس داری اشکال ازاونه .نقل قول:
وقتی هم که گوشی رو وصل میکنی باید از گوشی phonemode رو بزنی .
نقل قول:نیاز به این همه دنگ و فنگ نیست. در ضمن نمیدونم چرا دیگه ایرانسل اس ام اس تنظیمات رو نمیفرسته!نقل قول:
واسه وصل شدن به اینترنت این کارارو بکن:
برو به این قسمت: control panel>connection>internet account>more>new account>data
فقط account name رو بزن: irancell-gprs بعد بزن save. یه سوال میپرسه، بزن yes. بعد یه پنجره دیگه میاد که گروه internet رو انتخاب می کنی و save می زنی.
الان وصلی به اینترنت! :5:
این برنامه رو من با p990 تست کردم جواب داده. فارسیشو امتحان نکردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gsm مخفف Global System for Mobile communications هست. در واقع یه استاندارد یا سیستمی برای ارتباط موبایل ها هست. که در گروه 2G (Second Generation) قرار گرفته یعنی نسل دوم.نقل قول:
3G که به معنای نسل سوم هست تکنولوژی جدیدتری هست. مثلا سرعت ارسال دیتا بسیار بالاست. شما میتونین بشینین تلویزیون نگاه کنین باهاش یا تماس تصویری انجام بدین.
( من شنیدم کشورهای خارجی دارن روی 4g هم کار می کنن!!!
مخابرات ایران از نوع gsm هست. تا 10سال دیگه هم 3g نمیشه.:27: البته مثل اینکه اپراتور خصوصی بعدی قراره شبکه 3g راه بندازه.)
امتحان میکنم شاید درست شد. آخه من هم آنتی ویروس دارم هم گوشی رو ترنسفر مود هست. دستت درد نکنه. فعلا این پیش قسط باشه تا اگه درست شد بعدا بیشتر میپردازیم.نقل قول:
واسه مصرف نمیگم. خوشم ازش نمیاد.نقل قول:
مرسی از کمک هر دو تاتون
گوشی من مشخصاتش اینه احتیاج به اپدیت کردن داره یا نه
phone:cxc162037 R9F011
bluetooth:cxc162058 R5A01
organizer:cxc162036 R5A17
CDA162007/2 R5A13
بله عزیز جدیدتر r9G هستش . مال شما خیلی قدیمیهنقل قول:
منم تو يه سايت خوندم كه پي 990 از جمله گوشيهايي است كه آهنگ هم پخش مي كنه و در رابطه با هندزفري شما هم بايد بگم كه يكي از دوستان من اين هندزفري رو داره و روي N70 استفاده مي كنه و البته به آهنگ هم گوش مي ده . در اين صورت هندزفري شما اين قابليت رو داره كه پخش كنه . پس احتمالا" بايد يه جايي از گوشي رو دستكاري كنين . در مورد اين مونو و استريو هم چيز زيادي نمي دونم كه به درد شما بخوره و دانسته هام فقط در حد يك حدسه . پس نمي خوام شما بيشتر از اين گمراه كنم . ولي مي تونم بگم كه هندزفري شما اين قابليت رو داره . تازه بهتره از ديگر دوستان هم نظري بپرسين شايد من اشتباه مي كنم ولي خوب راجع به هندزفري مطمئنم. :10::8:نقل قول: